Mene zanima koliko je naša diploma (mag.) priznata u inozemstvu i hoće li se to promijeniti nakon našeg ulaska u EU? Konkretno, zemlje tipa Njemačka, Austrija, Švicarska... (vidite na šta ciljam :-P)
Wtf, bitno da nama prof tvrdi da nije tako i citira Pravilnik :S
Po Pravilniku našeg faksića broj završnih ispita po semestru bi trebao biti od 3 do 5. Erm, prošli semestar sam ih imala 8.
Nitko ne poštuje nikakve Pravilnike, navikneš se
trebala bi mi pomoć oko psihologije. maturirala sam 2010 godine,i trenutno studiram na fmtu ali bi stvarno htjela na psihologiju. imam položene samo niže razine matematike,hrvatskog i engleskog i nemam izborni predmet. trenutno imam 386 bodova ( barem sam toliko imala 2010.godine ali tada nisam išla na razredbeni ) i pročitala sam da mi za psihologiju treba minimalno 777 bodova. ako dobro napišem razredbeni postupak je li moguće da skupim dovoljno bodova za upis? da li da se uopće nadam ili da ne trošim novac i vrijeme za razredbeni? je li velika konkurencija ? i da par pitanja u vezi razredbenog - je li težak? jesu li te pripreme stvarno korisne? verbalno mišljenje - treba li to pred svima ili samo pred profesorom? molila bih vas za odgovore.puno hvala
Zadnje uređivanje willow74 : 02.05.2012. at 02:18.
Pozdrav! Da li postoje dodatne provjere ,prijemni za filozofski? Koliko vidim na postani student nema prijemnog. Nije mi to baš jasno da u Zg imaju provjere, a u Ri ne?!
Pozdrav! Da li postoje dodatne provjere ,prijemni za filozofski? Koliko vidim na postani student nema prijemnog. Nije mi to baš jasno da u Zg imaju provjere, a u Ri ne?!
imaju....piše ti u dnu kad otvoris engleski jezik i knjženost npr.
Zna li netko do kada su moguće prijave za provjeru sposobnosti engleskog jezika? Gdje se to uopće prijavljuje,kako se plaća,koliko se plaća? Na Postani student nema informacija,osim datuma kada je prijemni.
Zna li netko do kada su moguće prijave za provjeru sposobnosti engleskog jezika? Gdje se to uopće prijavljuje,kako se plaća,koliko se plaća? Na Postani student nema informacija,osim datuma kada je prijemni.
Ovo i mene zanima! Ne shvaćam zašto na službenim stranicama FFRi nema obavijesti o tome.
Ja u ponedjeljak zovem da saznam..Jer me već polako počelo brinuti da ću propustiti prijave.
hajde kad i Ako saznas nesto vise, napisi i ovdje molim te, ima nas jos dezorijentiranih, stranice ffri-a su pomalo neupotrebljive a neznam ni kog bi zvala
Pozdrav!
Dragi studenti ffri, molila bih vas jednu informaciju jer sam krajnje ocajna i neznam gdje da se raspitam, zvala sam i referadu ali nema odgovora, a sa razlicitih strana cujem razlicito, naime cula sam da se od iduce akademske godine vise nece moci upisivati studenti s neistovrsnih drustvenih znanosti na magisterij iz engleskog, pa jel to stvarno istina..?? I da li uopce ima takvih studenata/ kandidata?? molim vas odgovor ako itko zna
Zadnje uređivanje Ivana2001 : 13.05.2012. at 01:54.