Idealno mjesto na koje možeš otići na ljetovanje i poslije srat kako su Dalmatinci u kurcu.
Ne ulazim u to u cemu su Dalamatinci niti me boli vulva za to , ali mi i dalje nije jasno zasto bi netko (od toliko destinacija) isao ljetovat negdje gdje se naplacuje casa vode i gdje zapravo - nema vode.
Cak da mi netko da da budem dzaba tamo - zahvalila bi se na ukazanom gostoprimstvu.
Ne ulazim u to u cemu su Dalamatinci niti me boli vulva za to , ali mi i dalje nije jasno zasto bi netko (od toliko destinacija) isao ljetovat negdje gdje se naplacuje casa vode i gdje zapravo - nema vode.
Cak da mi netko da da budem dzaba tamo - zahvalila bi se na ukazanom gostoprimstvu.
zato sto je mirno, tiho, nema autiju, cista priroda/more/kamen/sunce, yoga retreatovi
sve pet, osim sto nema vode
sve pet, osim sto nema vode
Moja djedovina je u arhipelagu gdje i Silba i mogu samo reći da se tamo odmorim psihički i fizički.
Voda mi je u bunaru, u kafiće ne idem, idem samo na more koje je kristalno čisto, nema turista, možda nešto Slovenaca i to je to.
Vjerujte mi, nakon 7 dana poželim civilizaciju jer si tamo isključen od svega.
To je po meni odmor. Noću ne čuješ nikakve aute, tišina ko u grobu, doslovno. Nekad mi treba 2 noći da se na to naviknem
ja volim i molat, a na njemu isto nema baš nešto vode, uglavnom se tuširaš onom iz gusterni ,makar meni uopće ne smeta sol na koži, a za piće moja teta uvijek ima onu ko u firmama
imaš razne vrste odmora
ovi iz grada ne kuze da voda iz spine zapravo dolazi od nekud..misle da se samo stvori iz nicega i da je ima beskonacno
a takav odmor mi je zakon..ne kuzim ljude koji se ko sardine stiscu po plazama i kupaju u moru di se natapa istovremeno stotine ljudi..fuj
ovi iz grada ne kuze da voda iz spine zapravo dolazi od nekud..misle da se samo stvori iz nicega i da je ima beskonacno
a takav odmor mi je zakon..ne kuzim ljude koji se ko sardine stiscu po plazama i kupaju u moru di se natapa istovremeno stotine ljudi..fuj
kad nema boljeg i to je dobro
ja živim u opatiji i isto idem na plažu , istina biram jutro dok još nije prevelika gužva
ali pravi odmor je otići u dalmaciju, na otoke ili u unutrašnjost istre
a kad smo kod vode, meni gdje god odem fali ova naša učkarska voda
kad se vratim s puta pijem ju kao vino , ne mogu je se napiti
i onda kažu kako voda nema okus
Kiss, ima vode u bunarima, a i ima dućana za kupiti vodu.
Ma znam, ali da razmišljam cijeli godišnji da sam stalno u nekoj oskudici s vodom - to mi je tlaka
Quote:
mwm kaže:
Je, ali je za purgerice 30% skuplja.
koja te tako izjebala?
Quote:
Modesti kaže:
kad ideš na silbu ne ideš u velnes gdje ti na guzu kaplje iz viši tuša, ali se zato odmoriš od svega
mi idemo brodom tako da mi nije nikakav problem voda, ali silba daje nešto
--------------------------
imaš razne vrste odmora
Pa i ne vole ali bome nije ni isto jel imaš dva posranca koji moraju nekaj cijeli dan radit na plaži (pijesak, kantice) i imat neki konfor u blizini radi njih i kad toga nema pa si slobodan ić i radit kaj god hoćeš.
Kaj se tiče Silbe sjećanja ahhh. Uglavnom svi smo imali po litru vode za kratak tuš nakon plaže. Milina Al na kratko.
kad nema boljeg i to je dobro
ja živim u opatiji i isto idem na plažu , istina biram jutro dok još nije prevelika gužva
ali pravi odmor je otići u dalmaciju, na otoke ili u unutrašnjost istre
mene jednom frendica nagovorila da odemo na jednu gradsku plazu i tad sam skoro dobila zivcani slom