Jeo pizzu u Chello i stvarno moram priznat da je odlična, uzeli jednu DEEP DISH i jednu GOTHAM CITY PEPERONI PIZZA i stvarno su ukusne i zasitne! Pošto nisam iz tog kvarta, došao sam po preporuci....prostor možda i nije bajan za klopat tamo al bar se vidi koliko imaju zapravo posla i kako rade...plus od mene!
Inače sam duuuuuugo godina bio mušterija pizzerie Laterna u Dubravi no jako su se pokvarili i užasno neozbiljan pristup imaju pa sam se prešaltao na pizzeriu AMFORA za koje imam samo riječi hvale (Domaća i Pazza su vrh)!! Svaki put pizza iste kvalitete, isto pečena, istog okusa, zasitna makar ponekad se zna malo duže čekat na narudžbu al to me manje brine u cijeloj priči
Planiram sad koji dan naručiti iz neke druge pizzerie u Dubravi, u planu su mi MIHITA ili GRAAL pa ako netko ima iskustva ili prijedloge bio bih zahvalan
Jel ko hasao pizzu u pizzeriji Paesano na Laništu ???
jako dobra pizza...imaju i dostavu, ali ne dostavljaju ispod 100kn!?! bezveze... htjeli bi dobar posao napravit, ali im je problem zaposlit dva dostavljača
ne kužim kak netko uopće ima želju ići jesti negdje je se muti naveliko... čim su tu bili problemi s poreznom, to znači da se i na drugim stvarima muti... takve lokale zaobilazim naveliko... previše cijenim svaku svoju kunu i svoje zdravlje... sigurno ih ne bum daval kojekavim muljatorima...
a vrhunac je umak od rajčice koji je zapravo koncentrat iz tube