Quote:
°BaTtLe|BoY° kaže:
1. Koji je najbrzi nacin da skupim Uridium-e? 2. Zast mi sluze jump crediti? 3. Zasto mi sluze ovi Jackpot dolari?
|
Pozz.Ja preko 3 godine igram DO (Dark Orbit) na Germany serveru.Evo ti odgovori na pitanja i par korisnih savjeta.
1.Najbrzi nacin da skupis uri,jest da rjesavas misije i da pucas sta vise aliena....posto si tek poceo igrat i ne radis velak DMG bit je u tome da pucas one aliene koje mozes sam ubit,znaci nista velko za pocetak.
2.Jump credit ti sluzi samo kad imas i "Advanced Jump CPU" koji kosta 75.000 uri-a i koji ama bas nicemu ne sluzi,to je jedna od stvari sta je Big Point (tvrtka koja je osmislila DO kao i dosta drugih igara) stavio u igru da bi prikupio vise para.
3.Jackpot dolari....jednom u mjesecu ima battle kojem se mogu svi prijavit....ako se prijavis na njega bacit ce te na jednu kartu skup sa svim drugim igracima koji igraju DO na drugim serverima ( oko 500 igraca po mapi ) koliko mapa ima zavisi o broju prijavljenih igraca i onda pocinje tulum

puca se i ubija dok ne ostane samo 1 igrac ziv....i taj dobiva toliki iznos koliki mu pise.Znaci dobiva prave pare

)
Nadam se da sam ti pomogo,dat cu ti jos jedan dobar savjet....nemoj nikad mijenjat firmu u kojoj jesi ( VRU,MMO,EIC ) nema veze ako je ta firma u kojoj jesi zadnja u rankingu....kad malo ojacas imat ces jako puno neprijatelja koje mozes ubijat

Pozz.
Hallo G-60,
Deine aktuelle Position im Ranking ist 365
Du hast 2.250.085.943 Erfahrungspunkte und 22.534.236 Ehre erspielt.
Dein aktueller Level ist 19.
Du hast 4.940 Raumschiffe und 174.642 Aliens vernichtet.
Dein Clan Dark Mystery Fighter [Ðмƒ™] steht an 13ter Stelle im Clan-Ranking.