Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta
Korisničko ime
Lozinka

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.06.2012., 14:08   #3181
A-M-M
Registrirani korisnik

A-M-M Avatar

Registracija: Mar 2012.
Hej Može li mi netko objasniti kako doći do NCVVO-a, Franje Petračića 4 od Željezničkog kolodvora pošto tamo pišemo prijemni?! :/ Hvala
A-M-M is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2012., 17:27   #3182
Biserkaa
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2012.
može li netko od starijih kolega reći nešto više o usmenom kod Šućura, soc. politika, odnosno onaj dio vezan uz članak? da li to može biti bilo koji članak vezan za socijalnu politiku? mi mu to samo prepričamo i to je to? Hvala
Biserkaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2012., 11:38   #3183
sindenis uinen
Registrirani korisnik

sindenis uinen Avatar

Registracija: Mar 2009.
Quote:
Biserkaa kaže: Pogledaj post
može li netko od starijih kolega reći nešto više o usmenom kod Šućura, soc. politika, odnosno onaj dio vezan uz članak? da li to može biti bilo koji članak vezan za socijalnu politiku? mi mu to samo prepričamo i to je to? Hvala
Da, bilo koji clanak iz revije. Ponekad cak i ne pita taj clanak, tj. smao upise ocijenu. Ako pita, pa pita te da prepricas. nista strasno.
sindenis uinen is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2012., 09:12   #3184
A-M-M
Registrirani korisnik

A-M-M Avatar

Registracija: Mar 2012.
zna li netko koliko po prilici traje pisanje prijemnog?
A-M-M is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2012., 11:51   #3185
Punjena maslina
Registrirani korisnik

Punjena maslina Avatar

Registracija: Apr 2011.
Quote:
A-M-M kaže: Pogledaj post
zna li netko koliko po prilici traje pisanje prijemnog?
Ako se ja dobro sjećam bilo je sat i pol ili dva sata...
Old 16.06.2012., 15:43   #3186
Punjena maslina
Registrirani korisnik

Punjena maslina Avatar

Registracija: Apr 2011.
Kolege s viših godina, zanima me jel moguće metodologiju proći uz skriptu? sve me strah tog ispita ali ne da mi se po knjizi...
Old 17.06.2012., 08:32   #3187
sindenis uinen
Registrirani korisnik

sindenis uinen Avatar

S obzirom da to jako puno ljudi pada, sto nije bolje naucit po knjizi i rjesit i taj ispit?
Iskreno, ne znam je li ti skripta dobra, ali uzmi pa citaj paralelno skriptu i knjigu pa nadopuni ako nesto treba ili ispravi greske. Ali ja se ne bih usudila ucit samo po necijoj skripti. Treca je dovoljno teska i bez metodologije.
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 14:14   #3188
barbara18
Registrirani korisnik

barbara18 Avatar

Registracija: Dec 2011.
kako je moguće, nakon prijemnog na socijalnom radu, svaki dan biti sve niže na rang listi prema bodovima??
barbara18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 15:21   #3189
malenadv
Registrirani korisnik

malenadv Avatar

Hej ljudi.. Da vas pitam, šta mislite da li se može upast ove godine na socijalni rad sa 641,4 boda? čula sam da je prošle godine zadnji na listi imao 636... I čitala sam negdje da ako ne upadneš na redovno, da imaš mogućnost upisat vanredno, probala sam ić prijavit to na postani-student ali ne mogu više to odabrat, to znači da ako ne upadnem na redovno, mogu se pozdravit sa socijalnim radom na bilo koji način? ah.. ko će još čekat 17 dana
malenadv is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 16:01   #3190
party star
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2010.
Quote:
malenadv kaže: Pogledaj post
Hej ljudi.. Da vas pitam, šta mislite da li se može upast ove godine na socijalni rad sa 641,4 boda? čula sam da je prošle godine zadnji na listi imao 636... I čitala sam negdje da ako ne upadneš na redovno, da imaš mogućnost upisat vanredno, probala sam ić prijavit to na postani-student ali ne mogu više to odabrat, to znači da ako ne upadnem na redovno, mogu se pozdravit sa socijalnim radom na bilo koji način? ah.. ko će još čekat 17 dana
A to ti nitko ne može odgovorit baš točno, svi možemo pretpostavljati. Jer ti sve ovisi kakvi su ostali studenti koji žele ove godine opisati. Ako su svi odlikaši s jako dobro napisanim prijemnim, onda bi moglo biti malo, al to opet ne znači da se ne možeš ugurati negdi pred kraj ljestvice, do 120.-tog mjesta je jako veliki raspon bodova. Ako se ove godine za taj studij odlučilo više studenata nešto slabijih ocjena, onda je to dovoljno. Za prošlu ne znam, ali prije 2 kad sam ja upisivala bilo je dovoljno. Nema pravila, sve ovisi o drugima.

A ako nisi prijavila vanredno, a vjerujem da više nemate mogućnost prijavljivati, onda je to to, nema se tu više puno. Sretno!
Old 22.06.2012., 17:38   #3191
Cylon
Registrirani korisnik

Cylon Avatar

Registracija: Jun 2009.
zanimljivo .... U hrvatskoj uživo su rekli da je navala na socijalni rad skoro jednak ko na pravu... Što je čudno jer mi primamo samo 160 a oni 750 studenata....
Cylon is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 18:33   #3192
sindenis uinen
Registrirani korisnik

sindenis uinen Avatar

Ma čisto sumnjam da je jednaka navala na pravo i na socijalni rad. Mislim da puuuno više studenata želi studirati pravo.
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 22:20   #3193
Cylon
Registrirani korisnik

Cylon Avatar

Quote:
sindenis uinen kaže: Pogledaj post
Ma čisto sumnjam da je jednaka navala na pravo i na socijalni rad. Mislim da puuuno više studenata želi studirati pravo.
1600 ljudi na pravu ide na 750 mjesta
1200 ljudi na soc. radu ide na 160 mjesta... tak su na tv rekli...

usput ovi su napokon počeli da mijenjaju zakon o našoj struci, jer se ne primjenjuje. .. http://www.mspm.hr/novosti/vijesti/p...ocijalnog_rada

Zadnje uređivanje Cylon : 22.06.2012. at 22:52.
Cylon is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 23:04   #3194
vipera
Registrirani korisnik

vipera Avatar

Registracija: Feb 2008.
Quote:
Punjena maslina kaže: Pogledaj post
Kolege s viših godina, zanima me jel moguće metodologiju proći uz skriptu? sve me strah tog ispita ali ne da mi se po knjizi...
Ja sam knjigu pročitala i učila po skripti od 80str. sa dssr-a. Neke stvari sam si u skripti nadopunila iz knjige i to mi je bilo dovoljno za prolaz.
vipera is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2012., 23:50   #3195
Cylon
Registrirani korisnik

Cylon Avatar

u vezi metodologije naučio sam knjigu napamet i dobio 3 iz 3 puta....
Cylon is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2012., 03:42   #3196
space-bound
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2012.
Quote:
malenadv kaže: Pogledaj post
Navodno je pretprosle godine zadnji na listi imao oko 630 bodova, a prosle 636. Nadam se da ce i tvoji i moji bodovi bit dovoljni jer sam i ja tu negdje. jos malo treba cekat rezultate.. ugl, sretno
space-bound is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2012., 00:37   #3197
lubenicadinjaa
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2012.
molim vas da mi netko odgovori na pitanje jel engleski obavezan predmet na faksu, plizzzz
lubenicadinjaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2012., 08:29   #3198
sindenis uinen
Registrirani korisnik

sindenis uinen Avatar

Da, prve dvije godine. NA trecoj mozes uzet kao izborni. Mozes birat ili engleski ili njemacki. Mooozda jos neke druge jezike, ali to trebas pitat u referadi.
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 10:11   #3199
UnusualMe
Registrirani korisnik

UnusualMe Avatar

Registracija: Jan 2010.
Ima li netko iskustva s diplomskim studijem socijalne politike? Bilo kakve sugestije i savjeti dobrodošli...
UnusualMe is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 12:35   #3200
petra_wb
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2008.
Quote:
UnusualMe kaže: Pogledaj post
Ima li netko iskustva s diplomskim studijem socijalne politike? Bilo kakve sugestije i savjeti dobrodošli...
Namjeravaš ove godine upisat?
Meni je to u planu, i također sam ovdje pokušala doći
do nekih informacija o tome, ali bezuspješno :/
petra_wb is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja