ja sam ih nosila 6godina ako se ne varam i evo 2 godine na lecama,hm lece su puno prakticnije premda se nekad isuse pa je teze gledat al ono ujutro ih stavim navecer skinem bolje su od naocala jer pokrivaju cijeli videokrug pa kad lezis nemas problema iako mi neki kazu da mi bolje stoje naocale ja mislim da mi se plave okice sada bolje vide
mrzim hipster glasses
a svi ih imaju
a ne stoje svima, pa mi neki izgledaju prilično smiješno
al eto šta je pomodnost
ja nosim i leće i naočale, i moje su normalne sasvim, nešto kao ovo, samo što je okvir sa svih strana
a ne stoje svima, pa mi neki izgledaju prilično smiješno
al eto šta je pomodnost
ja nosim i leće i naočale, i moje su normalne sasvim, nešto kao ovo, samo što je okvir sa svih strana
Sori ono kaj ne zivimo svi u velikim gradovima i ne mozemo bas birat previse.
Uz to, hrpa naocala koje nam se mozda svidaju ne odgovaraju velicinom.
ja živim u predgrađu ZGa i obišla sam dosta dućana s naočalama i većinom su hipster glasses u kategoriji skupljih
ja sam si uzela neke jeftinije jer ih ne nosim stalno, i ono gdje god sam došla rekla sam raspon cijene koji me interesira i nisam dobila nijedne hipsterske, sve su bile skuplje od onog šta sam ja tražila, baš sam išla namjerno gledat kolko koštaju i skuplje su od mojih
ja sam si uzela neke jeftinije jer ih ne nosim stalno, i ono gdje god sam došla rekla sam raspon cijene koji me interesira i nisam dobila nijedne hipsterske, sve su bile skuplje od onog šta sam ja tražila, baš sam išla namjerno gledat kolko koštaju i skuplje su od mojih
ja zivim u jednom malenom gradicu, i mozes birat izmedu hrpe hipsterskih i par nekih klasicnijih modela koji su mi svi odreda bili presiroki.
i moje su bile medu najjeftinijima, posto ih nosim u skoli i tokom voznje samo.
dobro nemam pojma gdje si ti nit kakav je izbor kod tebe, ako je takav kakav kažeš da je, onda sranje, al me čudi jer ovdje sam vidla 99% normalnih naočala i samo 1% hipsterskih, no dobro, ja ionako govorim za ljude koje poznajem i koji ih nose a ne stoje im, a ima u zg tolko izbora naočala, al ih nose samo zato jer je to sad kul ne znam ni ja zašto, i oće izgledat nerdasto a zapravo izgledaju ko kukci
te su mi naočale same po sebi interesantne, da mi dobro stoje bi ih kupila u slučaju da ih ne nose apsolutno svi, rijetko više vidim mlade sa normalnim naočalama
Mislim da su takve ''univerzalne'', ljudi ih vole i svima stoje.