Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa
Korisničko ime
Lozinka

Alternativa Noetički pristup stvarnosti. Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.06.2012., 14:50   #121
Dragan
u prolazu

Dragan Avatar

Registracija: Jun 2003.
Quote:
Scythe kaže: Pogledaj post
Ova tema stara je gotovo dvije godine, stanovništvo je i dalje u porastu, naglih padova broja stanovnika nema
Ova tema stara je gotovo tri godine, stanovnistvo je i dalje u porastu, naglih padova broja stanovnika nema.

Mene interesuje zasto se potencijalno interesantne teme, kao sto je uticaj velikih kompanija, na nacin proizvodnje i kvalitet hrane, na ovom forumu obavezno povezuju sa teorijama zavere, iluminatima, vanzemaljcima... i time zapravo obesmisljavaju.
Lokalni folklor valjda ?

PS
Poulaciju bi svakako trebalo ograniciti, pitanje je samo kako.
Dragan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2012., 15:42   #122
car_je_gol
Registrirani korisnik

car_je_gol Avatar

Registracija: Feb 2006.
Quote:
Dragan kaže: Pogledaj post
Mene interesuje zasto se potencijalno interesantne teme, kao sto je uticaj velikih kompanija, na nacin proizvodnje i kvalitet hrane, na ovom forumu obavezno povezuju sa teorijama zavere,..
Pa kad se i radi o zavjeri visokog biznisa, loše (zle, zloupotrijebljene) znanosti i politike. Nedovoljno ispitane i potencijalno opasne proizvode nameće se tržištu, namještaju se rezultati istraživanja i usto, koriste se najbrutalnije mafijaške metode u obračunu s neistomišljenicima. Cilj je ostvariti što veći profit i monopolističku kontrolu, a štetne nus-pojave smatraju se nevažnima.
Ljudi koji se bave navedenim svinjarijama moralne su nakaze i gmazovi, premda ne baš u onom smislu u kojem gmazove prezentira David Icke.
U svakom slučaju, bolje je da se o prehrambenoj problematici govori što više, pa makar i u SF kontekstu, ipak je riječ o temi koja se tiče sviju nas.
car_je_gol is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2012., 16:19   #123
haram
caveat venditor

haram Avatar

Registracija: Sep 2009.
Quote:
car_je_gol kaže: Pogledaj post
Pa kad se i radi o zavjeri visokog biznisa, loše (zle, zloupotrijebljene) znanosti i politike. Nedovoljno ispitane i potencijalno opasne proizvode nameće se tržištu, namještaju se rezultati istraživanja i usto, koriste se najbrutalnije mafijaške metode u obračunu s neistomišljenicima. Cilj je ostvariti što veći profit i monopolističku kontrolu, a štetne nus-pojave smatraju se nevažnima.
Ljudi koji se bave navedenim svinjarijama moralne su nakaze i gmazovi, premda ne baš u onom smislu u kojem gmazove prezentira David Icke.
U svakom slučaju, bolje je da se o prehrambenoj problematici govori što više, pa makar i u SF kontekstu, ipak je riječ o temi koja se tiče sviju nas.
... i to je istina; treba se sjetiti slučajeva kao onaj kad su neki proizvođači u Kini miješali mlijeko u prahu sa (mislim) plastikom, pa su pomrle mnoge bebe... ali na zapadu se to mora raditi puno suptilnije, zbog falabogu još uvijek nekakvih mehanizama kontrole...
Old 15.06.2012., 17:11   #124
Dragan
u prolazu

Dragan Avatar

Registracija: Jun 2003.
Quote:
car_je_gol kaže: Pogledaj post
Pa kad se i radi o zavjeri visokog biznisa, loše (zle, zloupotrijebljene) znanosti i politike. ...
Pa bas iz tog razloga i treba svemu prici racionalno, boriti se politicki, kroz udruge za zastitu potrosaca, vlastitim primerom u proizvodnji i svesnoj konzumaciji...
Uvodjenje gmazova, iluminata, alijena i ostalih folklornih elemenata, samo podriva mogucnost ozbiljne rasprave i delovanja i u krajnjoj liniji moze koristiti samo tim istim korporacijama, korumpiranim politicarima...

Moze biti da je za sve to kriva jednostavno stara, dobra ljudska pohlepa.
A nju ne mozes ukinuti dekretom i otkrivanjem Istine.
Dragan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.06.2012., 20:19   #125
piskavac
dobio šupkartu s posla

piskavac Avatar

Registracija: Apr 2007.
Quote:
Dragan kaže: Pogledaj post
Poulaciju bi svakako trebalo ograniciti, pitanje je samo kako.
Tko ima legitimitet da smanjuje populaciju?

Kad bi se više poradilo na tome da se bolje navodnjavaju poljoprivredne površine, da imamo pristup čišćim izvorima energije, poput nuklearne, Zemlja bi mogla održavati na pristojnom standardu ovih 7+ milijardi ljudi.

(to što se nuklearna energija za Japan pokazala kobnom, ne umanjuje njenu vrijednost. Zna se da su tamo česti jaki potresi i tako to).

Quote:
haram kaže: Pogledaj post
ali i dalje ostaje pitanje motiva; je li to nečiji smišljeni plan u svrhu smanjenja populacije,
Dakle postoji "Elita", a unutar "Elite" postoji elitina elita. E toj top "Eliti" je cilj smanjiti pučanstvo

Quote:
štetna posljedica nečije želje za što većom zaradom (kao što to obično biva),
"Eliti" koja nije baš top elita cilj je što veća zarada.

Quote:
praktična potreba za povećanjem proizvodnje hrane za što veći broj ljudi, nešto četvrto, peto, šesto... ?
Pa i ta praktična potreba je također cilj, ali ne za dobrobiti stanovništva. nego zbog što veće zarade najvećih poljopšrivrednih koršoracija kao što su Kargil. To povećanje ne nastoje napraviti tako što bi navodnjavali više tla, jer to zahtijeva ogromna ulaganja, a onda se i investicije mnogo sporije vračaju, nego nagomilavanjem pesticida, GMO-a i ostalih "krasota".

Zadnje uređivanje Bat Kol : 17.06.2012. at 20:05.
piskavac is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 10:33   #126
haram
caveat venditor

haram Avatar

Quote:
piskavac kaže: Pogledaj post
Tko ima legitimitet da smanjuje populaciju?

Kad bi se više poradilo na tome da se bolje navodnjavaju poljoprivredne površine, da imamo pristup čišćim izvorima energije, poput nuklearne, Zemlja bi mogla održavati na pristojnom standardu ovih 7+ milijardi ljudi.
Ali populacija raste (predviđa se i na, ako sam dobro zapamtio, 15 milijardi za par desetljeća) čak i u ovakvim po mnoge neljudskim uvjetima. Jednom se tome mora stati na kraj (što prije-to bolje) jer činjenica je i da prirodni resursi nisu beskonačni. Ovako je prije ili kasnije kolaps neizbježan. Pod kolaps mislim masovna umiranja koja će daleko nadmašiti prirast, i još teže uvjete za malobrojne generacije koje dolaze...

Quote:
(to što se nuklearna energija za Japan pokazala kobnom, ne umanjuje njenu vrijednost. Zna se da su tamo česti jaki potresi i tako to).
Slaba je to utjeha stanovništvu Japana (dotične regije pogotovo), a i Udruženje Zabrinutih Znanstvenika (isto ono koje zagovara oprez i temeljitije provjere GMO hrane)(neki od njih su i nuklearni fizičari i tehnolozi) se ne bi složilo s time. Recimo jedan njihov član je objavio video u kom je početkom ove godine izmjerio uzorke tla (sa ulica, travnjaka, dječjih igrališta...) u Tokiju koji bi se u SAD smatrali niskoradioaktivnim otpadom. Što to znači za ljude koji će tu provesti koje desetljeće -mislim da nije dilema.
Isto tako bi se i djelovanje nuklearnog lobija zbog zalaganja za gomilanje NE moglo pripisati nekoj zavjeri sa ciljem depopulacije Zemlje (premda ja opet smatram kako je u pitanju sljepoća i neograničena želja za dobitkom).

Quote:
Dakle postoji "Elita", a unutar "Elite" postoji elitina elita. E toj top "Eliti" je cilj smanjiti pučanstvo
... možda i postoji neki pandan nekakve tajne antiljudske naci-parije u utjecajnim krugovima, ali ono što čini svaku modernu elitu je novac -a on fluktuira i ima vlastite zakonitosti... pitanje i dalje ostaje koliko bi bili sposobni za to...

Quote:
Pa i ta praktična potreba je također cilj, ali ne za dobrobiti stanovništva. nego zbog što veće zarade najvećih poljopšrivrednih koršoracija kao što su Kargil. To povećanje ne nastoje napraviti tako što bi navodnjavali više tla, jer to zahtijeva ogromna ulaganja, a onda se i investicije mnogo sporije vračaju, nego nagomilavanjem pesticida, GMO-a i ostalih "krasota".
I s tim gledištem se donekle slažem, ali opet je i činjenica da je vrlo teško (a možda i nemoguće) nahraniti sve stanovništvo primitivnom poljoprivredom bez dugoročno štetnih dodataka (i neko u tome nalazi vlastiti dobitak). Jer, s rastom stanovništva, postoje i drugi elementi, kao npr. sve veća urbanizacija i devastacija koja ide na uštrb obradivog tla i biosfere općenito...

Zadnje uređivanje haram : 16.06.2012. at 11:03.
haram is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 11:33   #127
52_9
Registrirani korisnik

52_9 Avatar

Registracija: Jul 2011.
Quote:
Ali populacija raste (predviđa se i na, ako sam dobro zapamtio, 15 milijardi za par desetljeća)...
laž!

opet neke kvazi studije u pitanju.
52_9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 11:53   #128
haram
caveat venditor

haram Avatar

Quote:
52_9 kaže: Pogledaj post
laž!

opet neke kvazi studije u pitanju.
mora da je tako kad to kažeš tako odrješito...

inače, koje je ono godine proglašeno rođenje pet-milijarditog stanovnika, a koje sedam-milijarditog, i koliko je ljudi bilo na početku 20tog stoljeća ?

a laže ti doktor kad kaže da si normalna (ako si uopće žensko)...

Zadnje uređivanje haram : 16.06.2012. at 12:02.
haram is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 16.06.2012., 14:31   #129
52_9
Registrirani korisnik

52_9 Avatar

Quote:
inače, koje je ono godine proglašeno rođenje pet-milijarditog stanovnika, a koje sedam-milijarditog, i koliko je ljudi bilo na početku 20tog stoljeća ?...
šta ti sad hoćeš reći kako negiram da je bio porast stanovništva?

nisam tvrdila da nije broj stanovnika rastao, to ti je stvar prošlosti hareme (kao i tvoje drago globalno zatopljenje).
jedino tko bi još mogao držati porast su muslimani (ali sigurno ne s trendom kao i prije). ostali ne. odumiru nacije.

čak i u kini je politika "jednog djeteta" napravila svoje. a u njemačkoj npr. dobiješ oko 30k eurića za 3. klinca. ko zna zašto to rade?
samo još malo pričekaj vrijeme kada će umirati starci (kada se tu ravnoteža uspostavi) kojima je medicina produžila život zbog čijeg velikog broja danas prividno još uvijek raste broj stanovnika. imat ćeš eksponencijalni pad broja stanovnika.

Quote:
a laže ti doktor kad kaže da si normalna (ako si uopće žensko)...
ljubavi, na ovo će ti valjda moderator odgovoriti. btw, nisam ti ja žensko, već homić. uživam kad vičeš na mene. sav se uzbudim.

(i ja kao takav pridonosim padu populacije )

Zadnje uređivanje 52_9 : 16.06.2012. at 15:03.
52_9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 18:23   #130
piskavac
dobio šupkartu s posla

piskavac Avatar

Hmmmmm, da probamo malo sumirat raspravu, barem Haramovu i moju.

Quote:
ali i dalje ostaje pitanje motiva; je li to nečiji smišljeni plan u svrhu smanjenja populacije, štetna posljedica nečije želje za što većom zaradom (kao što to obično biva), praktična potreba za povećanjem proizvodnje hrane za što veći broj ljudi, nešto četvrto, peto, šesto... ?
Quote:
"Eliti" koja nije baš top elita cilj je što veća zarada.
Quote:
... možda i postoji neki pandan nekakve tajne antiljudske naci-parije u utjecajnim krugovima, ali ono što čini svaku modernu elitu je novac -a on fluktuira i ima vlastite zakonitosti... pitanje i dalje ostaje koliko bi bili sposobni za to...
Ne znam o kojoj je nesposobnosti "Elite" da smanji pučanstvo riječ? Nesposobnost provođenja masovnog overkilla ljudske populacije u kratkom vremenu; a da pri tome članovi "Elite" svejedno ostanu na vlasti, ili na nesposobnost "Elite" da ako i ostanu na vlasti da i dalje budu nesposobni vladati nad tako smanjenim pučanstvom, jer je, kao što kažeš, novac sredstvo ostvarenja moći moderne "Elite"?

Quote:
inače, koje je ono godine proglašeno rođenje pet-milijarditog stanovnika, a koje sedam-milijarditog, i koliko je ljudi bilo na početku 20tog stoljeća ?
Ako me sjećanje dobro služi, 5-milijarditi stanovnik proglašeno je neko novorođenče u Zagrebu nedugo nakon završetka Univerzijade 1987.

7-milijarditi čovjek rođen je negdje u Indiji 2010.te godine.

Na početku 20.tog stoljeća bilo je nekih 2 milijarde ljudi.

Zadnje uređivanje piskavac : 16.06.2012. at 18:31.
piskavac is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 18:30   #131
intercepts
ken

intercepts Avatar

Registracija: Apr 2008.
Quote:
Tko ima legitimitet?
Tko ima pravo da definira legitimitet iz toga kuta?
Old 16.06.2012., 18:37   #132
piskavac
dobio šupkartu s posla

piskavac Avatar

Quote:
52_9 kaže: Pogledaj post
(i ja kao takav pridonosim padu populacije )
Nisi ti nikakva iznimka. Masa baby boomera bili oni homo, hetero ili ne znam kakvi seksualci, su još uvijek pod krovom svojih roditelja, zbog voe sveprisutne umjetno izazvane recesije.

Quote:
intercepts kaže: Pogledaj post
Tko ima pravo da definira legitimitet iz toga kuta?
Ti, ja, Haram, Janko, Marko, Marija, Ana, Stipa...

Mi, obični ljudi imamo pravo definirati legitimitet. Jer najveći broj nas nismo "rak na Zemlji" kao što to voli često reći ratni huškač Henry Kisinger.

A to što se među nama običnim ljudima, nađe 1 par na 400 ili 500 normalnih parova koji se rasplođuju k'o zečevi, pa poslije ne znaju kud bi s vlastitom djecom, je samo iznimka, a ne pravilo.

I daleko manje štete učini jedan takav "par zečeva", nego samo jedan dovoljno moćni psihopat i pripadnik "Elite".

Zadnje uređivanje Bat Kol : 17.06.2012. at 20:12.
piskavac is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 20:41   #133
intercepts
ken

intercepts Avatar

Registracija: Apr 2008.
Quote:
Ti, ja, Haram, Janko, Marko, Marija, Ana, Stipa...

Mi, obični ljudi imamo pravo definirati legitimitet. Jer najveći broj nas nismo "rak na Zemlji" kao što to voli često reći ratni huškač Henry Kisinger.
Ovo si jako mudro složio.
Ali legitimitet u suštini zapravo ne postoji.Priroda jest ta koja je bolestna u nekim segmentima i ona određuje pravila,a zlatno glasi : "Tko je jači,taj tlači."

Želiš se žrtvovati svojim ponašanjem za mnoge buduće naraštaje i generacije koje dolaze?....veoma plemenit potez.
Ja se kladim da će generacijama u naprijed priroda regulirati svoju ravnotežu te će se opet naći pojedinci koje se legitimitet neće ticati,a držeći se gornjeg pravila biti će nadređeni nad većinom.
Old 16.06.2012., 22:47   #134
52_9
Registrirani korisnik

52_9 Avatar

Quote:
Nisi ti nikakva iznimka. Masa baby boomera bili oni homo, hetero ili ne znam kakvi seksualci, su još uvijek pod krovom svojih roditelja, zbog voe sveprisutne umjetno izazvane recesije.
a još kad tome dodaš npr. i sve veću neplodnost....

Quote:

....nego samo jedan dovoljno moćni psihopat i pripadnik "Elite".
52_9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2012., 23:12   #135
piskavac
dobio šupkartu s posla

piskavac Avatar

Quote:
intercepts kaže: Pogledaj post
Ovo si jako mudro složio.
Ali legitimitet u suštini zapravo ne postoji.Priroda jest ta koja je bolestna u nekim segmentima i ona određuje pravila,a zlatno glasi : "Tko je jači,taj tlači."
Hvala ti na pohvali moje mudrosti.

Što se tiče (ne)postojanja legitimiteta, čovjek nije animalno nego i duhovno biće. Pa se kao takav mora pridržavati i pravila duha. Sam si rekao da je priroda u nekim segmentima bolesna

Kako bih olakšao ovu raspravu, reći ću maksimalno skraćeno svoj stav o (ne)postojanju legitimiteta.

Ja vjerujem u Vede, iako ne baš u sve što pročitam u vedskim spisima.

Kao što vjerojatno znaš po Vedama postoje četiri kastinska sistema. radništvo, (šudre), trgovci (vajšije), ratnički stalež (kšatrije) i svećenstvo (bramini). Svaka od kasti ima svoje karakteristike i mjesto u društvu. Tako npr. ne možeš ići u ratnike, ako nisi hrabar, odlučan, tjelesno i umno zdrav, pronicljiv, lukav, pravedan, zaštitnik slabih, ako nemaš moć kazniti lopove; ali isto tako moraš biti željan osvajanja teritorija, stanovništva i materijalnih dobara. Vjerujem da je prije nekoliko tisuća godina takav sistem (možda ne baš tako formalno) vladao na cijeloj Zemlji. Tko je osvojio koje područje mogao je s osvojenim područjem i narodom činiti što ga volja, ali opet samo do neke granice. Jer bi ga u prekomjernoj upotrebi sile spriječilo svećenstvo koje osim duhovnih uvida krase i brojne druge vrline poput, mudrosti, znanja, nepodmitljivosti, filozofske potrage za Istinom, samilost prema svim živim bićima i duhovne moći kojima bi u trenu mogli ubiti ratnika-nasilnika.

Iz takvog stanja proizlazio je taj neki legitimitet i ravnoteža moći. Ratnici su navodno ratovali mnogo naprednijim oružjima nego što je današnje nuklearno, u smislu da su imali nevjerojatno precizno navođenje i mogli razoriti cijele gradove.

Dakle, budući da čovjek nije samo animalno već i duhovno biće, ratnici su se morali pridržavati strogih pravila ratovanja. Nisu npr. smjeli razoriti neprijateljev grad i pobiti nevine ljude iz pukog hira. Iz takvog načna života proizlazio je njihov legitimitet. Taj se kastinski sistem urušio jer je sve u materijalnom svijetu podložno entropiji. Zbog toga nitko nema legitimitet, niti moć da na svjetskom nivou nešto učini, da ima moć i legitimitet potamaniti 90 ili ne znam koliko posto stanovnika na Zemlji, nego djeliće tog legitimiteta imamo svi ponaosob.

Ja sam nezaposlena osoba s invaliditetom, pa mi je možda previše lako pričat, ali što se mene tiče daleko je manja šteta uzdržavati jedan par koji se razmnožava kao zečevi, nego nekog iz "Elite" koji tvrdi da smo mi masa manje vrijedni, niškoristi, beskorisni izjelice, a on sam, koristi resurse od zacjelo 10 000 ljudi.

Jednom sam čuo podatak da 350 najbogatijih ljudi na Zemlji ima isto onoliko bogatstava kolio ima dvije milijarde ljudi. Pa je ispalo da jedan takav bogatun ima onoliko koliko ima 10 000 sirotinje u Africi.
Old 16.06.2012., 23:34   #136
52_9
Registrirani korisnik

52_9 Avatar

Quote:
.
...ali opet je i činjenica da je vrlo teško (a možda i nemoguće) nahraniti sve stanovništvo primitivnom poljoprivredom bez dugoročno štetnih dodataka ...

ovo je djelomično točno, samo zato jer je stanovništvo koncentrirano u gradovima. u protivnom ne bi bilo potrebno uvesti "modernu" poljoprivredu punu mehanizacije, pesticida, umjetnog gnojiva i sl...
ajd ti raseli zagreb u slabo naseljenu liku, slavoniju, i sl.. pa bi vidio da to ne bi bio problem. velike koorporacije tada ne bi imale tržište, pogotovo ako ih političke guzice ne bi zakonima podržavale i štitile. sigurno jedan dio stanovnika bi se bavio tada i poljoprivredom, a mnogi bi rekreativno iza kuće imali svoj mali vrt...
najveći problem je taj što vlada materijalizam, nametnut ponajviše sistemom, medijima, reklamama, razvojem potrošačkog mentaliteta..., a sve to u suglasju s pohlepno - korumpiranim i love gladnim političarima - slugama tih velikih koorporacija.
ak se tu nešto ne promijeni idemo svi u k.....
52_9 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2012., 13:11   #137
LaserCut
Registrirani korisnik

LaserCut Avatar

Registracija: May 2011.
Prirodna selekcija će učiniti svoje. Ne razlikuju se ljudi mnogo od životinja.
Old 25.06.2012., 19:05   #138
piskavac
dobio šupkartu s posla

piskavac Avatar

Genetički izmijenjena trava ispušta cijanid.
Old 27.06.2012., 14:54   #139
emnasut462
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2006.
Quote:

Ja sam nezaposlena osoba s invaliditetom, pa mi je možda previše lako pričat, ali što se mene tiče daleko je manja šteta uzdržavati jedan par koji se razmnožava kao zečevi, nego nekog iz "Elite" koji tvrdi da smo mi masa manje vrijedni, niškoristi, beskorisni izjelice, a on sam, koristi resurse od zacjelo 10 000 ljudi.

Jednom sam čuo podatak da 350 najbogatijih ljudi na Zemlji ima isto onoliko bogatstava kolio ima dvije milijarde ljudi. Pa je ispalo da jedan takav bogatun ima onoliko koliko ima 10 000 sirotinje u Africi.
Jedna gore koja podrzava Codex se raspalila po neukim i odvratnim lijenim hrvatskim seljacima i kako im ne zeli placati subvencije.
Pritom je zaboravila kako su najveci rak ove drzave zeleni sincici menageri svojih upravo neukih tatica ratnih profitera koji tjeraju iste seljake (i sve gradane ove drzave koja vise ne postoji) u ocaj.

Ako cemo realno gledati, njihovi auti, i kravate, neznanje , nebriga (i pogotovo zastare u dogovoru sa sucima) su daleko stetniji za nasu drzavu i ohoh nadmasuju subvencije. Kupljena diploma poslovne akademije, a nipošto prakse u okopavanju krompira, a htjeli bi se gurati u bilo koju vecu firmu koja se bavi icim sto se moze prodati.

Doduse, priznajem, ima putra na obje strane.

Codex alimentarius nije izmisljen da nam svima bude dobro. Pa tko bi zaradivao onda kad bi bili svi sretni i zdravi.

Ne vjerujem da zele zemlju sa 500 000 ljudi to je premalo za odrzivi razvoj. Oni zele povecu masu da im se divi, a i za ostale potrebe.

Mislim da bi milijarda bila sasvim dovoljna za Majku Zemlju, e sad, kako to postići...to je nesto drugo
Every fact of science was once Damned. Every invention was considered impossible. Every discovery was a nervous shock to some orthodoxy. Every artistic innovation was denounced as fraud and folly. Everything on earth that is man-made and not given to us by nature, is the concrete manifestation of some man's refusal to bow to Authority. We would own no more, know no more, and be no more than the first apelike hominids if it were not for the rebellious, the recalcitrant, and the intransigent.
emnasut462 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2012., 20:29   #140
piskavac
dobio šupkartu s posla

piskavac Avatar

Quote:
emnasut462 kaže: Pogledaj post
Ne vjerujem da zele zemlju sa 500 000 ljudi to je premalo za odrzivi razvoj.
Možda si mislila reći ne vjerujem da oni žele Zemlju sa samo 500 milijuna ljudi. A to ti je onda 500 000 000. Tj. ispustila si tri nule.

Navodno na svijetu postoji šest tisuća vrhunske elite, a svi su ostali više-manje "stoka sitnog zuba".
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja