Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2012 - Poljska/Ukrajina
Korisničko ime
Lozinka

EURO 2012 - Poljska/Ukrajina Europsko pred vratima, forum na aparatima :lux:

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.06.2012., 13:02   #1
švaler
Kvazi Juventin No.1

švaler Avatar

Registracija: Mar 2007.
Grupa C: Italija - Irska 2:0

18. lipnja 2012.
Italija 20:45 Republika Irska
Municipal Stadium, Poznań

U utakmici trećeg kola grupe C sastaju se Italija i Irska, te je to utakmica to be or not be za naše Jadranske susjede, koji moraju pobijediti, žele li sačuvati ikakve šanse za prolaz. Simpatični i borbeni Irci su već ispali, tako da je njihov jedini motiv želja da se ne vrate na Zeleni otok sa sva 3 poraza.

Talijanski izbornik Cesare Prandelli će vjerojatno napraviti neke promjene u sastavu i formaciji, a najveća promjena je ostavljanje Balonje na klupi. Tako će Azurri promjeniti formaciju iz 3-5-2 u 4-3-1-2, a u početni sastav upadaju: Abate, Barzagli i Balzaretti u defenzivi te di Natale u ofenzivi, što bi značilo da je očekivana talijanska postava ovo:

Buffon
Abate, Barzagli, Chiellini, Balzaretti
Marchisio, Pirlo, De Rossi
Thiago Motta
Cassano, Di Natale

Irci se vraćaju u Poznan, a njihov Damien Damjan Duff će igrati po 100. ljubilarni put za reprezentaciju (najviše ima Shay Given - 124). Stari lisac Trapattoni tvrdi da i dalje vjeruje igračima koji su i izborili Euro, tako da neće raditi nikakve promjene u sastavu. Nadamo se samo da neće prelako omogućiti svojim sunarodnjacima pobjedu, nego da će probati izvući barem X i tako pomogli našima da prođu dalje.

Given
O'Shea, St. Ledger, Dunne,Ward
Duff, Whelan, Andrews, McGeady
Keane, Cox

Dakle, Talijani moraju pobijediti, bez toga nema prolaza, a ako pobijede, onda se moraju nadati da naša utakmica neće završiti bez pobjednika. Ako se dogodi da mi odigramo neriješeno sa Španjolcima, Digići se nadaju da će taj remi biti ili 0:0 ili 1:1 (tad moraju dobiti s dva ili više razlike, osim 2:0). Svaki remi sa 2 ili više golova po ekipi u našoj utakmici izbacuje Talijane.

Utakmica počinje u 20:45 sati, nema prijenosa na HTV-u, a sudit će Cüneyt Çakır iz Turske.

http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif

Zadnje uređivanje švaler : 18.06.2012. at 18:38.
švaler is offline  
Old 18.06.2012., 03:44   #2
Morales77
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2009.

18. lipnja 2012.

U utakmici trećeg kola grupe C sastaju se Italija i Irska, te je to utakmica to be or not be za naše Jadranske susjede, koji moraju pobijediti, žele li sačuvati ikakve šanse za prolaz. Simpatični i borbeni Irci su već ispali, tako da je njihov jedini motiv želja da se ne vrate na Zeleni otok sa sva 3 poraza.

Talijanski izbornik Cesare Prandelli će vjerojatno napraviti neke promjene u sastavu i formaciji, a najveća promjena je ostavljanje Balonje na klupi. Tako će Azurri promjeniti formaciju iz 3-5-2 u 4-3-1-2, a u početni sastav upadaju: Abate, Barzagli i Balzaretti u defenzivi te di Natale u ofenzivi, što bi značilo da je očekivana talijanska postava ovo:

Buffon
Thiago Motta
Cassano, Di Natale

Irci se vraćaju u Poznan, a njihov Damien Damjan Duff će igrati po 100. ljubilarni put za reprezentaciju (najviše ima Shay Given - 124). Stari lisac Trapattoni tvrdi da i dalje vjeruje igračima koji su i izborili Euro, tako da neće raditi nikakve promjene u sastavu. Nadamo se samo da neće prelako omogućiti svojim sunarodnjacima pobjedu, nego da će probati izvući barem X i tako pomogli našima da prođu dalje.

Given
Keane, Cox

Dakle, Talijani moraju pobijediti, bez toga nema prolaza, a ako pobijede, onda se moraju nadati da naša utakmica neće završiti bez pobjednika. Ako se dogodi da mi odigramo neriješeno sa Španjolcima, Digići se nadaju da će taj remi biti ili 0:0 ili 1:1 (tad moraju dobiti s dva ili više razlike, osim 2:0). Svaki remi sa 2 ili više golova po ekipi u našoj utakmici izbacuje Talijane.

Utakmica počinje u 20:45 sati, nema prijenosa na HTV-u, a sudit će Cüneyt Çakır iz Turske.

SESVEČAN, NE KOPIRAJ MI UVOD

Zadnje uređivanje Morales77 : 18.06.2012. at 03:54.
Morales77 is offline  
Old 18.06.2012., 03:44   #3
sesvečan
meglolizec

sesvečan Avatar

Registracija: Apr 2008.
Grupa C: Italija - Irska

18. lipnja 2012.

Buffon
Thiago Motta
Cassano, Di Natale

Given
Keane, Cox

Old 18.06.2012., 03:46   #4
Uvijek spreman
Uvijek baniran

Uvijek spreman Avatar

Registracija: May 2009.
kakvo otvaranje moralesa
Advertisement

Advertisement
Old 18.06.2012., 03:48   #5
sesvečan
meglolizec

sesvečan Avatar

ke kaco?
Old 18.06.2012., 03:52   #6
PocketAces
Donald Trump

PocketAces Avatar

Registracija: Mar 2011.
Znaci talijani su losije rangirani na uefinoj ljestvici od nas?
Old 18.06.2012., 03:58   #7
sesvečan
meglolizec

sesvečan Avatar

Quote:
Morales77 kaže: Pogledaj post
SESVEČAN, NE KOPIRAJ MI UVOD
http://cdn2.mixrmedia.com/wp-uploads...12/01/fuuu.png

ne znam na koju foru je Mokijev post prvi, a ne moj, iako sam ja otvorio temu, no dobro

molim da se zabilježi da je ovaj uvod moj http://img52.imageshack.us/img52/1196/kurcevitakava.gif

Modovi, reagirajte http://img52.imageshack.us/img52/1196/kurcevitakava.gif
Old 18.06.2012., 03:59   #8
Morales77
Registrirani korisnik

Quote:
sesvečan kaže: Pogledaj post
http://cdn2.mixrmedia.com/wp-uploads...12/01/fuuu.png

ne znam na koju foru je Mokijev post prvi, a ne moj, iako sam ja otvorio temu, no dobro

molim da se zabilježi da je ovaj uvod moj http://imageshack.us/photo/my-images...evitakava.gif/
Da, da. Da nebi... Priznaj da si kopirao moj uvod i gotovo. Kako bi inače moj post bio prije tvog??? Haloooooooo???
Morales77 is offline  
Old 18.06.2012., 04:00   #9
PocketAces
Donald Trump

PocketAces Avatar

Registracija: Mar 2011.
Quote:
sesvečan kaže: Pogledaj post
http://cdn2.mixrmedia.com/wp-uploads/funsauce/blog/2012/01/fuuu.png

molim da se zabilježi da je ovaj uvod moj http://imageshack.us/photo/my-images...evitakava.gif/
Tvoj je uvod, ja sam vidio
Old 18.06.2012., 04:06   #10
Morales77
Registrirani korisnik

Činjenica je da je moj post prvi. Modovi će vidjet ko laže...
Morales77 is offline  
Old 18.06.2012., 04:09   #11
RvP10
Retaj

RvP10 Avatar

Registracija: Nov 2010.
koji cirkus
RvP10 is offline  
Old 18.06.2012., 04:10   #12
Sportivo24
Patrick Bateman

Sportivo24 Avatar

Registracija: Jan 2009.
Uletio na temu odma nakon mokija i samo je njegov uvod bia tu.

Sesve ne varaj ovaj napaćani narod, nemas to pravo.
Old 18.06.2012., 04:12   #13
Morales77
Registrirani korisnik

Ma sesvečan ko sesvečan.

Vidio je kako ja radim profesionalne uvode pa si je mislio prisvojiti moj...

neće moći, ove noći...
Morales77 is offline  
Old 18.06.2012., 04:12   #14
Uvijek spreman
Uvijek baniran

Uvijek spreman Avatar

Registracija: May 2009.
moj je uvod
Old 18.06.2012., 04:17   #15
Morales77
Registrirani korisnik

Kao što sam i spomenuo u uvodu, navija se protiv Talijana:

Quote:
Talijani moraju pobijediti, bez toga nema prolaza, a ako pobijede, onda se moraju nadati da naša utakmica neće završiti bez pobjednika. Ako se dogodi da mi odigramo neriješeno sa Španjolcima, Digići se nadaju da će taj remi biti ili 0:0 ili 1:1 (tad moraju dobiti s dva ili više razlike, osim 2:0). Svaki remi sa 2 ili više golova po ekipi u našoj utakmici izbacuje Talijane.
Morales77 is offline  
Old 18.06.2012., 06:49   #16
Metuzalem
Registrirani korisnik

Metuzalem Avatar

Registracija: Apr 2006.
Ajmo Irci, samo ne primiti gol odmah na pocetku, pametno i stalozeno veceras, zabiti 1-2 komada Talijanima i to je to...

http://img442.imageshack.us/img442/6900/croireita.jpg
Old 18.06.2012., 07:37   #17
Delvecchio
trol na biciklu

Delvecchio Avatar

Registracija: Jun 2004.
Grci prošli u četvrtfinale, Irci ispali nakon 2 kola. Lagao bi kad bi rekao da intenzivno ne onaniram zbog silnog zadovoljstva
Old 18.06.2012., 08:01   #18
Lorenz00
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2012.
Prognoza ove utakmice ja msm da ce biti 1-1
Razlog je jer su Talijani kao da su vec dobili utakmicu
Lorenz00 is offline  
Old 18.06.2012., 08:12   #19
nar.kO
Ronald C. Speirs

nar.kO Avatar

Registracija: Jul 2007.
Pošalji poruku preko MSN korisniku nar.kO
Ajmo Irska
nar.kO is offline  
Old 18.06.2012., 08:34   #20
Super Kokuz
Registrirani korisnik

Registracija: May 2010.
Jedanula za Irsku
Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetnickog akta uopste, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infaltizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi, i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
Super Kokuz is offline  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja