Planiram upisat HTŠ u Zagrebu iduce godine. sedmi razred sam prošla s 5.0 nadam se da ću tako negdje i osmi. Zanima me dali mogu poslje HTŠ upast na novinarski faks?s obzirom da u HTŠ nema fizike i kemije a ne znam dali mi je to potrebno za novinarski faks... To me zanima! Gimnazija me opce ne privlaci, a mogla bi upast u gimnaziju ak bi htjela....HTŠ mi se cini zanimljiva. Molim odgovor, hvala!
Imam jedno pitanje u vezi škole, na stranici piše da su tražili odobrenje od ministarstva da osnuju jos jedan razred za one koji su na granici, ali nema nikakvih dodatnih informacija. Zna li netko nešto više?
E ljudi,sad cu 8.razred i pomalo vec razmisljam o upisima i to
možete mi malo više rec o ovoj skoli,sto se moze radit sve nakon srednje?
s kolko bodova se moze najmanje upast,ja bi imala 48 i jos neke dodatne bodove,mozda 2,znači 50..
kakva je škola,teška,lagaana?pišite što znate puno bi mi značiloo )
gle ekipa vrlo je jednostavno!
Ako imate 45 il više bodova upast cete bez beda!
Najstroži profesori (u mojoj smjeni): Gordana Lukačić (talijanski)
Hano Uzeirbegović (povijest)hano car
Ana Mardešić (engleski) dobro ona je fkt car
Ivan Đukić (ugostiteljstvo)
mislim nisu oni tolko strogi i sve to oni su fora ljudi baš su za zajebanciju al će ti zafitilj keca čim stignu hahahha al jbg
OSIIIIM: Vlaste Knežević (matematika) ufff uči na vrijeme jbt
Najači profesori : Goran Tkalec il ti Gogi (prehrana)
Marija Kovač (njemački)
i moja osobna najdraža Bevanda (daktilografija) ooo i Komerički (etika i povijest) KOMERIČKI ------> bog
Ugl: Učite kolko morate,markajte al nemojte da vas skuži voditeljica nastave jer 25 neopravdanih je izbačenje!!! Prcajte sve okolo i boli vas kurac nije tak teško
mislim gle ak sam ja prošla i ti ćeš ak stisneš zube zadnjih 10 dana ak ne misliš radit kurac prek godine ko ja i to je to
E da i imate praksu u hotelima po zagrebu il Krku,Malinskoj itd itd.
Nije teško, samo treba volja i dobra ekipa haha i klima i to je to
Sve za prasku će te naučit kod Đukića i ostalo možete ladit jaja ! nadam se da sam pomogla byy
gle ekipa vrlo je jednostavno!
Ako imate 45 il više bodova upast cete bez beda!
Najstroži profesori (u mojoj smjeni): Gordana Lukačić (talijanski)
Hano Uzeirbegović (povijest)hano car
Ana Mardešić (engleski) dobro ona je fkt car
Ivan Đukić (ugostiteljstvo)
mislim nisu oni tolko strogi i sve to oni su fora ljudi baš su za zajebanciju al će ti zafitilj keca čim stignu hahahha al jbg
OSIIIIM: Vlaste Knežević (matematika) ufff uči na vrijeme jbt
Najači profesori : Goran Tkalec il ti Gogi (prehrana)
Marija Kovač (njemački)
i moja osobna najdraža Bevanda (daktilografija) ooo i Komerički (etika i povijest) KOMERIČKI ------> bog
Ugl: Učite kolko morate,markajte al nemojte da vas skuži voditeljica nastave jer 25 neopravdanih je izbačenje!!! Prcajte sve okolo i boli vas kurac nije tak teško
mislim gle ak sam ja prošla i ti ćeš ak stisneš zube zadnjih 10 dana ak ne misliš radit kurac prek godine ko ja i to je to
E da i imate praksu u hotelima po zagrebu il Krku,Malinskoj itd itd.
Nije teško, samo treba volja i dobra ekipa haha i klima i to je to
Sve za prasku će te naučit kod Đukića i ostalo možete ladit jaja ! nadam se da sam pomogla byy
ja ljetujem na krku,točnije malinskoj,tako da mi je to super,i još je tamo jedna turistička agencija,koja me vrlo dobro poznaje i možda pomogne oko posla.jel se ide na mautralac?
jer mi se u osnovnoj nismo makli dalje od karlovca
ja sam sada osmi razred i planiram ici u hoteljersko-turističku školu u frankopanskoj,zaboku ili zaprešiću..nisam sigurna kako se boduje ove godine jer su nešto mijenjali,pa po tom novom bodovanju imam 47,48 bodova..jel se može upasti ili je to premalo bodova?(imam vezu)
planirala sam ići na dva natjecanja,iz povijesti i iz biologije,ako dođem do državnog imam izravan upis,a koliko se dobije na županijskom? (znam da prvih troje dobe bodove) jel škola u zaprešiću ili zaboku nova? mama mi je išla u frankopansku i rekla je da je škola malo starija.
PS:čula sam da se u frankopanskoj ne prima ispod 50 bodova,jel to istina?
jel se još uvijek dobe bodovi na uzorno vladanje i neke škole(npr.plesna)?
Zadnje uređivanje Fashion Barbie : 18.01.2013. at 20:36.
Reason: spajanje postova
Sada sam 8. razred i hotelijersko-turistička škola mi je prvi izbor...Išla bi u onu na Frankopanskoj. Ako ima ovdje netko tko je završio tu školu ili ide u nju, MOLIM VAS napišite bilo šta; kakvi su profesori,društvo,izleti u inozemstvo....
Zdravo! Ima li ovdje netko to je pohađao ovu prekrasnu i cijenjenu školu tko zna kako se piše maturalni rad? Mislim, ako ste ju već pohađali morate znati jel.. Nego, ja imam maturalni za napisati pa bi mi svaka pomoć dobro došla. Hvala unaprijed!
Razvali dobru spiku, posjeti neki bar, utoni u idilu, otkloni svaki kvar. Zavali se u kadu, pjevaj "dibudibudabu", otvori srce sreći - lošu vibru spriječi!
Moja sestra je išla u ovu školu i prije par mjeseci je magistrirala na rudarsko-geološko-naftnom fakultetu. Nije imala pol predmeta u ovoj školi koje je imala na faksu. Tak da sve zavisi o tebi i tvojim željama.
Da, ali moraš samostalno naučit te predmete (svo gradivo iz njih) i samostalno se pripremit za maturu iz toga. Moraš polagat razlike iz predmeta. Kao kad se seliš iz neke škole u neku drugu, ili recimo naknadno mijenjaš strani jezik, moraš polagat razliku ispita/gradiva koje nisi učila, da dokažeš da si spremna nastaviti učiti od razine onih koji su to učili.