Radim ovako (najdetaljnije ću, ab ovo...):
Udarim Quote na post; pojavi se quotani post; označim dio teksta koji želim ko
PHP Code:
mentirat; udarim na ikonicu (onu kao oblačić u stripu...); [U]dio označenog teksta dobije oznake q[/U]
uote: na početku i na kraju; napišem komentar iza tog quotea na kraju; ponovo označim drugi dio teksta; opet ikonica; opet komentar iza quotea...
Zašto mi se na kraju u postu sve pojavi unutar "velikog" quotea - i moji "mali" quoteovi, i komentari? (Iako ima logike, jer su i moji komentari unutar "glavnog" quotea... ne?)
Nešto rnapraviti, a nitko da skužoli:
To ti ostane unutar velikog quotea jer nakon šta označiš i citiraš određene dijelove teksta zaboraviš izbrisat onaj veliki quote kojeg si dobija kad si pritisnija ikonu quote na dnu posta. Zato najprije izbriši taj prvi quote prije nego počneš s komentarima na post. No, onda ti se neće prikazat nick kojeg si citira ni link na njegov originalni post, pa možeš napravit ono šta ja uvik radin, a to je da izrežeš
s kraja posta i zalijepiš ga na kraj prvog dijela posta kojeg želiš komentirat, a na ostatak posta primjenjuješ ono "označi pa citiraj".[/QUOTE]
da vidimo
Quote:
Špranja kaže:
Probam... Idem dalje...
To bi trebalo uspjet, mislim...
Edit: to je to!
Hvala ti puno!
(Nisam ja zaboravila izbrisat veliki quote, nego nitko prije nije napisao da i to treba napraviti! A vlastiti mozak nisam uključila, misleći da ću ovdje dobiti sve servirano na pladnju...)
neznam šta ste pisali nije niti bitno
traalallala
Quote:
Terranea kaže:
Moj test je prvi koji sam probala i zapravo je zahtjevalo od mene samo malo koncentracije i vremena da pročitam upute od drugih ljudi. Nema smisla da ti objašnjavam. Ne zato šta ne želim ili sam zločesta, nego zbilja sve piše ovdje.
Jedan moderator (nešto sa S..Scorpos..tako nešto) je objasnio da jednostavnije nije mogao.
Quote:
Sienna88 kaže:
Jel ima tko voljan da mi riječ po riječ objasni kako se kvota dio teksta.Što trebam uklonit,dodat,označit pritisnut da napravim kak treba .Ovdje čitam jedno kaže ovo ,drugo ono tako da mi ništa nije jasno i kako god pokušam nevalja.Onako normalno,kao kod svih da mi piše nick osobe i tekst na desno . postajem očajna Unaprijed hvala
Quote:
lujozg kaže:
test
test
tralallalla
Relativno sam novi ovdje pa bih molio ljubazne forumaše da me upute na koji način mogu quotati iz više različitih postova i na te postove davati odgovore u jednom svojem postu? Vjerujem da je na isto pitanje baš u ovom threadu već bilo odgovoreno, ali ako bih išao sad sve iščitavati i tražiti vjerojatno bi mi nastala zbrka i teško bih pronašao rješenje.
Evo i ja vježbam pa da isprobam na ovom tekstu.
PHP Code:
Ispričavam se! Ovaj moj post je suvišan i odustajem od pitanja koje sam njime postavio jer sam u međuvremenu otkrio način. Hvala.
Ako mi uspije zahvaljujem ljubaznim forumašima koji su nas naučili. Ako ne pokušat ću ponovo.
Za sada su izvan Sunčeva sustava otkrivena tri planeta, poznatija kao egzoplaneti, za koje stručnjaci vjeruju da su pogodni za eventualnu kolonizaciju budućih generacija. U svibnju su francuski astronomi otkrili Gliese 581d koji se nalazi na udaljenosti od oko 20 svjetlosnih godina, oko šest puta je veći od Zemlje i dio je skupine od najmanje šest planeta.
Evo izabrala sam ovaj tekst za vježbu. Nadam se da sam otkrila šta je bila greška u prethodnom pokušaju.
PHP Code:
Tri mjeseca kasnije Švicarci su izvijestili da bi planet udaljen 36 svjetlosnih godina nazvan HD 85512b mogao biti nastanjiv. Planet u zviježđu Vele ima masu oko 3,6 puta veću od Zemlje.
Brisala sam quote, nadam se da to neće prouzrokovati nove greške.
Relativno sam novi ovdje pa bih molio ljubazne forumaše da me upute na koji način mogu quotati iz više različitih postova i na te postove davati odgovore u jednom svojem postu? Vjerujem da je na isto pitanje baš u ovom threadu već bilo odgovoreno, ali ako bih išao sad sve iščitavati i tražiti vjerojatno bi mi nastala zbrka i teško bih pronašao rješenje.
Još jedan pokušaj.
PHP Code:
Ispričavam se! Ovaj moj post je suvišan i odustajem od pitanja koje sam njime postavio jer sam u međuvremenu otkrio način. Hvala.
Ako ovaj ne uspije pokušat ću sutra. Jutro je pametnije od večeri.
Još jedan pokušaj.
PHP Code:
[/QUOTE]
[QUOTE=Pangloss;23521809]označiš dio teksta na kojeg želiš odgovorit i klikneš na ovu zadnju pravokutnu ikonicu (koju možeš vidit i ispod u Brzom odgovoru) koja kaže "Wrap
Quote:
tags around selected text"
Hoće li mi uspjeti?
Quote:
esqella kaže:
mozes i 'rucno'
AltGr + F = [
AltGr + G = ]
na pocetku napises:
[quote.] (bez tocke)
na kraju napises:
[/quote.](bez tocke)
Ako mi uspije zahvaljujem ljubaznim forumašima koji su nas naučili. Ako ne pokušat ću ponovo.
pokušaj
Quote:
Zehra kaže:
PHP Code:
Za sada su izvan Sunčeva sustava otkrivena tri planeta, poznatija kao egzoplaneti, za koje stručnjaci vjeruju da su pogodni za eventualnu kolonizaciju budućih generacija. U svibnju su francuski astronomi otkrili Gliese 581d koji se nalazi na udaljenosti od oko 20 svjetlosnih godina, oko šest puta je veći od Zemlje i dio je skupine od najmanje šest planeta.
vježba
Evo izabrala sam ovaj tekst za vježbu. Nadam se da sam otkrila šta je bila greška u prethodnom pokušaju.
PHP Code:
Tri mjeseca kasnije Švicarci su izvijestili da bi planet udaljen 36 svjetlosnih godina nazvan HD 85512b mogao biti nastanjiv. Planet u zviježđu Vele ima masu oko 3,6 puta veću od Zemlje.
Brisala sam quote, nadam se da to neće prouzrokovati nove greške.
vježba
Quote:
Zehra kaže:
To ti ostane unutar velikog quotea jer nakon šta označiš i citiraš određene dijelove teksta zaboraviš izbrisat onaj veliki quote kojeg si dobija kad si pritisnija ikonu quote na dnu posta. Zato najprije izbriši taj prvi quote prije nego počneš s komentarima na post. ".
si citira ni link na njegov originalni post, pa možeš napravit ono šta ja uvik radin, a to je da izrežeš [/quote] s kraja posta i zalijepiš ga na kraj prvog dijela posta kojeg želiš komentirat,
da vidim šta je ispalo[/QUOTE]
vježba
Quote:
Davero kaže:
Za sada su izvan Sunčeva sustava otkrivena tri planeta, poznatija kao egzoplaneti, za koje stručnjaci vjeruju da su pogodni za eventualnu kolonizaciju budućih generacija. U svibnju su francuski astronomi otkrili Gliese 581d koji se nalazi na udaljenosti od oko 20 svjetlosnih godina, oko šest puta je veći od Zemlje i dio je skupine od najmanje šest planeta. Tri mjeseca kasnije Švicarci su izvijestili da bi planet udaljen 36 svjetlosnih godina nazvan HD 85512b mogao biti nastanjiv. Planet u zviježđu Vele ima masu oko 3,6 puta veću od Zemlje.
vježba
Quote:
Terranea kaže:
test
vježba
Radim ovako (najdetaljnije ću, ab ovo...):
Udarim Quote na post; pojavi se quotani post; označim dio teksta koji želim komentirat; udarim na ikonicu (onu kao oblačić u stripu...); dio označenog teksta dobije oznake quote: na početku i na kraju; napišem komentar iza tog quotea na kraju; ponovo označim drugi dio teksta; opet ikonica; opet komentar iza quotea
Vježbam
Quote:
No, onda ti se neće prikazat nick kojeg si citira ni link na njegov originalni post, pa možeš napravit ono šta ja uvik radin
bilo mi je prvi put,
samo jednom prva zora sviće
dobro drugi