Quote:
NK SOLIN kaže:
Može li mi netko odgovoriti
Jeli morš imati jaku vezu kako bi moga igrat za Melbourne Knightse?
Traži li se od roditelja novac kako bi im djeca mogla igrati u prvoj postavi kadeta,juniora i seniora kao što je to običaj u Hrvatskoj?
Hvala
|
Quote:
A sta ti bi igrao za Melbourne Croatia?
ma koj novac
isto kao ostali klubovi
odkud ti je to u glavi da trebas platit da budes u prvoj momcad
klub plate igrace a ne igrace kluba!!!
|
Hvala bogu da bi igrao, pa to je čast za svakog pravog HRVATA.
Ali ja sam malo stariji pa pitam zbog sinova. Možda preselim s obitelji u Australiju (Melburne). Hrvatski sam branitelj ,na ratištima od 1991-1996 pa me zajebavaju oko vađenja VISE, zbog ratnog puta.
E sad da ti odgovorim svezi mita i korupcije u nogometu. Ovdje kod nas u Hrvatskoj je tako. Iz vlastitog iskustva ti govorim. Jednog sina mi je tražio Hajduk. Igrao je godinu dana i bilo je sve OK. Drugu godinu ga stave na klupu i počmu tražiti novac, ako želim da igra. Od drugih roditelja sam saznao kako nisam jedini i da postoji X slučajeva. Traži se od 2000-5000 eura (juniri,kadeti i mlađi..). Kada sam zatražio ispisnicu nisu je htjeli dati, pa sam nastupio agresivno. Pošto su znali da sam Hrvatski branitelj (IV gardijska i SJP) i da sam spreman na sve morali su DATI ISPISNICU. Sigurna mjesta u igri su za djecu bivših igrača i tajkuna (ratnih profitera).
Sada se od nekih igrača iz seniora (prve močadi ), traži postotak, od budućeg transfera ili u protivnom neće igrati. Eto toliko o tome.
Iznenadio me dolazak Stipe Luštice i Ljube Miličevića u Hrvatsku ligu (Hajduk). Bilo bi im bolje da su ostali u HYUNDAI A-LEAGUE. Bili bi korisniji , cjenjeniji i poštovaniji. A kad se bolje pogleda A-LEAGUE je jača i kvalitetnija od HNL.Ovako su se razočarali.
Zato i ja s obitelji želim otići jer komunisti ponovo kroje Hrvatsku.Doduše nisu nikad ni prestali.
Kada uđemo u EU ne piše se dobro nama Hrvatskim braniteljima, a pogotovo našoj djeci.
Eto zato pitam, jer otrov brzo stigne na sve kontinente.
Pozdrav svim HRVATIMA ma gdje god bili, a pogotovo onim u Australiji!!!!!!!!!!!!!!!: