bojim se da ćeš danas dugo tražiti TV s PiP, PaP i PaT forama, to je "relikt nekih prošlih vremena" i danas nije baš često na LCD-ima i plazmama...sigurno ne u onima budget cijene.
...pa mogu se odreć recimo teleteksta u komb s slikom
...pa mogu se odreć recimo teleteksta u komb s slikom
...što bi onda preporučili
hvala
Prvi TV koji ima PIP, 200 Hz CMR i PVR (Personal Video Recorder Ready) ti je UE40ES6100 LED TV SAMSUNG, ali moras jos malo doplatiti na cifru koju si spomenu da bi ti odgovarala.
Mozda negdje drugdje prodjes malo jeftinije.
...pa u čemu je bitna razlika između tih dviju televizija osim u 100 Hz , 3D i WiFi spajanja
meni je taj ES5500 zakon, kome treba smart tv a ne treba 3d. karakteristike možeš pogledati ovdje, i svode se na: 3D, 200Hz CMR, Wi-Fi Built-in i 2 x 3D glasses (40” ↑) u korist 6100-tice, no vjerujem da će onaj tko treba 3d ipak birati LG-ja zbog pasivne 3d tehnologije koju od iduće godine preuzimaju svi...
a za es5500 je potvrđeno da radi sa usb tipkovnicom i mišem...
Quote:
www2 kaže:
Bump...još trazim pomoć
mislim da bi za tebe također najbolje rješenje bio ES5500....
meni je taj ES5500 zakon, kome treba smart tv a ne treba 3d. karakteristike možeš pogledati ovdje, i svode se na: 3D, 200Hz CMR, Wi-Fi Built-in i 2 x 3D glasses (40” ↑) u korist 6100-tice, no vjerujem da će onaj tko treba 3d ipak birati LG-ja zbog pasivne 3d tehnologije koju od iduće godine preuzimaju svi...
HVALA, pa još jedno pitanje !?
...to USB recording "navodno" se svodi na USB snimanje samo onog programa koji se i gleda ili,.......?........i treba imati eksterni hard disc ili memory stick s puno slobodna mjesta kažu i do 40GB !?
....kako to šljaka u praksi i daj mi malo taipan objasni ovo boldano !?
Lokacija: Mi jesmo za demokratiju, ali ne da svako priča šta oće!
Spoio sam Nakamichija, ali imam jedan problem. HD je fenomenalan, ali imam jedan problem. Čim je slika dinamična, to jest miču se likovi ili kamera, slika se smrzne na tom djelu ili se slika na sekundu dvije kao da podjeli na pola malo pošeremećeno.
Ne smeta mi previše, ali volio bih znati dali je to normalno. bajdvej piše mi na telki da je motion 120 Hz
es5500 je smart tv pa ima hrpu funkcija i sadržaja dostupnih preko neta, kao i browser - a sa svime time je lakše raditi s mišem i tipkovnicom nego nabadati daljincem...
tu imaš prijevod rivjua, nije neki prijevod ali da se shvatiti...
što se snimanja tiče, da, isti program gledaš i snimaš (i to samo digitalni) jer ima samo jedan tuner. a kod snimanja ovisi koliko snimaš, može se dosta toga snimiti i na manji usb stick. no svakako je praktičnije uzeti neki usb disk ako si želiš čuvati neke filmove, serije i štajaznamšta...
što se tiče onog 6030, to je okljaštrena šestica - namijenjena onima koji žele 3d tv a dodatna funkcionalnost im ne treba. opisi karakteristika i mogućnosti su često kontradiktorni (ovisi tko ih je prevodio), no 6030 ne bi trebao imati ni lan, ni plejer, ni snimač, ni smart tv fičre i manje konektora... a sniženje diktira uvoznik, vjerojatno želi isprazniti lager jer mu taj model smeta za plasiranje nekog novog, sličnog... tih akcija imaš stalno nekim prigodama...
mislim da bi za tebe također najbolje rješenje bio ES5500....
.....koliko kužim ovaj iz emezette bi trebao biti novije generacije i ima još i 3D te što je najvažnije je i jeftiniji.
Koja je fora uopće sa tim 3D TV-ima....dali se gubi nešto na kvaliteti slike kad je normalni 2D prikazani ili to nema veze? Mislim da li postoji neki krucijalan razlog zašto ne bi uzeo 3D tv kad je već ovako jeftin.
Pozdrav
Pozdrav, kupujem TV za brata od 82 cm i trenutno nisam u toku u tom cjenovnom rangu pa molim preporuku. Dvoumim se između ova 2, cijenom su tu negdje (oko 2500 kn): panasonic l32ux3e vs samsung LE-32D550.
Nije mi važan media player jer imam eksterni media player, koji bi bio jedina komponenta koju bih spajao na taj TV HDMI-em. Bitna mi je samo kvaliteta slike Full HD sadržaja, koji bi se pretežno gledao na tom tv-u. Molim preporuku tv-a i zašto. Osobno naginjem ka panasonicu, ali taj D550 je dobio dosta pohvala. Molim poneki mudar savjet.
Ono što sam htjeo reć je da mi je taj ES5500 preskup i da me zanima nešto do 4000 kn ili ajde vec kad je ovaj 3D na akciji onda možda i do 4500 kn.
gle, uzmeš ono što ti odgovara i što ti treba... ako ti treba 3d, onda uzmeš 3d. samo pazi, ne piše nigdje da uz njega dolaze naočale a to je aktivni 3d, gdje naočale nisu jeftine. a najgore je da uzmeš 3d tek toliko da ga imaš i zato što je na akciji a ispadne da ga ne koristiš...
što se tiče generacije i dizajna, veći broj ne znači nužno i generacijski jaz, pogledaj im karakteristike u roadmapu na koji sam dao link...
ja za es5500 govorim sa svog gledišta jer me aktivni 3d ne zanima, pasivni (lg) je za moje pojmove preskup, a smart tv i ostalu gađeteriju smatram korisnom... no to ne treba svakome...
Pozdrav, kupujem TV za brata od 82 cm i trenutno nisam u toku u tom cjenovnom rangu pa molim preporuku. Dvoumim se između ova 2, cijenom su tu negdje (oko 2500 kn): panasonic l32ux3e vs samsung LE-32D550.
Nije mi važan media player jer imam eksterni media player, koji bi bio jedina komponenta koju bih spajao na taj TV HDMI-em. Bitna mi je samo kvaliteta slike Full HD sadržaja, koji bi se pretežno gledao na tom tv-u. Molim preporuku tv-a i zašto. Osobno naginjem ka panasonicu, ali taj D550 je dobio dosta pohvala. Molim poneki mudar savjet.
Samsung. jer na toj cijeni i dijagonali nudi najviše od vjernosti prikaza slike.
Pan općenito kod LCD-a nije neka sreća, plazme već podosta druga priča..
es5500 je smart tv pa ima hrpu funkcija i sadržaja dostupnih preko neta, kao i browser - a sa svime time je lakše raditi s mišem i tipkovnicom nego nabadati daljincem...
tu imaš prijevod rivjua, nije neki prijevod ali da se shvatiti...
što se snimanja tiče, da, isti program gledaš i snimaš (i to samo digitalni) jer ima samo jedan tuner. a kod snimanja ovisi koliko snimaš, može se dosta toga snimiti i na manji usb stick. no svakako je praktičnije uzeti neki usb disk ako si želiš čuvati neke filmove, serije i štajaznamšta...
što se tiče onog 6030, to je okljaštrena šestica - namijenjena onima koji žele 3d tv a dodatna funkcionalnost im ne treba. opisi karakteristika i mogućnosti su često kontradiktorni (ovisi tko ih je prevodio), no 6030 ne bi trebao imati ni lan, ni plejer, ni snimač, ni smart tv fičre i manje konektora... a sniženje diktira uvoznik, vjerojatno želi isprazniti lager jer mu taj model smeta za plasiranje nekog novog, sličnog... tih akcija imaš stalno nekim prigodama...
...svaka čast taipan
...nisam ni sumnjao u tvoj izbor tako da je već naručen, za 3-4 dana stiže
Bila danas u Elipsu, Samsung 32EH5000 mi je zapeo za oko, slika mi je izgledala bolje od drugih TV-a koji su tu negdje po cijeni (http://www.elipso.hr/audio__video/tv...NG-UE32EH5000/). Jedino ne vidim koliko ima Hz. Što kažete, je li to dobar izbor, ima li kakvih nedostataka na koje trebam paziti?
gle, uzmeš ono što ti odgovara i što ti treba... ako ti treba 3d, onda uzmeš 3d. samo pazi, ne piše nigdje da uz njega dolaze naočale a to je aktivni 3d, gdje naočale nisu jeftine. a najgore je da uzmeš 3d tek toliko da ga imaš i zato što je na akciji a ispadne da ga ne koristiš...
što se tiče generacije i dizajna, veći broj ne znači nužno i generacijski jaz, pogledaj im karakteristike u roadmapu na koji sam dao link...
ja za es5500 govorim sa svog gledišta jer me aktivni 3d ne zanima, pasivni (lg) je za moje pojmove preskup, a smart tv i ostalu gađeteriju smatram korisnom... no to ne treba svakome...
Hvala za sve savjete....kužim ja koje su prednosti es5500 al sad smo se opet udaljili od poante, a ta je da meni treba tv do 4000, max 4500 kn a es je dosta skuplji.
Činjenica je da cu 3D gledati vjerojatno jednom mjesečno ako i toliko pa mi to uopće nije presudno. Bitnija mi je 2D slika i zato sam i stavio sve one TV-e na listu da mi pomognete odabrati "bolji"....naravno ne mora uopće biti neki od njih, može i neki sasvim drugi prijedlog u tom cjenovnom rangu.
I još jedno pitanje. Što mislimo o Grundingu, vidim da ima TV sa dobrim specifikacijama i po dosta jeftinijoj cijeni?