Pa nema Kad kopiram link slike i zaljepim ga u adress bar kaže "Stranica ne postoji. Nismo u mogućnosti prikazati sadržaj koji ste zatražili. Ako smatrate da bi ova adresa trebala raditi, javite nam se. U svakom slučaju, zabilježili smo pokušaj pristupa ovoj adresi kako bismo ispravili grešku ukoliko ona postoji. Kliknite za odlazak na naslovnicu RM Portala."
Ljubav prema J nemaju granica .Kaj je je,meni je iskreno bolje bit u županijskoj neg u 1.HNL...Jednostavno se takve stvari moraju doživit...
Btw,mene isto Forza razočarala,al se nadam se će ubuduće pratiti klub tak da se probude malo ljudi u Ka županiji...
A 11.11. će bit ludnica
Sve u svemu je bilo jebeno...cjela tekma jedna pjesma nastavila se izvan stadiona hehe...11.11 nikad docekat...nadam se da ce bit puno ljudi sa obje strane btw vjerujem ja u forzu da ce pratit klub samo jbg jucer je padala kisa
Sve u svemu je bilo jebeno...cjela tekma jedna pjesma nastavila se izvan stadiona hehe...11.11 nikad docekat...nadam se da ce bit puno ljudi sa obje strane btw vjerujem ja u forzu da ce pratit klub samo jbg jucer je padala kisa
Nama isto bilo jebeno,bilo više ljudi na "gostovanju" neg kaj nas je u prvoj ligi na kraju doma bilo...Puno mlađe ekipe što znaći da ima budućnosti + starija ekipa koja je tu još od treće lige...
Zapalili desetak baklji i dimnih,pjesma cijelu tekmu...Začudilo me šta nije bilo nijednog murjaka,a ono čep na stadionu,obje tribine ispunjene,ljudi se natiskali dolje uz ogradu...
1.ŽNL rula,samo da bude tih par skupina još pa će bit zanimljivije...
ista spreha kako su prije pol godine Novosti (sto sada rastezu josipovica) aktivirane od jednog lokalnog politicara, a u dushi chetnika, clankom na cirlici pokusali svojevrsnim medijskim lincem napraviti pritiisak na Grobljane da se transformiraju??
Sve jer su Grobljani poceli oko sebe okupljati sve veci broj ljudi i sto bezrezervno svaku utakmicu pokazuju ljubav prema domovini,pjesmom,koreografijom itd.
A nikako se ne bi trebali cuditi sto ce sve vise navijackih grupa kod nas brijati na nacionalizam,kad nam je drzava jadna i cetnici uz ovakve medije dobivaju sve vise prostora...a nasi branitelji, sirotinja po slavonskim selima,zivi i umire u prejadnim uvjetima,ali jebiga bitnije je izvjestavati kako je tamo nekim srbima propala nedeljna uzina, jer su eto bre lude ustase ih prozvale na utakmici.