Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca
Korisničko ime
Lozinka

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.07.2012., 23:37   #5721
dorcas
Felix felicis

Registracija: Aug 2011.
Neće niti tebi uvijek biti bajno.
Jednom će te stvarnost ugristi za guzicu.
dorcas is offline  
Old 06.07.2012., 00:08   #5722
bejbe*
delusional

bejbe* Avatar

Registracija: Jul 2008.
Stvarno bi htjela jednoga dana da dobijem priliku da te opet zajebem, ne znam više šta je to s nama dvoma, i mržnja i ljubav.
Ne želim te gledati sretnog s njom... Znam da lažeš sve, nije me briga što kažeš da je ona dobra prema tebi, da se osjetiš voljen, da se brine za tebe, sve radi za tebe, trči za tobom, da je ona tebi sad ono što si ti bio meni u našoj vezi - potrčko.
Vidjela sam ti u očima sve onu noć kad smo pričali.
Znam da ćeš me opet tražiti, ali ne znaš da ja samo žudim za vraćanjem milo za drago. Mali...
bejbe* is offline  
Old 06.07.2012., 06:31   #5723
andjeo
krilata beštijica

andjeo Avatar

Registracija: Mar 2006.
Zamjerit ću već ja samoj sebi, pa ti nemoj.
Previše godina i predobro se poznajem da znam da ovo neće uspjeti dok me već sad 100 stvari proganja, a ti odbijaš i pomisao na više.
Dok se ne zamrzimo, krenimo dalje.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Time to die.
andjeo is offline  
Old 06.07.2012., 10:50   #5724
The Poet
... dno dna ...

The Poet Avatar

Registracija: Nov 2011.

... da tuga je opipljiva, da rijekom može teć,
kad umjesto da si suputnik, ode' ti za Beč ...

Old 06.07.2012., 11:07   #5725
romeobezjulije
Registrirani korisnik

romeobezjulije Avatar

Registracija: Jul 2012.
Osjećam se ugodno u ovoj temi. Ne znam, vjerojatno jer je to moj prvi susret sa ovakvom vrstom "liječenja". Ispoljavanje osjećaja tekstom. Interesantno.

Danas te nisam gledao u vlaku. Šutio sam do tebe 40 minuta. Nakon jučerašnjeg razmišljanja i shvaćanja koliko tereta imam na sebi nisam mogao smisliti neku temu o kojoj bih mogao pričati.

Eksplodirat ću! Danas sam bio izrazito hladan, pola sata smo čekali pred faksom sami, zajedno na klupi. Nisam prozborio niti riječi. Osjećam se ljuto na sebe, imao sam jedinstvenu priliku reći neke stvari koje bi onda rješio za vijeke vjekova. Ovako, na ovaj svoj standardno kukavički način, zatomio sam u sebi sve one riječi, sve one osjećaje koje sam pripremio da iz iznesem.

Glupane.

Čemu, čemu sve to? Mogao si se otvoriti, priznati sve. Rješio bih najveći misterij u svom životu. Rješio bih pitanje ljubavi, maknuo bih kamen sa srca. No, bih li bio pošten? Nije li to pomalo sebično od mene?

Da, riješio bih problem. Tako sam barem mislio; shvatio sam da bih zapravo prebacio svoj problem na tebe. Na tebe draga moja Ana, na tebe. Osjetila bi pritisak priznanja na sebi, uništio bih ti ono što nas možda kako tako drži zajedno - neznanje o mojim simpatijama naspram tebi.

Kvragu, potpuno sam ohladio. Apsolutna nula. Da li sam napravio glupost i naglo ohladio sve? Ili, možda sam samo odgodio ultimativno pitanje. Ili... ma, opet razmišljam. Jebemu glupane, od kad si postao takav?!

Imao sam veliku sreću što nije vidjela dok sam brisao suzu. Jebote suzu, plakao sam! Pred faksom dok sam bio sam s njom na klupi. Popuštam, snaga koja me pratila kroz godine šutnje i odgađanja popušta. Slab sam nepoznati ljudi ovdje na forumu, slab sam.

Mislim da sam je izgubio. Zauvijek.

Nisam Romeo. Ja sam jedan običan dečko iz malog grada koji se zaljubio u djevojku iz susjedstva. Zapravo, ja sam Anonimus. Vama, njoj a i sebi. Ne poznajem se.

Terapija suzama. Postajem običan dečko koji plače. Suze su zdrave - zanemarimo sada onaj macho faktor koji društov nameće, umjetan je.

Sjedim u čitaonici, gledam u mjesto gdje si sjedila. Nisam prozborio niti jednu riječ danas s tobom - na glas. Misli su danas uzele riječ.

Hvala vam Anonimusi što se osjećam ovdje kao doma iako nikad nisam bio ovdje. A kao da sam oduvijek ovdje. Hvala.

P.S. urezao sam crticu u stolu. Možda je jednog dana i vidite. Predstavlja svaku priliku kojom sam mogao rješiti... sve. Nažalost, neiskorištena.

Umirem.
romeobezjulije is offline  
Old 06.07.2012., 11:47   #5726
lela00
Registrirani korisnik

lela00 Avatar

Registracija: Mar 2011.
Konačno. Konačno si pristao da mijenjamo sve što nije valjalo. Konačno smo se pokrenuli u drugom smjeru, konačno to sve ide na bolje. Konačno vidim tvoju trud. I cijenim to, stvarno da. Divno mi je to sve, iako je možda sad malo prekasno za to. Previše puta sam dopustila da me jeftino kupiš, pa sam i dalje oprezna i ne prepuštam se više tako lako.
Uostalom, znamo se. Dovoljno je da opet osjetiš da me imaš, pa da se vratimo na ono staro. A meni se dragi neda ponovno u to ludilo.
lela00 is offline  
Old 06.07.2012., 13:13   #5727
just be
Registrirani korisnik

Registracija: May 2012.
Jednom pobjegneš, pa se opet vratiš,
Malo me voliš, a malo bi da patiš
Snove svoje da si meni dala,
Gdje bi onda bio nam kraj, mala

Opet varaš, a kažeš da si vjerna,
S tobom sam imao tisuću problema,
Srce svoje da si meni dala,

Prvo napadneš, pa se onda braniš,
Malo me voliš, pa mi sve uskratiš
Snove svoje da si meni dala,

Opet varaš, a kažeš da si vjerna,
U sobi još je miris tvog parfema,
Srce svoje da si meni dala,
just be is offline  
Old 06.07.2012., 15:24   #5728
mladi_luk
Registrirani korisnik

mladi_luk Avatar

Registracija: Apr 2007.
bljak odvratna si
u svakom pogledu
mladi_luk is offline  
Old 06.07.2012., 16:45   #5729
Plavi GumBitch
Registrirani korisnik

Plavi GumBitch Avatar

Registracija: May 2011.
koji osjecaj...........
kao da sam znala
Plavi GumBitch is offline  
Old 06.07.2012., 19:36   #5730
mala_ :)
Registrirani korisnik

mala_ :) Avatar

Registracija: Sep 2010.
Quote:
Rocco18 kaže: Pogledaj post
Jebo vama svima mater i vašim savršenim životima...
LEGENDOOOO
mala_ :) is offline  
Old 06.07.2012., 19:36   #5731
tonchica
Registrirani korisnik

tonchica Avatar

Registracija: Jul 2010.
Umivaš se ružinom vodom?

tonchica is offline  
Old 06.07.2012., 19:57   #5732
on-the-road
Registrirani korisnik

on-the-road Avatar

Registracija: Apr 2012.
Kako moš bit takva prema njoj?? što ti je krivo napravila?
uvik si ionako samo na sebe mislila...
Old 06.07.2012., 20:00   #5733
aljehin
US korpus

aljehin Avatar

Ne idem na štros.
Jebi ga.
Neda mi se pisati poruku.
Old 06.07.2012., 23:41   #5734
mala_ :)
Registrirani korisnik

mala_ :) Avatar

nadam se da ću jednog dana imati dečka koji će jasno i glasno reći ---to je moja cura i pustite ju na miru----
ne razumijem zašto muškarci odustaju i ne bore se kako trebaju ako su već odlučili što žele u životu...
ne razumijem zar je tako teško pokazati zube i biti muško? jel to postoji danas uopće? poruka svim dečkima: -----dečko molim te BUDI MUŠKO------
mala_ :) is offline  
Old 07.07.2012., 00:21   #5735
eager_to_know
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2007.
fališ danas, tko zna gdje si, a što je najgore - veseli me kad razmišljam o tebi, bez obzira što nikad nećemo biti.

baš sam usamljena.
eager_to_know is offline  
Old 07.07.2012., 00:26   #5736
HansLanda
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2012.
Primjetio sam te i kad si se prvi put prošetala trgom (nije bilo potrebno više) i zatitralo je (nažalost). mrzim te i nadam se da se nećeš javit jer ne znam jesam li dovoljno jak ne odgovorit ti i nastavit te ignorirat.
HansLanda is offline  
Old 07.07.2012., 01:14   #5737
bejbe*
delusional

bejbe* Avatar

Koje si mučko đubre ispao, jebalo te sve.
Htio si se osvetiti za moje ponašanje, za varanje, dopisivanje s drugima, odbacivanje tebe, moju hladnoću i nebrigu za našu vezu?
Eto, osvetio si se. Toliko da me srce doslovno boli kad te se samo sjetim. Toliko da ponižavam sebe i nalazim se s tobom u 3 po noći i dopuštam da varaš nju sa mnom. Toliko da mi izmami smiješak na lice kad kažeš da sam ja jedina zbog koje bi ostavio sve i pobjegao na drugi kraj svijeta sa mnom. A ženiš nju.
Šta je sa mnom? Trebala bih biti ljuta na tebe, trebala bih te prekrižiti za sva vremena. A vidi mene, kakva sam jadnica postala, oživila bih kad bi vidjela na ekranu tvoj jebeni broj. Kako se sve u životu okrene.

Zadnje uređivanje bejbe* : 07.07.2012. at 02:15.
bejbe* is offline  
Old 07.07.2012., 01:44   #5738
broken
supergirl.

broken Avatar

Registracija: Jun 2005.
žao mi je što se ne možeš nositi s mojom depresijom. ne brini, nisi prvi.
i nije da te ne zelim vidjeti, nego nemam energije da se bavim takvim stvarima. svu energiju koju imam usmjerim na to da preživim još jedan dan. ali ok je, znam da ne kužiš.

i poslije mejla, isto. ne mogu. NE MOGU. N.E. M.O.G.U

Zadnje uređivanje broken : 07.07.2012. at 02:21.
broken is offline  
Old 07.07.2012., 02:01   #5739
Plavi GumBitch
Registrirani korisnik

Plavi GumBitch Avatar

Registracija: May 2011.
dosta mi je ovoga,previše me iscrpljuje
vidjet cemo kakav ce sutra biti dan
i šta cemo dalje
ništa najvjerojatnije
ali ne mogu se preskakati stepenice i necu pristat na nikakve ucijene
vec znam proceduru,biti ce teško,ali ce proci
Plavi GumBitch is offline  
Old 07.07.2012., 02:13   #5740
bejbe*
delusional

bejbe* Avatar

Sjećaš se kako si me čvrsto grlio i stalno ljubio kad god bi se rastajali, a ja se uvijek izmicala i govorila moram ići, dosadan si i sl.?
Sjećaš se koliko si mi puta rekao volim te, a ja rekla: znam, ok, dobro, haha i sl.?
Sjećaš se koliko sam puta prekidala s tobom iz čista mira bez ikakvog normalnog razloga?
Sjećaš se kad si mi rekao da me voliš više nego Jakov Laru?
Sjećaš se kako si me uvijek ujutru volio gledati dok se budim i mazio me da se ustanem, a ja bila nadrkana zbog toga što radiš jer nisam jutarnji tip.
Nisam bila ni popodnevni ni večernji tip. Nikad te nisam znala voliti kao ti mene. Ustvari, nisam znala to pokazati, mislila sam da se ne trebam truditi za tebe, da je tvoja ljubav dovoljna za oboje.
Bila sam jako loša cura tebi. Znam to sad kad sam te izgubila, vjeruj mi da znam.
Najgora su mi sjećanja, sjetim se nekog lijepog trenutka i suze same krenu iz očiju...
Kako možeš biti s drugom nakon svega?
Nemoj da dijeliš ljubav okolo. Moju ljubav, našu ljubav.
bejbe* is offline  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Zatvorena tema

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja