Moji paradajzeki će prerast pa neće stati u auto ako prerastu tako da Zilah može povesti i mene i paradajzeke i Steviu i papriku da zasadimo napokon vrtek! Jel može? U subotu popodne me neće biti doma, no možda bih ujutro mogla doći zasaditi vrt ili u nedjelju ili sutra, ako može Zilah mada vjerojatno radi... Javite u svakom slučaju!
Bart - crno-bijeli svijet je 15.6. otisao u svoj dom
[/QUOTE]
Ali je ubrzo, vec 17.6. na 'njegovo' mjesto dosla nova kujica koju su ljudi okolo gadjali kamenjem.
Kujica je imala do prije cca 2-3 mjeseca bebe, ali njih nazalost nismo nasli. Pitanje je sto je s njima
Bravo Rina!!! :-)) No sto jest jest, Bart izgleda zaista posebno :-)) koja kombinacija boja :-))). Slatkis :-)))
Nego ja ka papiga ;-)) Kad ce Zilah doci po stvari? Koliko vidim sezina je stenaca, dobro ce vam doci skrinja kako je krenulo na sve strane :-((. Imam osjecaj kao da su Udruge neke vrste kazana sa vodom koji u odredjeno vrijeme pocne pustat na sve strane, vrijem se poklapa sa sezonom stenjenja, cudno ha? :-(( Uzas.
Pliz samomjavite kad stizete dan prije da prerondam tavan dobro. Imam neke stolice koje su podfutrane na kojima su moje zivine bile, pa su malo i dlakave :-) jel to treba? Nalik su na male foteljice. Mislikla sam kada je zima da se ne spava na podu, neznam.
Bravo Rina!!! :-)) No sto jest jest, Bart izgleda zaista posebno :-)) koja kombinacija boja :-))). Slatkis :-)))
Nego ja ka papiga ;-)) Kad ce Zilah doci po stvari? Koliko vidim sezina je stenaca, dobro ce vam doci skrinja kako je krenulo na sve strane :-((. Imam osjecaj kao da su Udruge neke vrste kazana sa vodom koji u odredjeno vrijeme pocne pustat na sve strane, vrijem se poklapa sa sezonom stenjenja, cudno ha? :-(( Uzas.
Pliz samomjavite kad stizete dan prije da prerondam tavan dobro. Imam neke stolice koje su podfutrane na kojima su moje zivine bile, pa su malo i dlakave :-) jel to treba? Nalik su na male foteljice. Mislikla sam kada je zima da se ne spava na podu, neznam.
Evo da se i ja javim s obzirom da se mene ceka da pokupim stvari......mislila sam to obaviti sad kad su bili praznici al nazalost bila sam sprijecena jer je moja pesica dobila proljev s povracanjem......nisam je mogla voditi sa sobom s obzirom da je tamo puno peseka a ne znam o cemu se radi ,a ostavit je doma na par sati nije bilo izvedivo jer svi znamo kako je kad te potjera
Ako sve prode do sljedeceg vikenda javim se da dodem.
U ''Kucici za pasice'' se radovi moraju nastaviti.
HITNO je potrebna koja kunica za lijepilo za plocice.
9 stenaca ide u ''Kucicu'' a prije tog im se mora prostorija pripremiti.
Prostorija se mora poplociti, pregraditi i iz nje bi imali direktan izlaz van, sto znaci da ce decki probiti zid i staviti vrata i na taj nacin bi stenci imali direktan izlaz u ispust u kojem ce biti bas za njih dio pregradjen.
Hvala
Podaci za uplatu:
2484008-1104925854 - materijal za pasice
(Raiffeisen bank)
Jučer smo sadili vrt, bilo je vruće, ali zasadili smo nekako. Pločice je majstor počeo lijepiti pa će biti i to gotovo, ali ne baš još, ima posla. Nadam se da će sve biti dobro i da će biti lijepa sobica za štence! A vrt da će dati puno plodova, zalili smo ga i može ga se zalijevati svaki dan- navečer. U ponedjeljak je kiša pa se tad možda niti ne treba zaliti. A izgleda da kiše neće biti sutra, samo u Gorju pa bi bilo dobro zaliti i sutra vrt.
Jučer smo sadili vrt, bilo je vruće, ali zasadili smo nekako...
...A vrt da će dati puno plodova, zalili smo ga i može ga se zalijevati svaki dan- navečer. U ponedjeljak je kiša pa se tad možda niti ne treba zaliti. A izgleda da kiše neće biti sutra, samo u Gorju pa bi bilo dobro zaliti i sutra vrt.
Ja vjerujem da hoće! Samo da ima vode... Budem vam dala i Kristalona, gnojiva pa ako ćete ići do grada, možete svratiti po njega, stavit ću ga u čašicu neku. Jako je dobar i s njim sam jednom u 10 dana zalijevala paradajzeke i sve ostale biljčice.
ema123456 bit ce potpuni financijski izvjestaj za sve od prvog dana kucice.
Nismo nista pisali za 6. mjesec jer je nekako jedva skupljeno preko fejsa + tvoja uplata.
Usvakom slucaju bit ce sve i racuni