Kina, srebrna mačja ljepotica iz kineskog restorana, traži dom - UDOMLJENA
Hitno traži dom ili privremeni smještaj!
Kina je mala mačja ljepotica stara oko 3.5 mjeseca, spašena iz kineskog restorana Naime, netko ju je napustio, a ona se motala oko restorana u nadi da će ju netko povesti kući.
Kina je stvarno unikatna maca, ima prekrasno tigrasto krzno srebrne boje, sa bijelom podlakom i velike jantarne okice.
Naučena je na hranu za mačiće i obavlja nuždu u pijesak.
Kina je jako mazna, te kao i svako mače zaigrana i potpuno socijalizirana sa ljudima. Jako voli ljude i maženje, puno prede, a svog čovjeka prati u stopu. Brzo se veže za ljude i postaje jako privržena.
U novi dom dolazi okupana, očišćena od parazita i zdrava. Kinu udomljujemo u stan ili kuću s obaveznim boravkom unutra, uz puno brige i maženja, te veterinarsku skrb ako je potrebno. Sterilizacija je obavezna kad dođe vrijeme za nju.
Nalazi se u Zagrebu i udomljava se u ZG i okolicu.
Kina stvarno hitno treba čuvanje, išla sam po nju samo zato jer mi je restoran u kvartu, kod mene ne može dugo ostati
Micka je jako zaigrana, igra se sama sa sobom i sa igračkama, a kad se naigra onda se dođe maziti, glasno prede, baš je jako umiljata.
Ničeg se ne boji i da je ostala vani ne bi joj se dobro pisalo.
Plus je bila tamnosiva kad sam ju pokupila, nisam znala da je zapravo srebrna
Dobila je antiparazitik i okupana je, ide normalno na mačji wc, još uvijek malo halapljivo jede, ali brzo će shvatiti da će dobiti i sljedeći obrok, sirotica mala.
Kina je ogromna maza i predilica
I ima one svoje zaigrane mačje minute kad natjerava miša po cijelom stanu, pa ipak uzme lopticu, pa opet miša, pa mahalicu, pa nađe neki čep koji je baš zakon igračka.. Pa ako se tu nađu nečiji goli nožni prsti i njih malo gricne
I onda ju pozoveš i evo nje u krilu i dijeli puse
Mica sa karakterom, mica predilica, mica mazilica, mica ljepotica
Znači ona je društvo mom djetetu Spocku. Baš je postao skuliran mladi gospodin! Predivan mačor. Sve lude mačke ću u buduče poslati tebi da postanu tako cool! Baš si mu dovela lijepu damicu.
Kina mi je fenomenalno lijepa ... a još je i mazna i dobra. Kakva prilika!
Udomit će se sigurno čas posla, samo da se ljudi vrate s mora.
.
Velike mačke ignorira i ne dira, a manje od sebe tuče bez prestanka. Često je u kazni u hodniku. Ja ju stavim u kaznu, a ona si nađe nešto za igranje tamo i boli ju briga