Probaj Avast! Free Edition ili Microsoft Security Essentials. Oba su dobra i jednostavna za upravljanje. Nisam imao niti jedan problem sa njima do sada. Trenutno koristim MSE i sve je ok.
Odlicno si odlucio sto si izabrao Avast! jer on ti je po meni najbolji antivirusni,bilo ti da odes na neku zarazenu stranicu odmah te izbaci s nje i budes siguran da nisi pokupio ni jedan virus...usto i registracija je besplatna pa si suguran cijeli zivot
ESET SMART SECURITY 5 !! Imam slab komp i jako sam zadovoljan kako je odlican,sve sam druge antiviruse probao ali eset je izbor 1,izbor dva je Avast i kaspersky,avg je totalno los i za slabije kompove uzasno usporen
Evo mnogi su preporučili da kažem i ja.Avira free od besplatni a ako se ima para ili se dobije na akciji besplatno onda ovo http://i47.tinypic.com/idhu8o.png
Nema skidanja update sve je na bazi cloud tj oblaka.Web Guard mu je jako odličan može se vidjeti di testiram.Jeste da košta ali nađe se uvjek dobra akcija ha
Svaki antivirus je dobar na neki svoj nacin,samo pazi na kakve sajtove ulazis i pazi sta skidas,i neces imati problema sa virusima,evo ja vec 5 godina koristim AVG Free i MBAM Free i nikad nisam imao problema sa virusima.
Svaki antivirus je dobar na neki svoj nacin,samo pazi na kakve sajtove ulazis i pazi sta skidas,i neces imati problema sa virusima,evo ja vec 5 godina koristim AVG Free i MBAM Free i nikad nisam imao problema sa virusima.
a ti posjećuješ samo web sajtove osnovnih škola.....
__________________ Pravim mušku djecu. Ako prvi put omanem drugi put je džabe....
a ti posjećuješ samo web sajtove osnovnih škola.....
Prijatelju grijesis,i ja idem na svakve sajtove,pa nikad nista nisam pokupio.
To je ziva istina sto ja pricam,pa ti vidi sad,mislim da ce se mnogi sa mnom sloziti.
I kao sto neko gore rece,da je avast dobar,meni se licno avast ne svidja,i na svaki fajl suti k'o kurva,po onome gore je znaci bolji onaj antivirus koji suti 'o kurva,nego onaj koji prijavluje viruse.
To je ziva istina sto ja pricam,pa ti vidi sad,mislim da ce se mnogi sa mnom sloziti.
I kao sto neko gore rece,da je avast dobar,meni se licno avast ne svidja,i na svaki fajl suti k'o kurva,po onome gore je znaci bolji onaj antivirus koji suti 'o kurva,nego onaj koji prijavluje viruse.
ne, najbolji je onaj koji prijavljuje fals positive...
__________________ Pravim mušku djecu. Ako prvi put omanem drugi put je džabe....
Nikad nista nisi pokupio, avast ti se ne svidja jer suti
Ti bi neki AV koji ce ti za svaki file iskociti sa porukom da je cisto?