Ipak puno više cijenim ljude koji ulažu trud da bi uspjeli ili rade nešto plemenito nego ove neke koje koriste samo ono što im je priroda dala ili plastičar , na čemu nisu morale poraditi niti trunka , i pri tom još prodaju dušu i ogoljuju svoju intimu i prodaju javnosti...a ljudi ko ljudi gutaju sve što im se servira....a mediji jesu krivi jer daju puno prostora ovakvim osobama. Nisu mi ništa bolje od prostitutki koje prodaju svoje tijelo a to može svaka iole bolje izgledajuća žena...najlakše je raširiti noge i /ili iznositi pikanterije iz svog života e da bi se namaklo para....ili se bogato udati. Bez ljubavi.
Znam ih mnogo koje bi mogle to isto raditi sa svojim tijelom ili životom pa ne rade. Ne zato jer su glupe već su im moralne vrijednosti puno više, i poštuju sebe i svoju okolinu .
Quote:
Madamoiselle kaže:
Kraljice Obe.
Ovo mi je zanimljivo.
Koji vam đavo znači to "kraljice"?
I po čemu su točno žene koje su uspješno iskoristile svoju sisu ili guzicu - kraljice?
Što su tako značajno napravile da zaslužuju epitet kraljica?
Okej, jasno mi je da su lijepe, zabavne, drage itd. ali - kraljice?
Zaboga.
Zaboga.
da. mene to asocira na gospinu krunu, krvave suze i fluorescentne figurice na standovima.
PREiritantna žena...preprepre...samo kad je čujem da otvori usta,zaboli me glava...i ako već mlati pare isključivo na svom izgledu i propuhu u glavi,neka promijeni frizuru asap jer ovako izgleda kao izdanak white trasha iz prikolice.samo joj još onaj rakun na glavi fali
kao i svaki dan otvorih net.hr u potrazi za dnevnim vijestima; vrištajući se nameće seljačko-prostačko-sexualistička fotka gore spomenute medijske tvorevine. pitam se koji su ti novinari/reporteri i tko li već i kakav im je mentalni sklop, kad stalno imaju potrebu ispočetka žvakati i plasirati takve već xy puta prežvakane i posrane totalno bezlične osobe. stalno prisutne simone, razne pizdone i njihove nesuvisle glupe citate.
prestanite više!
Buraz, sunce sekino , je donio neki dan Drvo znanja iz škole. Tako mi svega, ni Nives ni Simone nije bilo u njemu. Al jebiga, Drvo znanja nema tako široku publiku kao Story. Sviđalo nam se il ne sviđalo, serviraju nam ulavnom upravo ono što želimo.
Znam ljude koji nemaju bleke tko je Simonica. A pismeni su i ne žive u zemunicama. Jednostavno ih ne interesira.
Koji vam đavo znači to "kraljice"?
I po čemu su točno žene koje su uspješno iskoristile svoju sisu ili guzicu - kraljice?
Zaboga.
Pa ljudima je danas laki način zarade pametan i kraljevski al zapravo je jadan i naravno već smo spomenuli lak,svakome je lako uslikat se potpuno gol to prodat i zaradit novce i onda ugradit silikone i dobiti duple novce za te slike a nekome silinkoni ni ne trebaju prirodno su nadareni baš kao Nives.Najveći problem je što ljudi to kupuju a novinari šire svoj biznis i vide da svako smeće kod ljudi prolazi i tako zarađuju.