popizdit ću ako to radi
ne želim da kad na kraju otkrije tko je A da ove sitnice oko kojih mi razvijamo teorije ne budu uopće povezane s ičim i da na kraju kaže da stvari koje su nam se činile bitne (npr.ove karte) da ipak nisu bitne...pa kojeg ih je Boga onda uopće stavljala u seriju
evo napokon ogledah nakon nekoliko dana mora,
nisam se bas ovom epizodom oduševila, nije mi nesto taj mayin rođak,
ja se sjecam da je hanna rekla kako dr. sullivan ima savršene čizme, i kako po cipelama možeš vidjet ko je kakva osoba, i to je sve sto znam o tim čizmama:ne znam:, mislim da su slične sad bile kod ove u ormaru.
dijete je bilo Ian-ovo, pa to je bar jasno.
A mi više nije onako da se uplašim u zadnjoj sceni, vec neka opustena pijanica ja jedina tvidm da je A muška osoba
Btw Jason mi je takav slatkis
sad kad ispadne da je mellisa rodila i dala dijete na posvojenje jer je jasonovo.. nebi me nist to zacudilo.. meni je sad sve moguce.
prvo je bilo ianovo,pa garretovo,sad je jasonovo
seriju bi trebalo preimenovat u: who's the baby's daddy
mislim da nije jasonovo jer bi mi incest u seriji bio prebolestan,to mi je više ovako game of thrones style
evo jason je u jednoj rečenici sažeo razlog zašto ja mislim da je alison A
"Something about the way you looked at me,made me think for a moment,that maybe we were meant to be,living our lifes seperately,and it's strange that things change,but not me waiting you so desperately."
Vidim da neki spominju da im je ep bila dosadna, meni je dobra iako u radnji se baš i ne napreduje. Sve su to pretakanja iz šupljeg u prazno. Sve su mi bile dobro obučene večeras.
Melissa mi se činila iskrenom iako možda vjerojatnp to nije cijela priča.
Jason se napokon vratio i odmah su se stvari zahuktale. Samo nije mi jasno s kim se on na kraju treba naći da mu da onaj ček ako je pravi novi A u Montecitu. S detektivom?
Ne znam za vas ali meni je Wren presumnjiv. Ovosezonski Ezra.
A ni onaj novi Mayin rođak mi ne ulijeva baš povjerenje osobito kad je rekao da ima adresu u autu, zvučalo mi kao da samo želi namamiti Monu u auto.
Ostali su standardno ok.
Nešto mi nije teško pao prekid Haleba.
Zanimljivo je kako nismo u ovoj ep vidjeli Ezru i Tobyja, a i A je bio odsutan.
I slažem se da će ovosezonski A biti muško.
Neka Je Caleb prekinuo s Hannom.
Ja ne kužim kod vraga one nekom ne kažu za A i šta su se toliko prepale. Ne bi da su njih 4 serijske ubojice, pa A zna sva njihova krvoprolića i prijeti im.
navodno da su snimili 12 epsiod od S3 i da ce raditi pauzu od snimanja nek je onda rade sada preko ljeta i amen.. i pocnu za mj. dana snimati.. pa popizditis s tim pauzama vise.
A ni onaj novi Mayin rođak mi ne ulijeva baš povjerenje osobito kad je rekao da ima adresu u autu, zvučalo mi kao da samo želi namamiti Monu u auto.
Ostali su standardno ok.
vaaljda emily a ne monu
Quote:
littleliar kaže:
navodno da su snimili 12 epsiod od S3 i da ce raditi pauzu od snimanja nek je onda rade sada preko ljeta i amen.. i pocnu za mj. dana snimati.. pa popizditis s tim pauzama vise.
ma puna mi je kapa tih pauza
slažem se,meni se cijela ona priča oko melisse činila previše mlaka da bi bila istinita,a pogotovo to da je black swan,zašto bi ona na zabavi pričala sa lucasom,pa oni se ni ne znaju a i našle su samo pero,nisu našle cijeli kostim
Ona tvrdi da je bila prisiljena pričati s njima tamo kao....ne znam,ali ja mogu reći da ja mislim da melissa debelo laže...ne bi se čudila da je neka poremeća osoba,ljubomorna,i da je ubila Ali....sjetite se kad je uletila u sobu ono na onoj snimci,di su bili ovi svi iz onog kluba...
Ona tvrdi da je bila prisiljena pričati s njima tamo kao....ne znam,ali ja mogu reći da ja mislim da melissa debelo laže...ne bi se čudila da je neka poremeća osoba,ljubomorna,i da je ubila Ali....sjetite se kad je uletila u sobu ono na onoj snimci,di su bili ovi svi iz onog kluba...
ah vidit cemo 3 sezona vec je 5 epizoda mislim ostalo im je jos jako malo vremena i svega da nam daju odg. na neka pitanja.. kako god sve mi se cini da totalno ce ici po knjizi i da ce ali biti drugi A. di su nestali moji gifici?
i ja to misli,kad se u zadnjoj epki rasplakala odjednom bilo mi je to malo creepy i sumnjivo
a i to s te snimke mi nije jasno,10 epizoda se vrtilo oko te snimke a na kraju nije bilo uopće objašnjeno zašto je melissa tako uletila u sobu i što se dogodilo nakon toga...jer nije moguće da je snimka prestala tada,nitko nije bio uzeo kameru i izgasio je
i čija je ono bila soba,zaboravila sam
a i to s te snimke mi nije jasno,10 epizoda se vrtilo oko te snimke a na kraju nije bilo uopće objašnjeno zašto je melissa tako uletila u sobu i što se dogodilo nakon toga...jer nije moguće da je snimka prestala tada,nitko nije bio uzeo kameru i izgasio je
i čija je ono bila soba,zaboravila sam
i ja isto i skužila sam da je ona tražila alison jer je saznala da ian petlja s njom,ali to su samo moja nagađanja jer to naravno nitko nije razjasnio u seriji
Quote:
littleliar kaže:
ova u sredini uopće ne izgleda kao lutka nego kao da je netko masku stavio preko glave