Jel možda netko vidio negdje u Zagrebu majicu za trudnice na kojoj je dolje na trbuhu naslikana beba kako viri? Danas ju vidjeh na nekoj trudnici, a bilo mi bed pitat, za seku bi...
Jel možda netko vidio negdje u Zagrebu majicu za trudnice na kojoj je dolje na trbuhu naslikana beba kako viri? Danas ju vidjeh na nekoj trudnici, a bilo mi bed pitat, za seku bi...
Pozz...
ne znam da li sam na dobroj temi ali da probam - mozda netko zna
da li ima jos igdje za kupiti ovo izdanje Glorije sa satom ali da je ljubicasti????
tu kod nas je bilo valjda svih drugih boja osim te
hvala
da li ima jos igdje za kupiti ovo izdanje Glorije sa satom ali da je ljubicasti????
tu kod nas je bilo valjda svih drugih boja osim te
hvala
Zna netko gdje mogu kupiti nesto slicno ovakvim maramama za kosu?
__________________ Rock, paper, scissors, lizard, Spock!
Je li zna tko di ima kupiti ono sto ide na oci kad spavas, da ti sunce ne smeta. S tim spavaju redovito u svim filmovima i serijama...
I kako se to uopce zove?
ovo?
ima u U Dm-u, rozi i crni
a i u Accessoriesu sam vidjela šarene
mislim oko 15-20 kuna(prije 5 mjeseci) u Dm-u i stoji kod kozmetike, onak visi na polici
pogledaj i u Accessoriesu, imali su fora šarene onak sa čipkom