Zapravo možda su i glasine.. nisam siguran da je potvrđeno.. ali navodno je 26. sezona Fans vs Favorites 2. I evo tko će navodno biti u njoj:
- Corrine (Gabon)
- Erik (Mikronezija)
- Brandon, Dawn, Cochran (South Pacific)
- Brenda (Nicaragua)
- Francesca, Andrea i Philip (Redemption Island)
- jedan natjecatelj iz Filipina
__________________ My LastFm Will & Sonny of Days of Our Lives <3
Pooolako, di ces sa 26. sezonom kad ni 25. jos nije prikazana U 25. se isto vracaju tri koja su evakuirana iz ranijih showova, nije Colton ne brinite
Inace meni je najdrazi muski igrac i pobjednik Judd ili ti Fabio a od zena Sandra - jedina koja je pobjedila dva puta i oba puta zasluzila.
a od zena Sandra - jedina koja je pobjedila dva puta i oba puta zasluzila.
iako su je smjestili u Zlikovce u all staru, sto vjerojatno pomalo i je, ali taman toliko koliko je nuzno za pobjedu. Bilo mi je simpaticno kad je rekla na proglasenju pobjednika (all star): "Ja se ovim bavim, ja zivim od ovoga" (tako nesto).
jeste,jeste...setih se i ja sad .nisam je ni tad gotivio ni u all starsu,ali je imala par kul situacija,kao sto je ta ili ona scena u All-Stars kad je rekla za obecanje koje je dala robu..da nece nikad njegovo ime napisati na papir
Jelda? Inače sam veliki Jonathanov fan i bilo mi je baš drago kad sam saznala da se vraća, no sad ne znam tko mi je od njih dvojice draži.
Russell mi je antipatičan. Od novih natjecatelja mi još nitko nije zapeo za oko, ni u pozitivnom ni u negativnom smislu. Challenge je bio dobar.
Sve u svemu, moglo je i gore, nadam se da će sezona biti vrijedna gledanja.
zadovoljan sam početkom...nema bas pijuna...svi žele igrat igru...nije loše
Quote:
zli_pablo kaže:
Mislim da ga je spasilo ono priznanje na tribalu.
ma spasio ga je jedino zane svojom gluposcu...umjesto da suti i da kuba vatru protiv njega,on sebe proglasi kao najslabijeg...i u komentarima govori da je to nekakva strategija...ahahahahaha....kolko glup možeš biti
Quote:
TangyZizzle kaže:
nisam sigurna u ovaj 3 plemena format, vidit cemo kako ce se dalje razvijati.. inace, skupin mi je tako simpa
I ja sam veliki johnatanov fan
Ali, nekako se nije najbolje uklopio. Šeće okolo tražeći HII umijesto da se poveže s plemenom. Što vrijedi idol, ako te cijelo pleme konstantno želi izbaciti? Nikad mi nije bilo jasno to manično traženje HII-a.
Inače, dobar početak.
Spojleri kažu da dugo nismo imali tako zanimljivu sezonu. (naravno vrlo moguće da su lažni spojleri)
Volim kad imamo returning players (Russel mi, doduše, već ide na živce) a ovi ostali su jako predvidljivi kako se odmah udruže i odluče izbaciti iskusnog igrača što prije. Umjesto da uzmu u obzir da je tu ipak iskustvo koje im može koristiti i koje im treba, pogotovo u ranoj fazi igre. Bedaci.
A Jonathanu HII očito treba jer ga žele izbaciti, tražio on idol ili ne.