Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak
Korisničko ime
Lozinka

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je džabe.
Podforum: Kokošinjac

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.07.2012., 18:36   #81
Modesti
u prolazu

Modesti Avatar

Registracija: Jan 2005.
Quote:
Female Toxic kaže: Pogledaj post
Evo mene opet, danas sam pak trpjela "babe" na poslu i njihova pitanja. Uvijek me iznova fascinira kako ljudi bas svugdje vole zabadati nos. Valjda 15 minuta slusala sam cudenja o mom ljetovanju koje slijedi, da na pricam o 1000 pitanja koja su mi postavili: pa kako ti nece biti dosadno, pa jel nemas tamo neko drustvo, pa ovo pa ono, pa zasto ti decko ne moze ici, pa sta ces raditi sama...) Ocito me vide kao neku totalnu jadnicu koja nema bas nikog pa ide sama na more (tocnije, dolje su mi baka i djed, sto jos vise rusi moj image)
Vec mi je totalno toga preko glave i bas njima za inat, imam osjecaj da ce mi ovo biti najbolje ljeto ikad (barem cu se odmoriti od apsolutno svih)
ma gdje vi to ljudi živite
majke mi ja kad čitam ovakvo što imam dojam da je moja hrvatska u nekom paralelnom svemiru
ne da n ije čudno sama ljetovati već je sasvim normalno
barem u mom društvu
evo samo u proteklih petnaest dana prijateljice otišle same u češku ( udane, muževi čuvali djecu), prijateljica otišla sama u istru na tri dana, ( isto udana s djecom ) , treća prijateljica otišla sama ( udana bez djece) ,ima slobodne dane , dragi nema
zra se tome stvarno neko čudi
Old 12.07.2012., 18:43   #82
pozitivax
katana

pozitivax Avatar

Registracija: Aug 2009.
Zakaj bi ljetovanje bez prikolica bilo nenormalno ?
Ljepše je često u paru ako je druga strana zanimljiva ,jednostavna i zabavna.
Divno je biti malo u samoći.
Bitno da se zna kamo se ide,što nas čeka.Pa da se ne cvili ako se nema partner ili obitelj i da si čovjek zna organizirati vrijeme a ne samo peći se na suncu ili jesti.
Ljudi koji ne znaju biti sami,uživati sami i cijeniti samoću.....njih treba uvijek zabavljati i previše očekuju od veze i partnera.
Pa je sa takvima tlaka ljetovati.

Old 12.07.2012., 18:45   #83
Female Toxic
Registrirani korisnik

Female Toxic Avatar

Registracija: Feb 2011.
Joj Modesti, ja isto nekad pomislim, pa gdje ja živim.
Šta je najbolje od svega, imam svoju viksu, pa mogu dolje kad hoću. Samo se poklopilo da ovaj put dragi ima nekih neodgodivih stvari i ne može sa mnom. Nisam luda da ostanem doma kad imam gdje ljetovati.
Al eto, ima ljudi koji ne mogu i ne znaju biti sami sebi društvo. I onda se čude meni, i gledaju me kao neku bogicu koja eto, jadna, valjda nema s kim na more
Female Toxic is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2012., 18:50   #84
Modesti
u prolazu

Modesti Avatar

Quote:
Female Toxic kaže: Pogledaj post
Joj Modesti, ja isto nekad pomislim, pa gdje ja živim.
Šta je najbolje od svega, imam svoju viksu, pa mogu dolje kad hoću. Samo se poklopilo da ovaj put dragi ima nekih neodgodivih stvari i ne može sa mnom. Nisam luda da ostanem doma kad imam gdje ljetovati.
Al eto, ima ljudi koji ne mogu i ne znaju biti sami sebi društvo. I onda se čude meni, i gledaju me kao neku bogicu koja eto, jadna, valjda nema s kim na more

štaš, jadnici nisu u dobrom društvu kad su sami
Old 12.07.2012., 18:53   #85
Female Toxic
Registrirani korisnik

Female Toxic Avatar

Registracija: Feb 2011.
Ne znam u čemu je problem, ja volim izlaske i svoje društvo, ali ako sam sama, također si uvijek nađem dosta zanimacija.
Već vidim kako ću na moru guštati na plaži, s dobrim knjigama, u šetnjama, vožnji biciklom, plivanju, pokojem filmu ako koji dan bude loše vrijeme, uz to nije mi problem ni samoj otići na piće ili prošetati po trgovinama... Nije da moram lumpovati po gradu (za to možda i treba društvo), ali ni ne idem na more s tom namjerom
Female Toxic is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 09:01   #86
Velika_kokos
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
Hej, evo i ja idem sama na nekih 10-ak dana na more i bas se veselim tome. Pripremila sam si hrpu knjiga za citanje i uzivat cu citajuci negdje u hladu. Necu imati ni internet, samo tv. Ima par ljudi u blizini koji mi spustaju: A ne mozes uzeti tu i tu sa sobom i slicno - ali ja bas zelim sama.
Velika_kokos is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 11:45   #87
fairydae
Banned

Registracija: Jun 2012.
Quote:
Rebeka Dora kaže: Pogledaj post
Imam 26 godina, sasvim sam normalna žena, imam društvo, prijatelje i prijateljice, radim... i tako dalje.

Prije nepuna dva tjedna sam prekinula s dečkom s kojim sam bila dvije godine u vezi, posvađali smo se, šokirale su me neke njegove izjave i prekinuli smo. To me užasno pogodilo, a početkom godine sam prošla još jednu dosta tešku situaciju. Sad mi treba odmor od svih i od svega i odlučila sam otići sama na godipnji odmor, sama na more, negdje gdje nikoga ne poznam. Kako sam prijateljici natuknula da ću ići u Istru (jer mi je to najljepši dio hrvatske obale), ona mi je preporučila ljude koji iznajmljuju dobre sobe, gdje su prošle godine ljetovali ta frendica i njezin dečko. No neću ljetovati tamo, jer sam se posvađala s vlasnicom preko telefona.

Naime, žena koja iznajmljuje sobe se preko telefona čudila tome da želim ljetovati sama, rekla je da ima dvije obiteljske sobe, apartman i sobu s bračnim krevetom - nema jednokrevetnih... ona još nikad nije doživjela da netko sam dolazi, pitala me o čemu se tu zapravo radi. I onda me izbacila iz takta jer me pitala da li namjervam dovoditi goste u sobu. Ostala sam u šoku, a onda sam joj rekla da je drska i zahvalila joj se.... Kasnije sam uspjela pronaći drugi smještaj...

E sad, ono što me jako iznenadilo jest reakcija još nekih ljudi na to da ću sama ljetovati.

Danas sam bila kod roditelja i u razgovoru sam to spomenula.

Moja mama je reagirala u stilu: "Pa kako ćeš ići sama, pa zašto? Pa što se ne dogovoriš s još nekim, što ako ti se nešto dogodi, ti si mlada žena, što ako netko vidi da si sama pa te napadne......"

Kolegica s posla mi je rekla da njoj tako nešto nikad ne bi palo na pamet. Što ću radit sama na moru, bit će mi dosadno, trebam ići s još nekim, zabavit se..?

Zanima me imate li vi sličnih iskustava?

Što je tako nenormalno u tome da 26-godišnja žena sama ide na more? Jednostavno se želim dobro odmorit, zabavit, uživat u moru, suncu... možda padne i neki flert....

Također me zanimaju iskustva onih koji su već ljetovali sami. Meni je ovo prvi put, pa je svaki savjet dobrodošao!

Ja sam sama ljetovala u dobi od 17 i 18 godina.
Nitko nije ništa pitao, ali je vlasnica imala priglupe komentare oko toga što se seksam s vlastitim dečkom u sobi (radio je u tom mjestu).
To me nanervalo i ne znam kakve veze je to imalo s ičime, ikada, tim više što sam joj uredno preplatila sobu pošto je bila dvokrevetna s pomoćnim trećim ležajem. Dakle, plaćala sam za dva i pol čovjeka. Zašto? Sviđala mi se baš ta soba i radila sam cijelu godinu da si mogu priuštit baš tu. Druga je imala retardiran pogled i bila je puno nekvalitetnija od prve. Danas ne mogu razumijet takav rezon, ali tada sam morala imat baš tu sobu.
Čak mi je nešto kao zabranjivala da ga dovodim, pa sam joj rekla da ako joj ne odgovara neka mi vrati novac, a ja ću se preselit kuću do.
Bilo je svakakvih priča, od toga da svaku večer dovodim drugog i da sam maltene prostitutka (to sam saznala jer je jednom imala sa mnom "dobronamjeran razgovor" oko toga koga dovodim gore i da nije zdravo svaku večer biti s drugim ???!!!!) do čudnih pogleda na ulici, ali bolio me kuki i nisam ih doživljavala jer sam bila zaljubljena. Zamjeram si jedino što se ipak nisam odlučila za sobu u hotelu. Tamo bar ne bi imala dežurnu dušebrižnicu za vratom.
Tako ti je to kod nas. Čim malo iskačeš iz kalupa, odmah svatko ima potrebu davat ti to do znanja. Glavu gore i ne doživljavaj ih!

Zadnje uređivanje fairydae : 13.07.2012. at 11:52.
fairydae is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 12:50   #88
Morticia Addams
Žena dijete

Morticia Addams Avatar

Registracija: Jul 2007.
Quote:
fairydae kaže: Pogledaj post
Ja sam sama ljetovala u dobi od 17 i 18 godina.
Nitko nije ništa pitao, ali je vlasnica imala priglupe komentare oko toga što se seksam s vlastitim dečkom u sobi (radio je u tom mjestu).
Ovaaaaj...
Ti ustvari nisi ljetovala sama, to ti je jasno, je li tako?
Old 13.07.2012., 12:54   #89
fairydae
Banned

Registracija: Jun 2012.
Quote:
Morticia Addams kaže: Pogledaj post
Ovaaaaj...
Ti ustvari nisi ljetovala sama, to ti je jasno, je li tako?
jesam
on je radio cijele dane po okolnim otocima i viđali smo se samo navečer. ne bi ni ostao prespavat jer je morao bit na brodu, a moja iznajmljivačica je, jelte bila prilično stroga.
moje "ljetovanje" se ni po čemu nije razlikovalo od ljetovanja prosječne samice koja na moru doživi avanturu što će vrlo izvjesno i autorica. razlika je samo utolika što sam ja ljetnu avanturu glumila sa svojim tadašnjim dečkom.
fairydae is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 12:56   #90
Morticia Addams
Žena dijete

Morticia Addams Avatar

Registracija: Jul 2007.
I svejedno, nije isto negdje otići potpuno sam ili tamo gdje ti dečko radi i viđaš ga svaku večer.

I jedno i drugo je normalno, ali nije isto.
Old 13.07.2012., 13:22   #91
zlatnariba
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2010.
Moj slučaj: stjecajem životnih okolnosti ja godinama ljetujem sama u hotelu.
Smeta me što u ponudi za 1-krevetnu sobu u nekim hotelima gdje bi rado boravila, agencije nude obično sobu samo zadnja strana ili u atriju ili park ili tome slično.
Tako da biram hotele gdje imam mogućnost da dobijem sobu s pogledom na morsku stranu.
zlatnariba is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 16:46   #92
martinj
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2012.
Gdje si bila sama na moru? Ja planiram otići sama negdje, pa mi treba dobra lokacija
martinj is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 20:22   #93
TincH
^--^

TincH Avatar

Registracija: May 2007.
Quote:
dora kaže: Pogledaj post

Ali isto tako, kad sam solo na moru, nejdem po birtijama, jer mi je jednostavno dosadno.
Onak, narucim si pivu i... kaj?
Gledam ljude okolo? Predosadno.
Onda rade sjednem na balkon, uzmem knjigu i citam.
Ja sam u birtiju išla s laptopom, kad bi mi na vlastitoj terasi već postalo ko u Beskrajnom danu
A i ono, lijep je pogled. I puno, PUNO bolji net signal
TincH is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 20:24   #94
j.a.
Registrirani korisnik

odite same, glupo je uletavat jednoj curi medu njih 5
Old 21.08.2012., 09:07   #95
zlatnariba
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2010.
Quote:
martinj kaže: Pogledaj post
Gdje si bila sama na moru? Ja planiram otići sama negdje, pa mi treba dobra lokacija
Ja sam bila na više mjesta do sada npr.: Uvala Scott - htl Uvala Scott u 6 mjesecu, Vela Luka - hotel Posjedon u 9. mjesecu, Petrčane - htl. Pinija u 9. mjesecu, Makarska - hotel Meteor u 3. mjesecu, Opatija - hotel Imperial u 5. mjesecu...
Naravno da to nije bilo sve iste godine, samo navodim neke primjere.
zlatnariba is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2012., 23:18   #96
Desertflower
superstar

Desertflower Avatar

Registracija: Jul 2012.
Ja sam sa svojih 20 i ne puno godina ljetovala sa svojima, s prijateljima ili s dečkom, ali nikad sama. Nisam o tome zapravo ni razmišljala, ali sad, pročitavši ovo, kužim da bi to bilo super. Ja volim provoditi vrijeme sama sa sobom. More, plaža, knjiga, kava, internet, neki restorančić, kafić, koji koktelčić. Da, ubacujem to u planer za jedno do sljedećih ljetovanja, po mogućnosti što prije! Idem tamo gdje je sve po mom
Old 28.08.2012., 12:27   #97
skinny-love
I'm going on.

skinny-love Avatar

Registracija: May 2012.
Quote:
desertbloom kaže: Pogledaj post
Ja sam sa svojih 20 i ne puno godina ljetovala sa svojima, s prijateljima ili s dečkom, ali nikad sama. Nisam o tome zapravo ni razmišljala, ali sad, pročitavši ovo, kužim da bi to bilo super. Ja volim provoditi vrijeme sama sa sobom. More, plaža, knjiga, kava, internet, neki restorančić, kafić, koji koktelčić. Da, ubacujem to u planer za jedno do sljedećih ljetovanja, po mogućnosti što prije! Idem tamo gdje je sve po mom
Ja sam jedne godine sama ljetovala, rekla bih da mi je to najbolje ljetovanje ikad go for it! Počelo je kao odmor za dušu, s obzirom da sam isto bila mlađa uživala sam u tome što nema kompromisa, muzika koju volim, jedem kad mi se jede što mi se jede, kavica uz more, draga knjiga na plaži, mobitel isključen, duge šetnje, beskrajno prženje na suncu ma prava morska idila... A onda sam upoznala jednu curu, pa još dvije, pa smo krenule skupa van, na kraju se tu skupila tako dobra ekipa i imam toliko doživljaja da mislim da je vrijeme da nakon 3 godine ljetovanja s dečkom slijedeće godine ubacim tjedan dana sama
skinny-love is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja