Sretan Uskrs svima sa zakašnjenjem. Trazim ime pjesme mislim da je negdje iz 1997. godine. U spotu je glavna stvar da je sve slow motion pojavljuju se majmuni i video igrice iz onoga doba i stolni tenis, to kad sam bio mali je tata slucjano presnimio na crtic na kazaetu, ja vise nemam vhs ali imam kazetu ali svi koje znam nitko vise nema VHS. Pa ako itka zna unaprijed hvala, rijeci ne znam jer je sve staro a tada sam imao mozda 5-6 godina
Znam tekst, znam da su u pitanju kasne 80 ili rane 90. naša stvar.
Možda Breshković brothers
Sanjam te noćima
čekam već danima
žalostan ostajem....(taj komadić ne znam)
čekam te, draga, kad ćeš se vratiti,
vratiti meni
dok drugoga ljubiš, dok u meni rušiš
u vinu ja upijam bol,
al` ne ide
vino za ljubav, jer u tebi vidim
smisao života mog.
Čak je bila i na jednom Splitskom festivalu, ali kao da je u zemlju propala...
Pomoć molim, jako mi je draga.
Trazim ime pjesme, ruska pjesma, tj. grupa a stvar je na engleskom, poznata stvar, iz 90-ih, pustana i nasim radio stanicama, jedna od rijetkih ruskih stvari poznatih na zapadu osim TATU. Sjecam se da serija Brigada ili Sasha kako se zvala koja je bila na HRT-u pocela s tom pjesmom ili je na pocetku jedne od epizoda, ali mislim da pocinje, a nisam mogao naci na soundtrack-u.
Ne znam ni tekst, zaboravio sam, samo znam da cura pjeva, ako netko slucajno moze dati neki prijedlog
Naziv pjesme ili izvođača u reklami za ''Baker rolls''
Jako mi se sviđa pjesma u reklami za nekave grickalice ''Baker rolls'' koja se ovih dana vrti na tv-u pa ukoliko netko zna ime izvođača ili pjesme bio bih mu veoma zahvalan.
tražim pjesmu iz reklame za dm- green city!
ne znam jesam dobro skužila al čini mi se da ide nekako "everybody get up, come on and give us some love..."
neka dance stvar, malo brža!
Bok, trebam pomoć...tražim jednu pjesmu/spot već danima i nikak ne mogu naći...spot je crno-bijeli, snimano je s neke visine (možda zgrade) i ljudi dolje se dolje izmjenjuju, ono kao mali slet...pjesma je relativno nova, ono možda god., dvije, možda je bila u greys anatomy ili dr. houseu, izvođač je samo jedan tip, npr. damian rice, ali ne on...i to tak mene muči, pa ako netko zna ili mu pada na pamet ko bi to mogao biti, nek javi:-)
pjesma je više depresivna nego vesela:-) od riječi ne znam ništa, samo mi je melodija u glavi