Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film
Korisničko ime
Lozinka

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.06.2012., 18:35   #321
yoda33
chill out

yoda33 Avatar

Registracija: Jan 2011.
Quote:
shadowgirl kaže: Pogledaj post
nije to razlog,pogledaj malo prijašnje postove
Bilo kako bilo, film mi se nije svideo već po traileru,tako da nemam baš neke volje istraživat o filmu.

Quote:
hrvatska1991 kaže: Pogledaj post
Ak vec seres onda seri kako treba, nisu igrice vec igre

U biti, kakve uopce veze gameri imaju s odlukama o snimanju filma?
Igre-igrice,isti kurac....
Nisam rekao da gameri imaju veze sa odlukama o snimanju filma,već da prave tako nešto da bi se gameri naložili na film.
yoda33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2012., 01:31   #322
shadowgirl
Treat Yo Self

shadowgirl Avatar

Registracija: Feb 2012.
Quote:
yoda33 kaže: Pogledaj post
Nisam rekao da gameri imaju veze sa odlukama o snimanju filma,već da prave tako nešto da bi se gameri naložili na film.
ja bi rekla da prave ovaj film da bi napokon prikazali pravog spidermana,onakvog kakav je bio u stripovima i crtićima,da ga se ljudi koji su samo gledali filmove nebi sjećali kao patetičnu plačipi*du
Old 30.06.2012., 20:02   #323
americanpie
Registrirani korisnik

americanpie Avatar

Registracija: Jun 2012.
za mene je ovo film godine,nezz zašto ali mi izgleda baš odlično
americanpie is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2012., 11:42   #324
Corvus
Registrirani korisnik

Corvus Avatar

Registracija: Jul 2010.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...85412521_n.jpg
Lol.
Corvus is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2012., 15:14   #325
gambit_09
Screen is a magic medium.

gambit_09 Avatar

Registracija: Dec 2008.
THE AMAZING SPIDER-MAN Spotted in Washington

THE AMAZING SPIDER-MAN Spotted in Chicago

THE AMAZING SPIDER-MAN Spotted in NYC
Old 01.07.2012., 22:32   #326
shadowgirl
Treat Yo Self

shadowgirl Avatar

Quote:
americanpie kaže: Pogledaj post
za mene je ovo film godine,nezz zašto ali mi izgleda baš odlično
i meni
Old 02.07.2012., 17:17   #327
gambit_09

gambit_09 Avatar

[Kliknuti za veću rezoluciju: 2048 x 858]

http://i.imgur.com/UR0CQ.png

Old 03.07.2012., 15:55   #328
gambit_09

gambit_09 Avatar

http://i.imgur.com/u4tYT.png
Old 04.07.2012., 00:13   #329
gambit_09

gambit_09 Avatar

Sutra počinje prikazivanje u IMAX-u. Tko ide, uživajte.

THE AMAZING SPIDER-MAN - Now Playing (TV Spot)
Old 04.07.2012., 00:24   #330
Gajgo
Get the fuck out !

Gajgo Avatar

Registracija: Dec 2011.
Tralala nelose izgleda
Gajgo is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 00:29   #331
Čive
Banned

Registracija: May 2007.
Quote:
Gajgo kaže: Pogledaj post
Tralala nelose izgleda
al zato nećeš ić u kino gledat
Old 04.07.2012., 00:45   #332
yoda33
chill out

yoda33 Avatar

Quote:
shadowgirl kaže: Pogledaj post
ja bi rekla da prave ovaj film da bi napokon prikazali pravog spidermana,onakvog kakav je bio u stripovima i crtićima,da ga se ljudi koji su samo gledali filmove nebi sjećali kao patetičnu plačipi*du
Da,shvaćam. Ali malo preteruješ...to što je naš stari Parker imao osećaje čini ga plačipi*dom? Svi vi koji gotivite ovaj film iako ga niste još niti pogledali,pljujete po starom...
Dok nije došao amazing spajdi bio je dobar i plačljivi spajdi.
Pružiću šansu novom spajddiju,pa ćemo videti.Film čista digitalka, gledamo iz 1. lica,tj. iz spajdijeve perspektive/tela njegovog i to ti nije slično video igrama.Misliš da to neće privući gamere?

Zadnje uređivanje yoda33 : 04.07.2012. at 00:56.
yoda33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 00:50   #333
Kyle Reese
Republican

Kyle Reese Avatar

Registracija: Nov 2011.
Odlučio sam očekivati puno, i vjerovatno ću popljuvati film,ali vidjet ćemo
Old 04.07.2012., 00:50   #334
Ord Mantel
Sjena

Ord Mantel Avatar

Registracija: Dec 2009.
Istina, ni stari Spidermani nisu loši, i već sam ranije napisao, nije bilo nikakve potrebe za tako brzim remakeom. Ja bih uveo zakon koji zabranjuje remake-nje neke franšize minimalno 10 godina od zadnjeg filma
Ord Mantel is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 00:57   #335
gambit_09

gambit_09 Avatar

Quote:
Svi vi koji gotivite ovaj film iako ga niste još niti pogledali,pljujete po starom...
Ne znam tko je to svi, ali nijednom nisam "pljuvao" po prvoj trilogiji. Stavljam postove ovdje iako vidim da nema previše hypea (ima ga, ali nekako u pozadini), ali dobro. Spider-Man je jako dobar prvi film (origin priča), dok mi je Spider-Man 2 jedan od najboljih filmova baziranih prema stripu ikada. Spider-Man 3 mi je bilo veliko razočaranje. Veliki sam fan lika (u stripu i u filmovima) i njegove mitologije, te ne znam zašto neki imaju problem sa ovim filmom, iako ga još nisu pogledali. Prošlo je 5 godina, vrijeme je za novi početak i trilogiju.

Quote:
Ord Mantel kaže: Pogledaj post
Istina, ni stari Spidermani nisu loši, i već sam ranije napisao, nije bilo nikakve potrebe za tako brzim remakeom. Ja bih uveo zakon koji zabranjuje remake-nje neke franšize minimalno 10 godina od zadnjeg filma
Ovo nije remake, već reboot. I ne znam kako misliš "tako brzo". Što bi trebao studio čekati, 20 godina? Dogodilo se sa Batmanom, sada sa Spideyem, a dogodit će se i sa ostalim filmovima (Thor, Iron Man, Superman, itd) u budućnosti. Uglavnom jedva čekam drugi tjedan. That is all.
Old 04.07.2012., 00:58   #336
yoda33
chill out

yoda33 Avatar

Quote:
Ord Mantel kaže: Pogledaj post
Nije baš remake,ali bismo ga mogli tako i nazvati,nema tu neku originalnost pa vuče na remake. I da,zapamti,remake nekog film prave samo zato što je taj originalni film bio dobar i kvalitetan.Na foru remake-a kupe pare od stare slave/originalnog filma.
yoda33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 01:03   #337
yoda33
chill out

yoda33 Avatar

Quote:
gambit_09 kaže: Pogledaj post
Ne znam tko je to svi, ali nijednom nisam "pljuvao" po prvoj trilogiji. Stavljam postove ovdje iako vidim da nema previše hypea (ima ga, ali nekako u pozadini), ali dobro. Spider-Man je jako dobar prvi film (origin priča), dok mi je Spider-Man 2 jedan od najboljih filmova baziranih prema stripu ikada. Spider-Man 3 mi je bilo veliko razočaranje. Veliki sam fan lika (u stripu i u filmovima) i njegove mitologije, te ne znam zašto neki imaju problem sa ovim filmom, iako ga još nisu pogledali. Prošlo je 5 godina, vrijeme je za novi početak i trilogiju.
Ma kažem za tako to, ismijavanje starog Parkera...plačljivko itd.
Ne odnosi se na sve naravno.
yoda33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2012., 01:51   #338
*Hades*
God of the Underworld

*Hades* Avatar

Registracija: Apr 2010.
Mnogi gledaju maguirea kao papka (naravno ne ja, meni je oduvijek ok glumac), i rugaju mu se zbog odigranih uloga u trilogiji Spidermana, no kada gledas financijski status i popularnost, Garfield je taj koji bi se pored Tobeya pokrio po glavi. Tek toliko...

btw. Vidim da je Garfield u vezi sa malom Emmicom (IMDb), valjda su se spetljali na setu ovog filma.
Old 04.07.2012., 15:38   #339
shadowgirl
Treat Yo Self

shadowgirl Avatar

Quote:
Da,shvaćam. Ali malo preteruješ...to što je naš stari Parker imao osećaje čini ga plačipi*dom? Svi vi koji gotivite ovaj film iako ga niste još niti pogledali,pljujete po starom...
Pružiću šansu novom spajddiju,pa ćemo videti.Film čista digitalka, gledamo iz 1. lica,tj. iz spajdijeve perspektive/tela njegovog i to ti nije slično video igrama.Misliš da to neće privući gamere?
nije to što je imao osjećaje nego je bio jadan i nije mi dobar bio plačljivi spajdi,filmovi su gledljivi ali spiderman,tj njegov karakter je totalno krivo prikazan i kao što je već netko napisao film se više bazirao na teen sapunicu a ne na priču o jednom superjunaku i zato mi nije dobar,ali to je bilo sve što smo imali (ta tri filma) pa eto.zato mi je drago što će the amazing spiderman napokon prikazat dostojnog negativca i spajdia onakvog kakav je,zato se sad pogotovo ne treba više lagat da su filmovi sa tobyem bili dobri
a te scene gdje gledamo iz njegove prespektive se meni čine zanimljive i baš kad sam gledala treći dio razmišljala sam zašto nisu to napravili jer bi bilo baš zanimljivo,a ja nisam gamer

Quote:
*Hades* kaže: Pogledaj post
Mnogi gledaju maguirea kao papka (naravno ne ja, meni je oduvijek ok glumac), i rugaju mu se zbog odigranih uloga u trilogiji Spidermana, no kada gledas financijski status i popularnost, Garfield je taj koji bi se pored Tobeya pokrio po glavi. Tek toliko...

btw. Vidim da je Garfield u vezi sa malom Emmicom (IMDb), valjda su se spetljali na setu ovog filma.
nije stvar u tome koji je od njih popularniji,to nema veze s filmom nego je problem kako su oni prikazali spidermana dok ga je tobey glumio,po karakteru uopće nije bio kakav je bio u stripovima i crtićima a ovaj put će bit takav (koliko vidim iz trailera i clipova) i zato sam uvjerena da će mi ovaj film bit bolji,između ostalog.tako da to nema veze s tim koji glumac glumi spidermana,iako meni tobey nije bio baš pogođen,ali eto.

spetljali su se već na audiciji za film jer su skupa čitali tekst
Old 05.07.2012., 00:12   #340
charlie_63
Registrirani korisnik

charlie_63 Avatar

Registracija: Apr 2010.
Da malo podijelim dojmove s vama.

Prvo, moram reći da nisam čitao strip, pa oko toga ne mogu previše komentirati, ali frendovi koji jesu kažu da ovaj film puno više prati karakter originalnog, stripovskog Spideyja.

Drugo, prvi i drugi dio Raimijeve trilogije su mi stvarno dobri bili, treći me naživcirao, a koliko vidim, daleko od toga da sam jedini...

Ali ovaj Spider-Man najbolji je dosad, iza toga čvrsto stojim. Nisam imao ništa protiv Tobeyja, ali Garfield ga šiša samo tako. Bolja karakterizacija lika, bolja akcija, solidan neprijatelj (makar tu imam zamjerku-dvije), ponešto kvalitetnog humora ukomponirano, a sve to bez previše patetike, melodramatike i sapunice. Jedan od najboljih superhero filmova koje sam pogledao, i uvjerljivo najbolji Spider-Man.

Kažu da je prerano za reboot, možda ste i u pravu, možda se samo radi o pobiranju para, ali za ovakve stvari ne bi mi bio ni najmanji problem odvojiti lovu za kartu. Hoćemo još!
charlie_63 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja