Zanima me da li u borbi protiv strija (nedavno sam ostala trudna) mogu koristiti rafinirano bademovo ulje, ima li koristi...znam da je nerafinirano puno kvalitetnije, rafinirano je dosta jeftinije pa me zanima ili li koristi uopće?
može pomoć...gdje mogu preko neta naručiti najjeftinije hladno prešano bademovo ulje a da znate da je hl. prešano, ja sam trudnica pa mi treba toga na litre pošto se stalno mackam:-)
koza mi je suha, i podhitno joj treba svakodnevni tretmani ovog ulja, to sam sad zakljucila
Velika je razlika između rafiniranog i nerafinirano, a hladno prešano je neafinirano ulje. Znači da je dobiveno hladnim prešanjem, a ne zagrijavanjem pa su tako očuvani i svi bitni sastojci.
na pocetku teme su cure pisale da ga drze u bocicama i spricaju po tijelu nakon tusiranja, cekaju malo da se upije, i onda obrisu.
jel mi moze netko rec gdje da kupim onda hladno presano bademovo ulje i po kojoj cijeni? prvo bi htjela probat pa mi nije bitno da je neka velika kolicina..
i jos jedno glupo pitanje, to hladno presano, je isto u tekucem obliku, a ne kao... maslac, ili krema npr?
znam da ovo nije mjesto za to, al ne znam koje je, pa cu zamolit ode, nadam se da ce mi moderatorice progledat kroz prste
zamolila bi nekoga, ko je u mogucnosti, i ko ce svracat do kemiga da mi kupi to njihovo ulje za 66kn i posalje za st. ja sam u splitu, i sad duze vrijeme necu dolazit do zga.. uplatim novac prije kupnje naravno..
hvala unaprijed
znam da ovo nije mjesto za to, al ne znam koje je, pa cu zamolit ode, nadam se da ce mi moderatorice progledat kroz prste
zamolila bi nekoga, ko je u mogucnosti, i ko ce svracat do kemiga da mi kupi to njihovo ulje za 66kn i posalje za st. ja sam u splitu, i sad duze vrijeme necu dolazit do zga.. uplatim novac prije kupnje naravno..
hvala unaprijed
ako se javis Kemigu na mail...mogu ti i oni poslati putem poste