Gdje se i mogu li se uopće u Osijeku mogu kupiti razglednice? Ne isključivo s imenima i fotografijama gradova, nego različite razglednice za razmjenjivanje. Nisam još tražila, ali možda bi moglo biti u Mülleru, Hobby artu? Ili da se uopće ne trudim?
Gdje se i mogu li se uopće u Osijeku mogu kupiti razglednice? Ne isključivo s imenima i fotografijama gradova, nego različite razglednice za razmjenjivanje. Nisam još tražila, ali možda bi moglo biti u Mülleru, Hobby artu? Ili da se uopće ne trudim?
vjerojatno u mulleru, oni stvarno svasta imaju... ovako ne mogu rec da sam negdje vidjela
Tražim gumiranu papirnatu traku koja se aktivira vodom: http://www.agelpack.ba/index.php?opt...id=9&Itemid=38
Ne nalazim na nikakve stranice u HR, a traženje po Rijeci nije urodilo plodom. Informacija gdje se u Zagrebu to može nabaviti bi mi bila vrlo korisna.
ima li netko za prodati magnetiće one kao za frižider - po nekoj povoljnoj cijeni - samo magnet
Ne znam ima li gdje u Varaždinu, ali takvi magnetići se prodaju u hobby-art shopovima. U Zagrebu malih neodimijskih magneta ima i po kojekakvim drugim dućanima tipa knjižara. Čini mi se da nisu skupi.
Zna li netko gdje u Zagrebu mogu kupiti mesinganu žicu debljine 1.2 mm, 1.5 ili 1.6 mm? Trebao bi mi kolut od par metara, ne više od 10. Zvala sam Pevec i kažu da nemaju
Zna li netko gdje da ovo kupim?
Mozda negdje gdje prodaju alat za obradu drva? Modelarstvo? Stvarno ne znam gdje traziti. Treba mi za sasvim desetu stvar.
Dakle to funkcionira kao sablona za rezanje savrsenih kuteva. Tesko mi je to odokativno izvest.
Zna li netko gdje da ovo kupim?
Mozda negdje gdje prodaju alat za obradu drva? Modelarstvo? Stvarno ne znam gdje traziti. Treba mi za sasvim desetu stvar.
Dakle to funkcionira kao sablona za rezanje savrsenih kuteva. Tesko mi je to odokativno izvest.
U većini trgovina građevinskim alatima/materijalima i sličnim trgovačkim centrima.
Tražite " šablonu za rezanje pod 45% " ili pokažite sliku trgovcima.
Za spajanje odmah si kupite u trgovini stege za okvire slika.
Ne znam zašto treba ali ....
Puno bolje rješenje je šablona sa pilom ( a nije puno skuplje), stolna pila ( kružna ) za rezanje kuteva. Tražite prodavača da vam pokaže pa onda odlučite.
__________________ ciljevi su snovi sa rokom ispunjenja
Zna li netko gdje u Zagrebu mogu kupiti mesinganu žicu debljine 1.2 mm, 1.5 ili 1.6 mm? Trebao bi mi kolut od par metara, ne više od 10. Zvala sam Pevec i kažu da nemaju
Mislim da jako teško.
Bakrenu bi možda mogli iz kakvog motora.
Ja ne mogu nabaviti tanke fiberglas štapiće već dugo.
Pitajte varioca za savjet, oni rade sa svakakvim žicama za elektrode.
__________________ ciljevi su snovi sa rokom ispunjenja
Ako je za nakit ili sl., imaju nešto od toga i u Mulleru, ne puno, ali nađe se kolutova raznih žica... možda naletiš i na ovo što tražiš
U većini trgovina građevinskim alatima/materijalima i sličnim trgovačkim centrima.
Tražite " šablonu za rezanje pod 45% " ili pokažite sliku trgovcima.
Za spajanje odmah si kupite u trgovini stege za okvire slika.
Ne znam zašto treba ali ....
Puno bolje rješenje je šablona sa pilom ( a nije puno skuplje), stolna pila ( kružna ) za rezanje kuteva. Tražite prodavača da vam pokaže pa onda odlučite.
Hvala na informaciji.
Onda cu pogledat u Baumaxu. On mi je najblize.
Sablona sa pilom mi je totalno suvisna. Zapravo trazim nesto sto manje i neku mini pilicu za drvo. I ovo bi mi bilo sasvim dovoljno veliko samo se nadam da cu ipak naci nesto ovdje jer mi je hitno.
Ima gdje takve sto manje sablone??
Quote:
mariana3 kaže:
Ima li negdje u RH - bilo gdje! - za kupiti WigJig?
Znam da se "original" može naručiti preko neta, ali ne mogu vjerovati da niti jedan od hobby dućana nema wigjig!?
Prodam ti ja svoj! Nije original. Kupila sam ga u Chemacu i jako slabo koristila. Nijedan dijelic nisam izgubila. Svi su iste debljine (oni valjčići koji se utaknu u plocu jel). Mogu ti poslikat. Mislim da sam ga platila nekih 60 kn. Ali sam se namucila da im objasnim sta trazim. Nisu uopce znale sta je wig jig ali nakon duljeg objasnavanja izvukle su ga ispod blagajne. Ne razumijem zato ga ne izloze normalno.
Uglavnom... javi mi se na pm ako si zainteresirana pa se sve dogovorimo.