ovo tvoje je electro house, a OVO je electro.
Kao što vidiš, razlika je velika pa ne miješaj pojmove ubuduće.
To odredjivanje u koju vrstu i podvrstu neka pjesma spada me uopce na zanima i tome ne pridajem paznju, tako da uopce nisam ni razmisljao o tome kad sam ovo pisao, moja greska, na electro house sam i mislio, ipak je ovo i house tema, electro bas i nije.
Ajde ljudi pisite bilo sto konstruktivno, volio bi i ja nesto poslusat novo a da nije tu, mozda mi se jos koji dobar youtube kanal skrio, pa da ga dodam svojoj kolekciji od 194 komada na danasnji dan :-)
Swedish House Mafia ft. Carley Rae Jepsen - Call Me Greyhound (Kap Slap Bootleg) http://youtu.be/_QVVNOA_wHE
Puno mi je bolja nego original, vokal mi uvijek zacini onako kako mi se svidja.
Prvi put cujem za Kap Slap ali stvarno mi se svidja:
Kap Slap - Sexy Jello (LMFAO x Tiesto x Hardwell) http://youtu.be/KoPaYX7ouAE
Carl Cox se ne nikako ne može smatrati osnivačem house glazbe.
Evo Makya koji je totalno suprotan od mene, nema, svakog izvodjaca smjesti na svoje mjesto, pa sto je sa house temom, ne mogu je vise ni naci na forumu, pa citao sam ja nju, ali kad sam skuzio da to nisu moje vode onda sam prestao tamo postati ali sam jos uvijek pretplacen na nju.
Evo Makya koji je totalno suprotan od mene, nema, svakog izvodjaca smjesti na svoje mjesto, pa sto je sa house temom, ne mogu je vise ni naci na forumu, pa citao sam ja nju, ali kad sam skuzio da to nisu moje vode onda sam prestao tamo postati ali sam jos uvijek pretplacen na nju.
Oprosti što ti sustavno miniram thread, neću više.
Čudim se kako nitko nije postavio ovaj mashup ovdje -