Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje
Korisničko ime
Lozinka

Život u dvoje Prizori iz bračnog i izvanbračnog života.
Podforumi: Vjenčanja, Rastave

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.06.2012., 12:43   #61
with teeth
Registrirani kosirnik

with teeth Avatar

Registracija: Aug 2009.
ja bih pokazala tipu temu koju sam otvorila.
with teeth is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 13:23   #62
modistica2012
Banned

Registracija: May 2012.
Quote:
dead-as-a-rock kaže: Pogledaj post
Ta žena ne ide psihijatru jer nema sina,već očito zato što je poremećena.
Ako su mu roditelji rastavljeni,a ona kaže da ide psihijatru zato jer tvrdi da nema sina,onda to prevedeno znači da ona ide psihijatru jer nema ku*ca,a u sinu vidi muža, kojeg radi tebe nikad nema..
Kakva to luđakinja da u sinovom krevetu gleda filmove?
Mislim,zašta bi ona vama dvoma dolazila u krevet? Pa nije baš da ste vas dvoje mama i tata,a ona vaše dijete.
U biti,sad sam sigurna da je ta totalno luda..i samo ti još treba da kao tako munjena počne regresirat i ponovno doživljavat Elektrin kompleks u kojem ćeš joj ti biti mama,a on tata
Onda ćeš vidit belaja.
Složila bih se s ovim. Za sad se vas dvoje slažete jer je on daleko od svoje mamice. Onog dana kad mu mamica postane blizu ti si gotova. Moj savjet ti je, ma koliko to sad zvuči grozno, snalazi se sama, kako god znaš i umiješ!!!

Najprije sam mislila napisati, odi kod njegovih, ali šparaj novce i nemoj puno ulagati, da možeš otići ako ne bude funkcioniralo. Sad sam sigurna da neće funkcionirati kad sam pročitala to o mami i preporučujem ti da ne izgubiš pet godina svog života, nego da odmah kreiraš svoju budućnost. Bit će frajera. Bolje da odeš sad, nego jadna, slomljena, izmučena i bez kune, pet godina starija.
modistica2012 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 13:29   #63
modistica2012
Banned

Registracija: May 2012.
znam da se bojiš samoće i da se pitaš hoćeš li naći nekoga drugog.

isto tako ne razumijem zašto se kroz tvoje komentare cijelo vrijeme provlači tvoj strah da ćeš ispasti sponzoruša, kad je očigledno da to nisi. nije baš da je on neki bogataš....tko ti je nabio taj kompleks sponzoruše? on? njegova mama? ti sama sebi? o kakvom sponzoriranju pričaš, pa vi živite u podstanarstvu?????

moj savjet bi ti bio, nakon što sam manje-više sve pročitala onaj koji sam primjenila na sebe - pobrini se ti za se i za svoje kljuse - a ako on ostane u blizini i bude zainteresiran -super - a ako ne, ili se pokupi mami - sretno mu bilo!

s obzirom da ti nemaš podršku obitelji i sama si, ja bih na tvom mjestu kupila stan od 35 kvadrata i živjela sama u njemu. a ako se on bude htio useliti, onda nek da novce pa ćete taj mali stan prodati i kupiti neki veći. ne bih se vezala uz njega na taj način jer je vjerojatnost da ćeš u konačnici završiti na ulici, bez gaća, velika. dobro razmisli. ti si, po ovom što pišeš, dovoljno jaka cura da se možeš sama izboriti za sebe. just do it.
modistica2012 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2012., 11:56   #64
volim čokoladu
Registrirani korisnik

volim čokoladu Avatar

Registracija: Jan 2008.
ne znam što točno bi trebala napraviti u ovakvoj situaciji, ali znam ono što ni u kojem slučaju ne bi:

- dizati kredit za stan zajedno s njim
- ulagati u kat

drži se one. čist račun duga ljubav. zajednički krediti to nisu.

eventualno možeš probat otići kod njega, čisti da si kažeš da si probala, ali ne ulagati ni kune u taj kat, jer nije tvoje, a ni njegovo.

ne znam koliko je tvoj posao siguran, ni kolika ti je plaća, ni cijena stana za kupovinu pa ni ne znam što bih ti predložila: kupiti ili ne.

ali ono najvažnije, melo se zapitaj. zašto si ti uopće s njim? što te veže za njega? što osjećaš prema njemu?

i ono tšo sam primjetila kod njega je totalno djetinjast i nezreo način komunikacije. hoće li ti i slijedeći put kad se oko nečeg ne složite reći da prekidate bez da uopće proba razmisliti o tvojim argumentima, željama i potrebama. to mi ne zvuči na dobro, i u pravilu, ti obrasci ponašanja se ne mijenjaju.
volim čokoladu is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja