Ko je reko da cu na carski,
Od ove vrucine ima jos da se iznojim toliko da napunim bazencic znojem u kojem budem radjala prirodno, uz laganu njuejdjovsku mjuzu i ruzine latice...
ajme danas sam na rodi čitala argumente cura za rađanje kod kuće
jedan je bio - ne vidim razlog zašto bi nešto pošlo po zlu ako živiš zdravim životom i imaš povjerenja u boga
London, koliko još papa Štrumpf? Jel izdržavaš vrućine? Čujem da je u Os danas bilo 42 čak!!
Mora da ni kod vas nije bilo puno hladnije.
Pixie
Izdržavam, jučer ugradili klimu pa je odmah bolje. Da me nekako teleportirati na plažu, ne bih se micala otamo. Vjetrić, valovi, hladovina... Divota! Ali kad pomislim da moram sjesti u auto fino zagrijan na 45C kako bih došla do tamo, odmah odustanem
Koliko još - po terminu još 7 tjedana. Ali morat ću na CR, a kod nas ga rade 10ak dana prije. Tako da... Odbrojavam
jedan je bio - ne vidim razlog zašto bi nešto pošlo po zlu ako živiš zdravim životom i imaš povjerenja u boga
Pa kad se ovako obrazloži, ni ja ga ne vidim
Quote:
Cigi kaže:
evo još jedne carice
Pokušala sam se izvući, pitala za drugo, pa onda i treće mišljnje (u 3 različite bolnice)... al su se urotili Iako, rekao mi je gin, ako meni, teoretski jel, ranije pukne vodenjak i dođem otvorena, neće me nitko forsirati na cr. Pa ćemo vidjeti...
samo da pozdravim...
još ste 2 u 1? ima kakvih novosti od petka?
mi danas ljenčarili uz kotlovinu, sokiće i ležaljke uz bazen... naporan dan ... klinci nisu izašli iz bazena od ručka... mala se unesvijestila prije 10 min i spava... a i ja sam blizu... friško otuširana, već lagano opet znojna i namazana litrom bademovog ulja... mmmm
Onda se oporavljala jedno 2h u prvom bircu..
Za jednu stokilasicu u 7mj., bome imam energije
Pixie
Izdržavam, jučer ugradili klimu pa je odmah bolje. Da me nekako teleportirati na plažu, ne bih se micala otamo. Vjetrić, valovi, hladovina... Divota! Ali kad pomislim da moram sjesti u auto fino zagrijan na 45C kako bih došla do tamo, odmah odustanem
Koliko još - po terminu još 7 tjedana. Ali morat ću na CR, a kod nas ga rade 10ak dana prije. Tako da... Odbrojavam
Oh pa brzo će i to.
Joj, prošle god smo se na Dunavu hladili i ada me spasila.