Znaci udaljenost na dva metra... Kakvca je opcija ovo sd ili hd signal?? Kak znam koji ocu? Imam kabelsku i naravno da mi je bitno sto bolje, znaci valjda hd! Spajanje kompa da, jer mislim da cu spajat i surfat, igranje igrica sumnjam ali moze se uzeti u obzir makar neka ne bude presudno!
Ne vrijedi mi gledati na netu kad se ne kuzim toliko! Npr ja bi reko da je Panasonic drugi po kvaliteti zato kaj nije FULL HD, ali ti kazes da je prvi, sto znaci da bi se prevario! Jer ja ne znam sto moram gledat kad kupujem tv, znam sto znaci full hd, dijagonala, rezolucija... Npr ne znam nista of frekvenciji, sad vecina ima 60Hz neki 100Hz a neki panasonici ko ovaj gore i 600hz! Sad ne znam kolka je razlika.....
Jel mozes jos samo ove ubacit u usporedbu jer zurim sad kupit tv: Nema dosta informacija kod nekih, al na temelju ovog sto pise... I bitno mi je da mogu gledat filmove sa USB i da po mogucnosti mogu sniamt na usb!
Ako mozes jos samo ovo ubacit u usporedbu bio bih ti zahvalan.... ili ako imas mozda nesto dobro, do 2500,3000 javi sto prije
nema simplificiranja "najbolji", "najlošiji", kao i kod ničeg u svakodnevnici, svaka marka ima bolje i lošije serije.. dobro, možemo reći da Pan radi danas u prosjeku (usporedivo po serijama) naj plazme, a Sams, Toshiba i još neki LCD-e, no sve je to jako uvjetno i....podložno ocjenjivanju od slučaja do slučaja..
tebi bi, s obzirom na 2 m i kabelski SD signal (vjerojatno ne plaćaš HD paket posebno?) + komp idealno legla 37'' dijagonala (94 cm) pa u skladu s tim probaj nać taj Sams LCD ali 37D500, ne 32.
kupljen mami jučer pa prodaješ danas??? kakve to ima logike?
ako si mali oglas, molim te prebaci se na ispravni pdf, hvala.
Ma nisam mali oglas, nego covjeku zelim dati novi tv po najeftinijoj cijeni, samo sam zelio pomoci. A prodajem zato jer mama zeli manji tv jer je dosad imala crt. eto, potpuno cisto i racun ima datum gore...ja ga kupio prema preporuci Cilim-a...slao sam prvo privatne poruke @scooby10, al ne znam jel ih vidio uopce...
siguran sam bio da želim Lg ali prilikom zadnjeg razgledavanja po dućanima, svi su mi imali katastrofa sliku na SD signalima (koji ću većinom i gledati), dok su obližnji samsung modeli djelovali božanstveno (doduše na hd signalu).
i sad molim savjet, da li je moguće da je nekakav prijem u dućanu bio loš ili nekakva smetnja i da će takva stvar biti i sa samsungom ( i ne, nije bilo mogućnosti da mi prebace kanale . neznam zašto!) a modeli koji me zanimaju su LG lv 4500 i samsung UE40EH5450.
lg-ove performanse za tu cijenu mi zvuče super. a samsung?
i da, niti jednog niti drugog modela nije bilo u dućanu nego njima vrlo sličnim. jel ok kupiti tv na "neviđeno"?
gle, upoređuješ SD i HD signal i krivo zaključuješ da je Samsung bolji...to je nebo i zemlja (uglavnom) SD signal će ti biti više manje sličan na svakom TV-u (doduše, reći da je bio katastrofa ništa ne znači ako nisi vidio SD signal na drugima, možda bi ovaj na LG-ju onda bio božanstven)...u pravilu se za Samsung govori da ima pristojnu SD sliku, mada, ako te to zanima, ja bih gledao plazme...znači vjerojatno nećeš pogriejšiti sa Sammyjem, čak i na "neviđeno"
@scooby : naravno da može, pogotovu kod starijih od 2-3 god. (zamor materijala),... dobro ga je, nakon višesatnog rada, ugasiti bar na pol sata, pa opet dalje, "peri-deri" .
... mada pravila i nema, bilo je crt-a (Gorenje, Philips, Grundig, Sony) koji 15-ak god. nisu otvarani a radili su neprekidno i po 12 sati dnevno u svakakvim uvjetima (vrućina, hladnoća, vlaga),... doduše, imali su i dublje kutije sa više zračnog prostora od ovih današnjih lcd-a ili plazmi.
@scooby : naravno da može, pogotovu kod starijih od 2-3 god. (zamor materijala),... dobro ga je, nakon višesatnog rada, ugasiti bar na pol sata, pa opet dalje, "peri-deri" .
... mada pravila i nema, bilo je crt-a (Gorenje, Philips, Grundig, Sony) koji 15-ak god. nisu otvarani a radili su neprekidno i po 12 sati dnevno u svakakvim uvjetima (vrućina, hladnoća, vlaga),... doduše, imali su i dublje kutije sa više zračnog prostora od ovih današnjih lcd-a ili plazmi.
Crko mi 20 godina stari Loewe-Opta pa eto kupujem novi TV. Gleda se 90% vremena Max-TV, sa udaljenosti od oko 5 metara, u prostoriji koja je dosta izložena danjem svjetlu, bez zavjesa (gleda se međutim 90% vremena navečer). Uzeo bi nešto s dijagonalom 50" s USB priključkom za reprodukciju i po mogućnosti za snimanje na HDD. Što preporučujete?
Koliko se smije po ovoj vrucini (nije klimatizirano) gledati TV? Da li se moze ostetiti od vrucine ako se pregrije?
Quote:
scooby10 kaže:
Ma jucer je kupljen! LCD Philips
Samo ti gledaj, pa nije TV napravljen od sladolaeda da ce se rastopiti, ako prezivi gledanje na ovim vrucinama biti ce dugovjecan, ak krepa imas garanciju pa na servis.