Hvala na pitanju, ja sam Gobi, a tko ste vi? - UDOMLJEN
Isto hranilište gdje sam našla Florijana, ali sada je Gobiy! Nešto mjaukalo u visokoj travi na metar od mene, frendice i 4 psa. Zauzdali pese i ugledali Gobija. Odrasli jako mladi mačak, zaslinjen, prehlađen, oljuštenog krvavog repa (pričepila ga vrata od ulaza pred kojim je stajao), gladan. Šta sad šta sad, hm... bolestan, krvav rep, nenormalno pitom mačak koji se ne boji pasa već se lego na 3 cm od svih njih, prati nas u stopu ko pas i mjauče.
Slijedeća scena, evo ga kod mene u kupaoni na antibioticima, debuhiranju i svem ostalom, integriran u čopor... a ostalo je povjest. Mačak ima onaj demonski pogled, predivne izražajne zelene oči, krevetar je najgore vrste, vječno na meni ili oko mene. Moram paziti da ga ne zgazim jer se stopi s podom budući da je BOJE PRAŠINE KOJE KOD MENE SAMO PONEKAD IMA. pelete koristi od prve sekunde bez greške!
Ne fakat je genijalan mačor, takvog ne vidjeh a prošla sam ih bezbroj! Sada čori tu na tepihiču i briga ga za sve. Ne boji se čak ni usisavača. Tabletu mu dam tako da mu malo otvorim usta, stavim ju i on ju proguta. Ah! Naravno, trebat će kastraciju ali prije svega novi, po mogućnosti brzi dom. Eh, optimista sam.
Možete me naći, i to vrlo brzo naći na broju 091 944 6821
Tražite Gobija!
Behold, I am your master and You SHALL obey me! pregenijalan je za glavnu ulogu - šalji ti njega u Hollywood
Bogami bi i prošao u Hollywoodu jer di ga postaviš tamo je neko vrijeme. Moš ga slikat, držat, namiještat... Fakat je prirodni talent. Ne znam koja je njegova priča i kako je dospjeo van ali definitivno bi streljala one koji su ga bacili osim ak nije pobjego. Hm, kad bolje razmislim, ja bi streljala 90% ljudstva koje mi nije po čefu pa takvih situacija nebi ni bilo.
Glasajte za Gobija! Gobi je vaš diktator i vodi vas u bolju budućnost!
Gobač je do ponedjeljka na antibioticima, nije više prehlađen, mrvu škiljka još na oko i rep lijepo zarasta. Skužio je di se moje mačketine goste sa hranom koja stoji na elementu da je psi ne požderu pa sam sad mirna jer ne mora čekati mene da dođem s posla za hranu. Sranje je kaj mi je gužva i svi su postali pomalo razdražljivi. Gobi bi brzo u novi dom.
Jel i vama odvlače pažlju ovi prezići kaj skakuču okolo?
Niti jedan poziv, gle čuda! Bili jučer kod veta i rep je ipak strgan. S tim se ništa ne radi i nije se kralježak pomakao da bi stršao pod nekim kutem nego tek neznatno. Dlaka će narasti jer trauma nije tako velika i lijepo je zaraslo. Dakle Gobi je i dalje savršen mačak! Prestali smo s antibioticima, limfni čvorovi još malo zadebljani ali buju splasnuli. Sve u svemu dobro smo i želimo u novi dom!!!
Jako slatki mačor: ja ležim na krevetu i evo njega. Smjesti se do mene, prede i onda ugleda Zitu koja isto leži na krevetu. Skulirano se digne, prekorači mene, pošnjofa Zitu i skutri se uz nju prislonivši glavu na njen trbuh. Za čudo se nije bunila. Naravno, prvo joj je pošnjofao šape. :-))) Draža mu je moja pasica od mene!
Kaj ne? Baš je metro komad ovako našminkan i ovako frajerskog pogleda i karaktera. Čak se i pošora sa mojima kad ga netko zajebava skulirano. Iskesi se, pukne nekog šapom i dalje nastavi raditi što je radio kao da se ništa nije dogodilo. Po noči ga ostavim sa ostalim mačkama u drugom dijelu stana a on beči kraj ulaznih vrata. Jednostavno ga moram pustiti k sebi i psima i onda je kuš. Malo bude kraj mene a ostatak noči nemam pojma kaj radi. Čim je vidio da sam se probudila dojurio je na krevet i počeo presti ko traktor.
Udomite Gobija!!!!
Kaj ne? Baš je metro komad ovako našminkan i ovako frajerskog pogleda i karaktera. Čak se i pošora sa mojima kad ga netko zajebava skulirano. Iskesi se, pukne nekog šapom i dalje nastavi raditi što je radio kao da se ništa nije dogodilo. Po noči ga ostavim sa ostalim mačkama u drugom dijelu stana a on beči kraj ulaznih vrata. Jednostavno ga moram pustiti k sebi i psima i onda je kuš. Malo bude kraj mene a ostatak noči nemam pojma kaj radi. Čim je vidio da sam se probudila dojurio je na krevet i počeo presti ko traktor.
Udomite Gobija!!!!
ista narav kao moj kimi inače, prezgodan je gobi! svaki dan ga malo škicnem. predive oke ima. voli li biti na rukama? moj kimi stane ispred mene i penje mi se po nogama da ga uzmem. krme razmaženo od 8 kila
ista narav kao moj kimi inače, prezgodan je gobi! svaki dan ga malo škicnem. predive oke ima. voli li biti na rukama? moj kimi stane ispred mene i penje mi se po nogama da ga uzmem. krme razmaženo od 8 kila
Ne, ne da se držati na rukama. Leži kraj tebe ili djelomično na tebi ali ne da se nositi.
Gobač je posesivac! Ak nemre po noči do mene urla i reži na druge, tj. svi reže na sve i šoraju se onda. Kad je samnom onda je ok samo kaj puzi po meni, pa je kraj mene, pa je na meni (da me malo zagrije u ove hladne ljetne noči), pa se muca u mene pa prede glasno da nemrem zaspati. Lud mačak. Prekrasan je samo nam je gužva.