odumro prst? nekrotiziro
triba ga prišit das...revitalizira.
imamol kakog kirurza na temi? il bi se po šturointelektualno aranžiranom sadržaju ovog četa dalo zaključit....da neamo kirurza
odumro prst? nekrotiziro
triba ga prišit das...revitalizira.
imamol kakog kirurza na temi? il bi se po šturointelektualno aranžiranom sadržaju ovog četa dalo zaključit....da neamo kirurza
Nestrpljivo čekamo rocketov izvještaj s njegovog dejta koji vjerojatno u ovim trenucima traje, vidjet ćemo koliko uspješno.
A jel se važi to da sam ja htio biti kirurg jednog dana?
"Ne znam što me sve čeka i prepustit ću se filingu bez predrasuda, radit ono što mi paše i ne radit ono što mi ne paše, ali odlučit ću tek onda kad ću doći do tog mosta.." by Čekkić ...ljudi iz kompjutera... DJELUJ!!!Moj oglas. :D
tis htio i pilot biti, a ja manevarka u akrobatskoj skupini ratnog zrakoplovstva. dakle ne...ne broji se.
Ali veli mi horoskop da sam stvoren za takva delikatna zanimanja poput kirurgije i inžinjerstva.
"Ne znam što me sve čeka i prepustit ću se filingu bez predrasuda, radit ono što mi paše i ne radit ono što mi ne paše, ali odlučit ću tek onda kad ću doći do tog mosta.." by Čekkić ...ljudi iz kompjutera... DJELUJ!!!Moj oglas. :D
e da si onomad prešutio onaj kondom u krevetu, mogo si i dan danas jebavat...
A jbg, znam.
Valjda će biti bolje uskoro.
Danasnji dan sam provela savrseno :jumpin
Hej svima
Danasnji dan sam provela savrseno :jumpin
Hej svima
Vidimo se sutra?
Scarlet i ja se veselim tulumu i da te upoznam :-)
A 2 iljade su i mene iznenadile, ali to znaci samo sa ste super ekipa
Miki, vrijedi dogovor, jel mi stize i seka blizanka?
upravo se izodgovorih na secirajućoj temi. ustvari...seciranja se obično kirurški precizuju na neživim organskim nakupinama, a rezovima...njima se živi ljudi odstranjuju.
koliko ste spremni...kad tako, odsječeni budete...pomirit se s novonastalošću?
ja vako, prirodno razuzdano znatiželjna, izludilabse pitanjima mrcvarenjem. ono...koji qrac?
nekad smo si bili sve....sad smo si...točno ništa? pa kad prije? pa zaš? zbog one...frendice, je li? kaj ti je fakat ljepša od mene? krava
i tak...imam još pitanja, al svatili ste bit povrijeđenosti ignoriranjem
režem samo kad moram... a moram samo onda kad je patologija tolika da ne mogu normalno funkcionirati s tom "izraslinom"
inače sam pobornik prirodnih metoda liječenja...
vau...kaxam sisi uspješna postala. potjerah ekipu produktivnih s Ćeta...i sad komotnoprostrana možem uživat u derivatima crnjaka misli moijeh.
pitanje zapravo...ide svima vama...okorjelim četerima, kroničnim samcima...koji kao sad se tu neš pravite da imate život, a glasi: je li moguće zaljubit se ponovo...u istu osobu?
pretpostavimo, da nije bilo nekih većih trauma...tek odluke postojanje...o sporazumnom razlazu, s pokojom možda ružnom rečeničnom konstrukcijom evidentirane uvredljivosti zvane ljubomornim ispadom.
koliko ste, dakle, skoni...vraćanju onima od kojih otišli ste/odlazite/il su oni otišli već
Scarlet i ja se veselim tulumu i da te upoznam :-)
A 2 iljade su i mene iznenadile, ali to znaci samo sa ste super ekipa
Quote:
Sandy Cheeks kaže:
mislim da da
kad i gdje ti paše?
Evo, budem joj ja rekao gdje se nađemo.