DEMO :
www.gamer-hr.com/osz (sacekajte malo da ucita web hosting je los/free)
Kontakt :
antetatarovic@gmail.com
Prodajem drustvenu mrezu + licencu za istu..
Cijena je 300 kn (placa se na ziro racun u Hrvatskoj), ako zelite da vam ja sve instaliram i podesim onda je 400 kn.
Jezici koje podrzava : engleski i dio hrvatkog kojeg ja osobno prevodim, prijevod je jednostavan i ja cu vam objasniti koje fajlove treba prevesti..
Dosta slicno facebooku, imate svoj profil, mozete dodavati slike, dodavati prijatelje, slati medusobno poruke, uredivati svoj profil i osobne informacije, praviti grupe, praviti albume slika, dobit cete i aplikaciju koja prilagodava sajt za mobitel, imate na izboru oko 6,7 tema neznam tocno. od tabova imate Home / My profile / Messages / Settings /
U sporednom meniju imate Home / Invite / Members / Videos
pogledajte sliku..
Vjerojatno mislite da je nekakva prevara i slicno ali uvjeravam vas da nije, garantiram i 100 postotni povrat novca ukoliko bude problema sa sajtom prvi mjesec dana.
Prodajem je iz sljedecih razloga, ja je uopce nisam platio; dobio sam je od jedne srpske firme koja je imala refferal takmicenje na svom sajtu. Prosli mjesec sam ostao bez posla i svaka para je dobro dosla. Sta da vam kazem, ako dospije u dobre ruke stranica ima dobar potencija..