Ali ne trebaš uz to plaćati svaki mjesec 15 eura pretplatu. Osim toga server u gw2 je važan samo zbog WvW za sve ostalo ti je svejedno na kojem si serveru i možeš besplatno u bilo kojem trenutku otići igrati na drugi server.
Kaj nije da se uvijek može izabrati na početku kad se logiraš na kojem ćeš serveru igrati, jedino kad je world vs. world onda moraš igrati samo na strani svog servera?
Recite mi da ovo nije istina... link
GW2 na PlayStationu 3 i Xboxu 360??
Zasto moraju sve kvarit tek nakon sto sam ja vec kupila igru...
To su još prije rekli da istražuju mogućnost izdavanja na konzolama. Ono što je sigurno da to neće biti u bliskoj budućnosti, tj. isto kad i izađe za PC, nego možda kasnije izdaju verziju i za konzole. Meni ne smeta ako neće utjecati na PC igru.
Ali ne trebaš uz to plaćati svaki mjesec 15 eura pretplatu. Osim toga server u gw2 je važan samo zbog WvW za sve ostalo ti je svejedno na kojem si serveru i možeš besplatno u bilo kojem trenutku otići igrati na drugi server.
Pa jasno, tko normalan bi placao pretplatu i jos eventualne server transfere..
Anyway, samo sam htio slafku reci da ce ga i Anet odrat za transfer, ne samo Blizz
Kaj se tice guestinga, tj. besplatnog prelaska na drugi world da igras PvE sa ekipom tamo, to jos nisu pokazali u beti. A dok nesto ne vidim u akciji, ne vjerujem da postoji/radi kak spada
btw evo sat i nes Asura gameplaya, tko ih voli i ne moze docekat betu 20.07. sa njima i sylvarijima.. nek uziva u videu!
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Pozdrav.
Želim ti prestaviti simulaciju stvarnog života. U ovoj igri možeš biti sve što i u stvarnom svijetu. Možeš biti: vojnik,
zapovijednik ili dozapovijednik vojske, političar, predjsednik stranke, Ministar Vanjskih Poslova, Ministar Obrazovanja,
Ministar Obrane, možeš biti predsjednik Hrvatske, možeš biti poduzetnik i imati svoju firmu te prodavati proizvode na tržištu,
možeš biti direktor dioničkog društva ili dioničar..Mogučosti su bezbrojne.
Pridruži nam se: http://e-sim.org/lan.149940/
Mogu biti premijer bez da mi USKOK skace za vratom?
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Ja sam u beta igro samo na Gandara serveru i upozno 50tak ljudi s ovih prostora.
plus sam naletio na ekipu s kojom sam igro i AoC.vrlo vjerovatno cu ostat na njemu ali s druge strane-ko to zna
nadam se da ce ubrzo dati mogucnost izmjene emaila u accountu. Zajebo sam svoj, zaboravio slovo. A nis, vidimo se u beti, i u igri. Samo javite gdje se pocinje da znam