Inače, mišljenja sam da će Spursi uzeti kantu ove godine.
Ja sam u zadnje vrijeme nekako sve skeptičniji što se toga tiče, daleko od toga da im je pala forma, no mislim da se nakon mučenja sa ovim iz zapadne konferencije jednostavno neće imati snage boriti sa Heatom u velikom finalu. + obranu moraju drastično popravit
Ja sam u zadnje vrijeme nekako sve skeptičniji što se toga tiče, daleko od toga da im je pala forma, no mislim da se nakon mučenja sa ovim iz zapadne konferencije jednostavno neće imati snage boriti sa Heatom u velikom finalu. + obranu moraju drastično popravit
Mpg glavnih igrača Miamia (čak i u relativno laganoj seriji za njih): 37.5, 36.0, 35.3, 33.0. Nekih 6 igrača redovito doprinosi u napadu.
Mpg glavnih igrača Spursa: 34.7, 31.0, 24.0. Praktički svih 12 doprinosi sudjeluje/doprinosi.
Ne znam tko će se više potrošit . A i mislim da su Indiana+Boston sličan problem za Miami kao LAC/Memphis+OKC/LAL za Spurse. Memphis/Clippersi nisu impresionirali zasad, a podcijenjuju se Indiana i Boston.
Mpg glavnih igrača Miamia (čak i u relativno laganoj seriji za njih): 37.5, 36.0, 35.3, 33.0. Nekih 6 igrača redovito doprinosi u napadu.
Mpg glavnih igrača Spursa: 34.7, 31.0, 24.0. Praktički svih 12 doprinosi sudjeluje/doprinosi.
Ne znam tko će se više potrošit . A i mislim da su Indiana+Boston sličan problem za Miami kao LAC/Memphis+OKC/LAL za Spurse. Memphis/Clippersi nisu impresionirali zasad, a podcijenjuju se Indiana i Boston.
Okej, na stranu ta teza o eventualnoj iscrpljenosti, no mišljenja sam da Miami nitko ne može pobjediti 4 puta, nadam se da griješim, i nadam se da će to biti Spursi.
Nadalje, obrana je i dalje šlampava pogotovo skok, ovo što im Utah radi na ofenzivnom skoku je strašno, čak im i Favors sad u Game 4 starta umjesto Howarda, a Millsap ide na trojku a kod Spursa osim Duncana i Tiaga nema tko skakati, Blair je čitavo ljeto i dio sezone koji je pod štrajkom vježbao floatere i zajebavao se da je zaboravio ono jedino što je znao iako je undersized. Bonner i skok i obrana ne idu u istu rečenicu, tko ostaje Diaw pretanki su ispod koša, ako ih u drugoj rundi dočeka Memphis biće gusto i svakako bi ih ztrebalo zaobići
Nisam plonker ali eto
Ovako na papiru, Spursima bi čak i najbolje pasao matchup sa Miamijem, jedini protiv koga bi imali bolje visoke igrače, a na velikoj trojci po jednog odličnog obrambenog igrača (Green, Leonard, Duncan). Kad malo pogledam ovo čak i ne bi bilo tako beznadno za Spurse plus Pop i iskustvo u playoffu.
šteta što sam popušio priču o izjednačenom i divljem zapadu pa sam tako i prognozirao na predictoru - bez metli. one manje izjednačene sam prognozirao 4-1 i 4-2, obje će završiti metlom, a ove izjednačene sam prognozirao sa 4-3. to će biti 4-1
“Jedini smisao mog rada je u nastojanju da se osigura prava, ljudska, pravedna i slobodna zajednica – za sve i svugdje; zajednica koja raznolikost ne samo podnosi, nego joj se i raduje upravo onako, kako se graditelji katedrale u Chartresu raduju, kad iz raznobojnih stakala slažu svoje vjerničke rozete. Tako radostan i tako raznolik svijet – to je moj san! Ako zbog njega moram biti suđen, ja na to pristajem jer bez tog sna ni ja, ni moje djelo nemamo nikakvog smisla.”
Memphis uzasan, molim Boga samo da prode barem X da dignem lovu inace su uzasni.
Gasol nikako Griffina zaustavit, a u napadu je los skroz.
ma uzasni su.... fakat jako slabo igraju...
prosle godine su igrali odlicno u playoffu... stvarno je bilo uzitak gledat.. al ovo je totalni kraval od kosarke, bezglavo forsiranje...
Clipperse ce Spursi gazit svaku tekmu sa 20 razlike ako budu obje momcadi igrale po trenutnom stanju.
Mogli bi Spursi do polufinala sa 8 utakmica, jel koja momcad napravila 2 metle za redom do sada?