Sto bi značila inkonjukcija venere iz 4.kuće s jupiterom u 12.kući? Inače,venera mi je vrlo jaka-dispozitor je sunca,mjeseca,merkura,radi egzaktan trigon na ASC,konjukciju na IC,sekstil s marsom.
Sto bi značila inkonjukcija venere iz 4.kuće s jupiterom u 12.kući? Inače,venera mi je vrlo jaka-dispozitor je sunca,mjeseca,merkura,radi egzaktan trigon na ASC,konjukciju na IC,sekstil s marsom.
u kojem znaku ti se nalazi venera a u kojem jupiter
ja imam 5. polje u vagi/sco i stvarno bi volila da me je sudbina počastila sa venerom u 5. polju, makar to, pa bila ona u vagi ili sco...samo da nije u 8. polju...
Zašto počastila?Objasni ako ti se da...
People are like stained- glass windows. They sparkle and shine when the sun is out, but when the darkness sets in, their true beauty is revealed only if there is a light from within~Elizabeth Kubler Ross
pa šta će mi u 8. polju, sama znaš šta je 8. polje, tko ima mjesec, veneru i kažu ljudi po iskustvima i marsa u 8. polju "nastradao" je, a 5. polje je zdravije polje od osmog, 5.polje je polje kreativnosti, uopće života, ljubavi, hobija, djece, nekakve kreacije u poslu... a, ja misli da su tu i ljubavi sretnije završavaju, da ti ih sudbina ne odnosi...
pa šta će mi u 8. polju, sama znaš šta je 8. polje, tko ima mjesec, veneru i kažu ljudi po iskustvima i marsa u 8. polju "nastradao" je, a 5. polje je zdravije polje od osmog, 5.polje je polje kreativnosti, uopće života, ljubavi, hobija, djece, nekakve kreacije u poslu... a, ja misli da su tu i ljubavi sretnije završavaju, da ti ih sudbina ne odnosi...
Ajmo se onda đorati, jer ova moja u petoj hibernira očito ...niti ljubavi, niti djece, niti kreativnosti u poslu. Ja bih rado veneru u osmoj!
People are like stained- glass windows. They sparkle and shine when the sun is out, but when the darkness sets in, their true beauty is revealed only if there is a light from within~Elizabeth Kubler Ross
Venera radi kvadrat sa uranom - sto bi to konrketije znacilo?
Ekcentricnost?Neobicnost? Pomalo vodenjačke osobine u ljubavi.
Inace mi je venera u 5.-oj kuci u ribama,da podsjetim..
njah
Pa ja bi prije rekla - neobični partneri (vezani su na ženskost (Ve), pa uglavnom - ljubavni, iako, mogu biti i drukčiji)
Naprasiti, neobični, osobenjaci? Velika razlika u godinama (ili premala)? Partneri koji ti po ničemu "ne pristaju"? Genijalci?
I usto, stvari s njima ne idu lako
Također, u osobi je teško pomiriti potrebu za slobodom i s druge strane, potrebu za odnosom. Dosta unutarnjeg sukoba. Moguće da generira i stres.
Također, kako sam sad bila na temi na kojoj se pisalo o estetskim zahvatima - ovo je možda znak sukoba i neodlučnosti (subjekt bi možda pod nož, ali ne usudi se?)
Također teži odnosi na relacijama: mir/sklad-revolucije/nemiri, (klasična) umjetnost-tehnika, ženstveni-androgini izgled.
Venera u kvadratu sa Saturnom i Marsom??
(da, znam... čak ni ne zvuči dobro.... )
Venera u trigonu s Mjesecom i Plutonom??
(ovo već obećava, ali kako sve ovo u kompletu može djelovati???)
s obzirom na položaj venere u znakovima da li ima koji strijelac s venerom u vagi, pošto ve najdalje udaljena od sunca cc 43 stupnja...pa da kaže kako se osjeća...
Venera u kvadratu sa Saturnom i Marsom??
(da, znam... čak ni ne zvuči dobro.... )
Venera u trigonu s Mjesecom i Plutonom??
(ovo već obećava, ali kako sve ovo u kompletu može djelovati???)
ne znam za aspekte sa saturnom,marsom i plutonom,ali sa sigurnošću mogu reći da imaš puno sreće u ljubavi zbog ovog trigona mjeseca i venere.on po pravilu daje sreću u ljubavi i ugodna iznenađenja po pitanju ljubavi.
ne znam za aspekte sa saturnom,marsom i plutonom,ali sa sigurnošću mogu reći da imaš puno sreće u ljubavi zbog ovog trigona mjeseca i venere.on po pravilu daje sreću u ljubavi i ugodna iznenađenja po pitanju ljubavi.
Ne bih baš rekla... ali se nadam da taj Veliki trigon (Venera - Mjesec - Pluton) bar malo ublažava/će ublažit T-kvadrat (Venera - Saturn - Mars).
Ali kako, kako? Kada?
Ne bih baš rekla... ali se nadam da taj Veliki trigon (Venera - Mjesec - Pluton) bar malo ublažava/će ublažit T-kvadrat (Venera - Saturn - Mars).
Ali kako, kako? Kada?
sve ljude s ovim trigonom ili sekstilom koje sam do sada upoznala imaju sreće u ljubavi još od rane mladosti, bez obzira na to u kojem su znaku ili kući..ali očito sam se prevarila koliki ti je orbis trigona?
moguće je da T-kvadrat ograničava tvoj trigon jer su T-kvadrati dosta jaki kada se jave u nečijoj karti.ponekad i preuzmu cijelu kartu.
saturn i mars su malefici pa ti kvadrati ne mogu donijeti ništa lijepo tvojoj venerici koja je u žarištu svega.u kojem znaku i kući ti se nalaze te planete?
Venus Aquarius 8°13'18 in house 9 retrograde
Venus Trine Mars 1°01
Venus Square Jupiter 1°23
Venus Sextile Uranus 5°15
Venus Trine Ascendant 0°40
Venera je takodje u konjukciji sa MC.
Hoce li neko da je protumaci?
Zanima me na koji nacin utice na moju veneru to sto je retrogradna? Odnosno, u tumacenju venere da li da obratim vise paznje na znak, retrogradnost, kucu...?
Venus Aquarius 8°13'18 in house 9 retrograde
Venus Trine Mars 1°01
Venus Square Jupiter 1°23
Venus Sextile Uranus 5°15
Venus Trine Ascendant 0°40
Venera je takodje u konjukciji sa MC.
Hoce li neko da je protumaci?
Zanima me na koji nacin utice na moju veneru to sto je retrogradna? Odnosno, u tumacenju venere da li da obratim vise paznje na znak, retrogradnost, kucu...?
Takodje zanima me i aspekt Venera kvadrat Jupiter u kontekstu toga sto mi je Jupiter vladar sedme kuce?
venera je vrlo važna u tvojoj natalnoj karti jer se nalazi u najvišoj točki (MC) i na neki način zaokružuje sliku o tebi te dosta utječe na tvoje osobine. MC se inače povezuje s karijerom pa je moguće da se baviš nekim venerijanskim poslom ovaj egzaktni trigon na asc imam i ja i jako ga volim.on donosi vrlo lijep izgled (pogotovo kad je egzaktan),šarmantnost,ljupkost,lijepo držanje..ovisno o znaku u kojem se nalazi. za ove druge aspekte ti ne mogu odgovoriti jer ne znam koja planeta je u kojem znaku i kući.