Torcida se priključila akciji "Hrvatski navijači Škabrnji".
Prije utakmice s NK Varteksom moći ćete kupiti majice na štandu ispred KN Torcida.
Ne treba govoriti da očekujemo od SVIH da majice kupite i time pokažemo još jednom tko je najbolja skupina u RH.
Za razliku od sličnih motiva koji se mogu kupiti u pojedinim shopovima, bancima i slično, ovdje SVA zarada ide u humanitarne svrhe.
Podružnice koje žele veći broj majica mogu poslati mail s narudžbom na info@torcida.hr.
Preuzimanje i placanje je u subotu 05.11., prije utakmice.
Cijena majici je 70,00 kn.
Za ovo sam ja kriv. Pisalo je od 8-16, al kak je ljudi na Cvjetnom bilo sve manje spakirali smo se oko 3 i 15. Imal sam još nekih stvari za riješit prije utakmice a ostal zadnji s autom, tak da smo se spakirali prije vremena. Kasnije mi tek palo na pamet da će ljudi izvana dolazit na tekmu i da smo trebali još ostat.
Uglavnom iduće subote sigurno od 8-16, a za ovo jučer moje isprike. Inače majce su trenutno u Zvonimirovoj, al bit će ih i u Draškovićevoj normalno.
Sutra, u srijedu, 9.11.2011., od 10 do 14 h, na Narodnom trgu u Zadru će biti postavljen štand, u sklopu humanitarne akcije HRVATSKI NAVIJAČI ŠKABRNJI, na kojem će se prodavati MAJICE, BEDŽEVI i NALJEPNICE.
Cijene su sljedeće :
MAJICA - 70 KN
BEDŽ - 10 KN
NALJEPNICE 5 KOMADA - 10 KN
Odvojimo koju kunu da bi nove generacije stanovnika našeg sela koje je toliko propatilo kroz Domovinski rat, mogle imati sretno, veselo i bezbrižno djetinjstvo!
Za ovo sam ja kriv. Pisalo je od 8-16, al kak je ljudi na Cvjetnom bilo sve manje spakirali smo se oko 3 i 15. Imal sam još nekih stvari za riješit prije utakmice a ostal zadnji s autom, tak da smo se spakirali prije vremena. Kasnije mi tek palo na pamet da će ljudi izvana dolazit na tekmu i da smo trebali još ostat.
Uglavnom iduće subote sigurno od 8-16, a za ovo jučer moje isprike. Inače majce su trenutno u Zvonimirovoj, al bit će ih i u Draškovićevoj normalno.
E hvala za odgovor vidimo se u subotu ali ujutro za svaki slučaj
Sutra, u srijedu, 9.11.2011., od 10 do 14 h, na Narodnom trgu u Zadru će biti postavljen štand, u sklopu humanitarne akcije HRVATSKI NAVIJAČI ŠKABRNJI, na kojem će se prodavati MAJICE, BEDŽEVI i NALJEPNICE.
Cijene su sljedeće :
MAJICA - 70 KN
BEDŽ - 10 KN
NALJEPNICE 5 KOMADA - 10 KN
Odvojimo koju kunu da bi nove generacije stanovnika našeg sela koje je toliko propatilo kroz Domovinski rat, mogle imati sretno, veselo i bezbrižno djetinjstvo!
Akcija se nastavlja i ovaj vikend, u subotu ( 12.11. ) vas očekuju štandovi na dvije lokacije u gradu i to na Narodnom trgu te u Supernovoj kod prvog ulaza. Nakon dobrog ulaska u akciju, nastavimo svi skupa još jače. Štand s majicama i ostalim rekvizitima biti će postavljen i u nedjelju u slučaju ako sve ne plane u subotu, a nalazit će se opet u Supernovoj!
ZA HRVATSKU I ZADAR SVOJ!
__________________ mi smo se zakleli, rodnom gradu svom...
Za sve vas u čijim gradovima se ne prodaju majice ili niste u mogućnosti otići do štandova, majice, bedževe i naljepnice možete naručiti preko maila: navijaci_skabrnji@tornado-zadar.hr
__________________ mi smo se zakleli, rodnom gradu svom...
ako netko po grupama ima majica da im je ostalo, neka ih sutra dofura do zagreba da nam na standu bude svega dovoljno. naravno, to se odnosi i na naljepnice i bedjeve.
sutra se obavezno svi na sekundu zaustavite na standu i umjesto jedne piice, donirajte cenera za akciju.
p.s. mozete donirati i koju pivicu za ekipu koja ce se na standu smrzavati.