prije nego što počne kritiziranje,zašto katie nosi suri na ovim slikama,iako ima 6 godina,gledala sam par paparazzi videa,i koliko njih dvije paparazzi prate to nije normalno.nije ni čudo što se mala tako boji.
prije nego što počne kritiziranje,zašto katie nosi suri na ovim slikama,iako ima 6 godina,gledala sam par paparazzi videa,i koliko njih dvije paparazzi prate to nije normalno.nije ni čudo što se mala tako boji.
da ju nisu toliko eksponirali ne bi do toga ni doslo
i meni je žao malene, ali hebat ga, roditelji su joj kreteni..
meni ta mala daleko od prekrasnoće i inih epiteta. pače, grda mi je . i masna. te sanadalice na njoj djeluju groteskno.
__________________ Glede tvrdnja da su u Matici postojali euroskeptici, a sad već i eorofobi, kako je to rastumačeno u jednom dnevnom listu, Zidić smatra da se "pomalo radi o jednoj progresivnoj paranoji" te da se na taj način neće nikoga spriječiti da postavlja pitanja "što je točno ta Europa u koju Hrvatska ide". : s
Djeca ko djeca. Nekome je mala debela a da je , ne daj bože , mršava , onda bi rekli : mater ju izgladnjuje.....Smiješno.
Ne rastapam se nad slikama djece ali malo mi je ružno reći da su neka ružna i odvratna.