Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Sport > IMF kladionica
Korisničko ime
Lozinka

IMF kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.12.2011., 20:02   #1
s marsa sam
Banned

Registracija: Sep 2011.
Subota 03.12.2011

FC CARL ZEISS JENA - SSV JAHN REGENSBURG over 2,5 1,75

VFB STUTTGART - 1. FC KÖLN over 2,5 1,55

ST. TRUIDENSE VV - R AEC MONS oba daju 1,60

s marsa sam is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2011., 20:06   #2
TheSpecialTwo
Banned

Registracija: Aug 2011.
koji to program koristi?? može mi netko reć??
TheSpecialTwo is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2011., 20:09   #3
Denoo
Najbolji od najgorih

Denoo Avatar

Registracija: May 2009.
Quote:
TheSpecialTwo kaže: Pogledaj post
koji to program koristi?? može mi netko reć??
soccer stats tracker

Kod:
http://www.soccerstatstracker.com/english/download.htm
Old 02.12.2011., 20:45   #4
Kimi#1
氷屋 謎

Kimi#1 Avatar

Registracija: Jun 2010.
Ujutro show u Japanu, zadnje kolo a stanje je

1.Kashiwa 69
2.Nagoya 68
3.G-Osaka 67

Svi igrjau u gostima, Shimizu je tek nešto bolji domaćin od Niigate i Urawe, tako da se isplati uložiti neki manji ulog na sve tri pobjede favorita @6.1
Kimi#1 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 02.12.2011., 21:24   #5
Jopo C.
Registrirani korisnik

Jopo C. Avatar

Registracija: May 2011.
mogo bi se ubacit jedan na tiket, koji od njih je najveći zicer po tvom, ako ih pratiš inače naravno?
Jopo C. is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2011., 22:41   #6
darko1971
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2010.
Subota odličan izbor.
Old 03.12.2011., 00:57   #7
darko1971
Registrirani korisnik

16:00 Slavia Prag-Liberec(Liberec daje gol)

16:00 Slavia Prag-Liberec(Liberec daje gol) @ 1.30
Malo iznenađuje 1.30 na Liberec da daje gol.To je isključivo zbog toga što Slavia malo prima golova kao domaćin ali postavlja se pitanje ako Liberec daje u prosjeku 2.75 gola po utakmici u gostima,zašto nebi dali Slaviji barem 1 gol?
Slavia trenutno 10 na tablici.U posljednjih 6 utakmica imaju formu 3:2:1uz gol razliku 8:4.Kao domaćini ovu sezonu su odigrali 7 utakmica imaju 4:3:0 uz gol razliku 9:3 što je samo 0.43 primljena gola po utakmici kod kuće.
Liberec je trenutno na 2. mjestu na tablici.U posljednjih 6 utakmica imaju formu 5:1:0 uz gol razliku 18:6.Liberec je ove sezone odigrao u gostima 8 utakmica i imaju 6:2:0 uz gol razliku 22:8 što znači da Liberec u gostima daje u prosjeku 2.75 gola po utakmici.Vjerujem da Liberec do 45. minute postiže gol.
Old 03.12.2011., 01:49   #8
darko1971
Registrirani korisnik

19:00 Montpellier-Lorient(Montpellier daje gol) @ 1.20
19:00 Montpellier-Lorient(Montpellier daje 2 i više gola) @ 1.90

Detaljno sam pregledao ponudu za danas i po meni je ovo definitivno najsigurnija oklada za danas.
Montpellier trenutno vodeći u Francuskom prvenstvu.U posljednjih 6 susreta imaju sjajnu formu 5 pobjeda,1 neriješena utakmica uz gol razliku 15:6.Ovu sezonu su kao domaćini odigrali 7 susreta i imaju 6:0:1 uz gol razliku 16:7 što znači da u prosjeku daju 2.29 gola po utakmici.Montpellier večinu svojih golova postiže od 56. minute.Danas za Montpellier neće nastupitiangali-Fode Koita(napadač,2 nastupa), Marco Estrada(vezni,11 nastupa),Nenad Dzodic(obrana,1 nastup).Dakle Montpellier bez bitnih izostanaka.
Lorient se trenutno nalazi na 8. mjestu na tablici.U posljednjih 6 susreta imaju formu 2:1:3 uz gol razliku 5:7.Ovu sezonu su u gostima igrali 7 utakmica te zabilježili 1:2:4 uz gol razliku 5:11 što znači da u prosjeku primaju 1.57 golova u gostima.Danas za Lorient neće nastupiti:Lamine Kone(obrana,5 nastupa,1 gol), Gregory Bourillon(obrana,11 nastupa,1 asistencija) , Sebastian Dubarbier(napadač,1 nastup),
Jeremie Aliadiere(napadač,10 nastupa,2 gola),Julien Quercia(napadač,3 nastupa,1 gol).
Old 03.12.2011., 08:12   #9
Ljubav u zaledju
Registrirani korisnik

Registracija: May 2007.
ABA liga i Jelen super liga

Dva para za jachi ulog Zvezda -Makabi tip 1 koeficijent 5(konachan ishod), protiv Zvezde u pioniru niko ne moze da bude favorit ochekuje se paklena atmosfera i ja ochekujem glatku pobedu Zvezde.Makabi se vech izvukao u nekoliko utakmica u nlb ligi danas nece.
Partizan-Radnichki 1923 tip 2 koeficijent oko 9 jedini neporazeni tim gostuje topalovicima dvojka ko kuca.
Ljubav u zaledju is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 03.12.2011., 08:34   #10
Kockar :D
Registrirani korisnik

Kockar :D Avatar

Registracija: Sep 2011.
Quote:
Ljubav u zaledju kaže: Pogledaj post
Dva para za jachi ulog Zvezda -Makabi tip 1 koeficijent 5(konachan ishod), protiv Zvezde u pioniru niko ne moze da bude favorit ochekuje se paklena atmosfera i ja ochekujem glatku pobedu Zvezde.Makabi se vech izvukao u nekoliko utakmica u nlb ligi danas nece.
Partizan-Radnichki 1923 tip 2 koeficijent oko 9 jedini neporazeni tim gostuje topalovicima dvojka ko kuca.
Hvala na sigurnim parovima uvijek te popratim i dobijem lovu
Dosta šale mislim da danas ovo treba probati
Sporting Gijon - Real f+2 1,65 SS
Reala nisam nikad ovako dobrog gledao igraju strašno moraju nastaviti pobjeđivati kako bi održali bodovnu razliku prije el clasica koji ubrzo nam dolazi. U zadnje vrijeme jedina pobjeda Reala koja nije bila u hendikepu protiv Sociedada, ali sve ostalo glatko i s dvostrukim hendikepom. Nisu imali ovaj tjedan obveze u LP tako da su odmorni i ne bih trebalo biti problema s prolazom hendikepa.Gijon ne igra nešto ove sezone mogu se braniti koliko hoću, ali teško će ostati ispod 2-3 gola razlike. Čak ako zabiju realno je očekivati da Real danas zabije bar 3 gola.
Kockar :D is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2011., 10:03   #11
aron49
Registrirani korisnik

aron49 Avatar

Registracija: Aug 2006.
Quote:
Kockar :D kaže: Pogledaj post
Hvala na sigurnim parovima uvijek te popratim i dobijem lovu
Dosta šale mislim da danas ovo treba probati
Sporting Gijon - Real f+2 1,65 SS
Reala nisam nikad ovako dobrog gledao igraju strašno moraju nastaviti pobjeđivati kako bi održali bodovnu razliku prije el clasica koji ubrzo nam dolazi. U zadnje vrijeme jedina pobjeda Reala koja nije bila u hendikepu protiv Sociedada, ali sve ostalo glatko i s dvostrukim hendikepom. Nisu imali ovaj tjedan obveze u LP tako da su odmorni i ne bih trebalo biti problema s prolazom hendikepa.Gijon ne igra nešto ove sezone mogu se braniti koliko hoću, ali teško će ostati ispod 2-3 gola razlike. Čak ako zabiju realno je očekivati da Real danas zabije bar 3 gola.
Mislim da će to bit jako teška tekma za Real jer im tradicionalno tamo ne ide baš glatko.Ja tu preskačem i čistu dvojku za 1,25.Osjetio se već protiv Atletika pad u igri Reala,danas će im falit čini mi se Arbeola,Kaka i Ronaldo nisu skroz fit.
aron49 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2011., 10:04   #12
sylvesterr
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2011.
Quote:
aron49 kaže: Pogledaj post
Mislim da će to bit jako teška tekma za Real jer im tradicionalno tamo ne ide baš glatko.Ja tu preskačem i čistu dvojku za 1,25.Osjetio se već protiv Atletika pad u igri Reala,danas će im falit čini mi se Arbeola,Kaka i Ronaldo nisu skroz fit.
Slažem se, Xabi Alonso je suspendiran, a negdje sam pročitao da bez njega imaju jako loš omjer, izgleda da im je on bitan kotačić u igri...

Evo članak:

http://www.index.hr/sport/clanak/rea...cu/585786.aspx.

IAKO si je petim žutim kartonom Xabi Alonso omogućio nastup u El clasicu protiv Barcelone 10. prosinca, čini se da će Real Madridu ipak jako nedostajati protiv Sporting Gijona.

Otkako je Jose Mourinho sjeo na klupu Real Madrida Xabi Alonso propustio je tek sedam utakmica. U tih sedam susreta (svi igrani prošle sezone), Real je tri puta izlazio kao pobjednik, tri puta je gubio i jednom je izvukao neriješeni ishod. Mourinhova momčad slavila je protiv Seville, Levantea i Auxerrea, gubila je od Sporting Gijona, Zaragoze i Levantea, te je neriješeno igrala s Murcijom.

S druge strane, Real je izgubio svega pet utakmica kada je Xabi Alonso bio u postavi Kraljevskog kluba. Tri puta je od Realovih nogometaša bolja bila Barcelona, jednom Osasuna i jednom Levante

Gledano u postocima, Real Madrid gubi 43 posto utakmica u kojima Xabi Alonso ne sudjeluje, te u isto toliko i pobjeđuje. Međutim, u situacijama kada je španjolski reprezentativac na terenu "kraljevski klub" izlazi kao pobjednik u 78 posto slučajeva, a gubi u svega sedam.

Definitivno preskačem ovaj par za 1,25, iako je Mou izjavio da mu je ovo izuzetno bitna utakmica i da želi održati razliku pred El Classico koji se igra iduće kolo u subotu.

Po meni je ovdje puno isplativije za veći koeficijent odigrati:

Sporting Gijon (2:0) - Real Madrid 1X 1,35 Hrvatska Lutrija

Zadnje uređivanje sylvesterr : 03.12.2011. at 10:16.
sylvesterr is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2011., 10:12   #13
aron49
Registrirani korisnik

aron49 Avatar

Registracija: Aug 2006.
Moj listić danas s vrlo jakim ulogom,ide u 2 kladare bar..

Barcelona-Levante 1 1.15
Bosna-Zagreb 2 1.20(sš)
Panathinaikos-Ilsiakos 1 1.01
C.Zvezda-Macabi 2 1.15
G.Rangers-Dunfermline 1 1.20
Danska-Urugvaj 1 1.01

UT=1.94

Ukratko,Barsa više nema pravo na kiks,kući su vrlo efikasni,Levante je u laganom padu forme.

Bosna je u rasulu,Zagreb je tu jasno jači i sumnjam u iznenadjenje.

Pao poslije poraza protiv Kavale neće izgubiti još jednu kući protiv znatno slabije ekipe.

Zvezda nije ipak Partizan da iznenadi Makabija koji sigurno ne želi napustiti Beograd s 2 poraza.Meni je to dvica bez straha.

Rangersima se danas vraćaju vitalni igrači u napadu,motivirani su jako iza 2 kiksa u prvenstvu,vjerujem u pobjedu s više od 1 gola razlike čak,gosti dolaze bez dosta prvotimaca.

Danska-Urugvaj žene u rukometu ne treba komentara.
aron49 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2011., 10:15   #14
acepepik
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2011.
Girona FC - CD Guadalajara

Spain - Segunda Division - 3.12.2011 18:00

TYP: Girona @2,00 - 7/10

Missing players Gualadachara:

Free preview:

Good luck

Zadnje uređivanje tominator : 03.12.2011. at 10:34. Reason: advertising
acepepik is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 03.12.2011., 10:15   #15
Paraglajder
Registrirani korisnik

Paraglajder Avatar

Registracija: Dec 2010.
Quote:
Ljubav u zaledju kaže: Pogledaj post
Reci mi da se zezaš?
Paraglajder is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2011., 10:24   #16
sylvesterr
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2011.
Quote:
aron49 kaže: Pogledaj post
Moj listić danas s vrlo jakim ulogom,ide u 2 kladare bar..

Barcelona-Levante 1 1.15
Bosna-Zagreb 2 1.20(sš)
Panathinaikos-Ilsiakos 1 1.01
C.Zvezda-Macabi 2 1.15
G.Rangers-Dunfermline 1 1.20
Danska-Urugvaj 1 1.01

UT=1.94

Ukratko,Barsa više nema pravo na kiks,kući su vrlo efikasni,Levante je u laganom padu forme.

Bosna je u rasulu,Zagreb je tu jasno jači i sumnjam u iznenadjenje.

Pao poslije poraza protiv Kavale neće izgubiti još jednu kući protiv znatno slabije ekipe.

Zvezda nije ipak Partizan da iznenadi Makabija koji sigurno ne želi napustiti Beograd s 2 poraza.Meni je to dvica bez straha.

Rangersima se danas vraćaju vitalni igrači u napadu,motivirani su jako iza 2 kiksa u prvenstvu,vjerujem u pobjedu s više od 1 gola razlike čak,gosti dolaze bez dosta prvotimaca.

Danska-Urugvaj žene u rukometu ne treba komentara.
Sviđa mi se jako listić, jedino bi bio oprezniji s Maccabijem ako ide za jako visoki ulog, ne igra Faramar danas, bez njega su puno slabiji, pitanje je koliko se isplati igrati na njih, jer imaju 2 pobjede više od konkurencije i 1 poraz im ne znači ništa. Ja bih ti savjetovao ako si tako siguran, odigraj 1 listić s njim i 1 bez njega.
sylvesterr is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2011., 10:25   #17
SemperVigilans
Registrirani korisnik

SemperVigilans Avatar

Registracija: Dec 2008.
Nakon analize kolege Ljubav u zaledju,više nisam siguran da je Maccabi favorit...Paklena je to atmosfera tamo,samo ime Crvena podsjeca na plamen,plač i škrgut zuba...
Old 03.12.2011., 10:32   #18
soldaaaa
Registrirani korisnik

soldaaaa Avatar

Registracija: Apr 2011.
Quote:
SemperVigilans kaže: Pogledaj post
Nakon analize kolege Ljubav u zaledju,više nisam siguran da je Maccabi favorit...Paklena je to atmosfera tamo,samo ime Crvena podsjeca na plamen,plač i škrgut zuba...

al koliko sam skuzija fan je crvene zvezde i ona je za njega uvik prva...kao i prosli nogometni susret zvezde i partizana....
soldaaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2011., 10:35   #19
SemperVigilans
Registrirani korisnik

SemperVigilans Avatar

Registracija: Dec 2008.
Ma pogledao sam 3-4 njegove zadnje poruke i došao do istog zaključka.
Ali sada ozbiljno,ovo mi se čini razumna analiza i pokušao bih sa listićem kolege Arona.
http://www.bettingexpert.com/tip/117...ccabi-Tel-Aviv
Old 03.12.2011., 10:35   #20
tominator
4 TD`s in a single game

tominator Avatar

Registracija: May 2008.
Pošalji poruku preko Yahoo korisniku tominator
Quote:
Paraglajder kaže: Pogledaj post
Reci mi da se zezaš?
Quote:
soldaaaa kaže: Pogledaj post
al koliko sam skuzija fan je crvene zvezde i ona je za njega uvik prva...kao i prosli nogometni susret zvezde i partizana....
Nemojte ga uzimat za ozbiljno, već sam mu prošli put rekao da prestane s takvim nerealnim, djetinjastim analizama
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja