Quote:
dead-as-a-rock kaže:
Ta žena ne ide psihijatru jer nema sina,već očito zato što je poremećena.
Ako su mu roditelji rastavljeni,a ona kaže da ide psihijatru zato jer tvrdi da nema sina,onda to prevedeno znači da ona ide psihijatru jer nema ku*ca,a u sinu vidi muža, kojeg radi tebe nikad nema..
Kakva to luđakinja da u sinovom krevetu gleda filmove?
Mislim,zašta bi ona vama dvoma dolazila u krevet? Pa nije baš da ste vas dvoje mama i tata,a ona vaše dijete.
U biti,sad sam sigurna da je ta totalno luda..i samo ti još treba da kao tako munjena počne regresirat i ponovno doživljavat Elektrin kompleks u kojem ćeš joj ti biti mama,a on tata 
Onda ćeš vidit belaja.
|
Složila bih se s ovim. Za sad se vas dvoje slažete jer je on daleko od svoje mamice. Onog dana kad mu mamica postane blizu ti si gotova. Moj savjet ti je, ma koliko to sad zvuči grozno, snalazi se sama, kako god znaš i umiješ!!!
Najprije sam mislila napisati, odi kod njegovih, ali šparaj novce i nemoj puno ulagati, da možeš otići ako ne bude funkcioniralo. Sad sam sigurna da neće funkcionirati kad sam pročitala to o mami i preporučujem ti da ne izgubiš pet godina svog života, nego da odmah kreiraš svoju budućnost. Bit će frajera. Bolje da odeš sad, nego jadna, slomljena, izmučena i bez kune, pet godina starija.