Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Teens
Korisničko ime
Lozinka

Teens Napast in training

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.07.2012., 05:17   #1421
Neo The Anomaly
Registrirani korisnik

Neo The Anomaly Avatar

Registracija: Jan 2009.
Quote:
wonderkidd kaže: Pogledaj post
Mogu dokazati ako netko ide u moju skolu.
Dobro... kakve to veze ima s ičime?

Quote:
Jednom je jedan prijatelj iz drugog smijera pricao o tome kako nikako ne uci, ne otvori knjigu uopce i prolazi s 5.0. Na to sam mu ja rekao: "dobro, ako nikako ne otvaras knjigu, daj ti nama te svoje knjige i zadace, pa cemo vidit kako prolazis s 5.0." . Nakon toga poceo je pricati price da uci samo prije testa 1-2 sata, da bi se kasnije ispostavilo da sve predmete uci 3 sata dnevno.
Da dokažeš za tvoju školu, moraš pokazati za svakoga koji prolazi s 5.0. Isto tako, trebalo bi uzeti u obzir ograničavajuće čimbenike, i dokazati da svi oni koji ne prolaze s 5.0 imaju želje dobivati bolje ocjene (netko može namjerno dobivati lošije ocjene).

OK, ovo je već malo offtopic, ali samo želim reći da je svijet velik i postoje nevjerojatni ljudi, ne treba zaključivati po nekom svom jadnom iskustvu.
Neo The Anomaly is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 12:06   #1422
wonderkidd
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2010.
Quote:
Neo The Anomaly kaže: Pogledaj post
Dobro... kakve to veze ima s ičime?

Da dokažeš za tvoju školu, moraš pokazati za svakoga koji prolazi s 5.0. Isto tako, trebalo bi uzeti u obzir ograničavajuće čimbenike, i dokazati da svi oni koji ne prolaze s 5.0 imaju želje dobivati bolje ocjene (netko može namjerno dobivati lošije ocjene).

OK, ovo je već malo offtopic, ali samo želim reći da je svijet velik i postoje nevjerojatni ljudi, ne treba zaključivati po nekom svom jadnom iskustvu.
Ima veze jer si ti napisao da se ne moze dokazati.

Zapravo, morao bi dokazati za one koji tvrde da ne uce niti malo, a prolaze s 5.0.

Ako je netko full pametan i dalje stoji cinjenica da mora bar malo kod kuce razraditi zadatke i ponoviti gradivo.
wonderkidd is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 19:23   #1423
Neo The Anomaly
Registrirani korisnik

Neo The Anomaly Avatar

Quote:
Ima veze jer si ti napisao da se ne moze dokazati.
Dobro, tvoja škola (zapravo, tvoj primjer iz razreda) je vrlo mali podskup (zapravo, još manji) svih škola i učenika. Ja sam rekao da se ne može dokazati općenito, i šta mi onda odgovaraš "mogu ako ljudi idu u moju školu" (i onda još i to krivo dokažeš). Nemoj me quotati i onda pričati o nečem svom što uopće nisam spomenuo, ako me quotaš onda ispravljaš ono što sam ja napisao.

Quote:
Zapravo, morao bi dokazati za one koji tvrde da ne uce niti malo, a prolaze s 5.0.
Pa, netko može ne učiti i prolaziti s 5.0, pa nikome ne govoriti da prolazi s 5.0 bez učenja. Netko čak može i lagati i govoriti da uči, a da u stvarnosti ne uči. Moraš pokazati za sve osobe koje prolaze s 5.0 da uče.

Quote:
Ako je netko full pametan i dalje stoji cinjenica da mora bar malo kod kuce razraditi zadatke i ponoviti gradivo.
Ne, ne stoji takva činjenica. To može biti tvoje zaključak temeljen na tvom jadnom iskustvu, ali ja ti kažem da je svijet velik i da bi ipak morao porazmisliti prije nego što tako nešto tvrdiš. A sad, ti kako hoćeš...

Zadnje uređivanje Neo The Anomaly : 16.07.2012. at 19:29.
Odgovori s citatom
Old 16.07.2012., 23:41   #1424
wonderkidd
Registrirani korisnik

Quote:
Dobro, tvoja škola (zapravo, tvoj primjer iz razreda) je vrlo mali podskup (zapravo, još manji) svih škola i učenika. Ja sam rekao da se ne može dokazati općenito, i šta mi onda odgovaraš "mogu ako ljudi idu u moju školu" (i onda još i to krivo dokažeš). Nemoj me quotati i onda pričati o nečem svom što uopće nisam spomenuo, ako me quotaš onda ispravljaš ono što sam ja napisao.

Pa, netko može ne učiti i prolaziti s 5.0, pa nikome ne govoriti da prolazi s 5.0 bez učenja. Netko čak može i lagati i govoriti da uči, a da u stvarnosti ne uči. Moraš pokazati za sve osobe koje prolaze s 5.0 da uče.

Ne, ne stoji takva činjenica. To može biti tvoje zaključak temeljen na tvom jadnom iskustvu, ali ja ti kažem da je svijet velik i da bi ipak morao porazmisliti prije nego što tako nešto tvrdiš. A sad, ti kako hoćeš...
Glupo mi je jednostavno to kurcenje da netko govori o prosjeku 5.0, a ne uci.

Na ovom topicu je iz vise navrata napisano da netko prolazi s 5.0, ili u nekom visokom prosjeku, a da opce ne uci.Shvacas li da bi netko morao prolaziti s takvim vrhunskim rezultatima da bi ga svi predmeti morali enormno interesirati i da bi mu IQ bio negdje 150 +.Malo morgen, ne znam za toliko Stephen Hawkinga koji abitavaju u Hrvatskoj, a posebno ne na forum.hr-u.

Imao sam prijateljicu u osnovnoj skoli koja je u punih osam godina skolovanja dobila negdje 3-4 cetvrtice i sve ostalo petice.Sama mi je priznala da uci kada za to osjeti potrebu i pise uredno domace radove.
Uostalom, ne uciti niti malo podrazumijeva to da se ne pisu domaci radovi.Tesko bi se tako izaslo na kraj sa matematikom, fizikom, kemijomi i bubanjem latinskog.

Ti si napisao "Ne mozes dokazati da je nemoguce" ja sam ti dokazao da vecina laze (poanta je u tome da 99% koji to govoru lazu, nije stvar je li moguce- moguce je ako je neko osposobljen tolikom inteligencijom da sa 15 godina zavrsava strojarstvo i elektrotehniku).
Stvar je u tome da tome koji ti kaze da nista ne uci jednostavno reces da ti da knjige i biljeznice i da samo slusa na satu pa ces vidit kako ce ostvariti rezultat 5.0

I daj mi primjer tog prijatelja tvoga ako ga imas u ovom velikom svijetu koji ti prolazi 5.0 bez ucenja...

Zadnje uređivanje wonderkidd : 16.07.2012. at 23:48.
wonderkidd is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2012., 00:41   #1425
Neo The Anomaly
Registrirani korisnik

Neo The Anomaly Avatar

Rekao sam, ne quotaj me ako nemaš za to razloga. Nisi dokazao da je nemoguće i tu je kraj priče. Dakle, ne treba ljudima suditi ako kažu da ne uče jer je to nezrelo, neovisno o tome kolika je vjerojatnost da lažu.
Odgovori s citatom
Old 17.07.2012., 13:24   #1426
Rakkatakka
Crvenokosi Viking

Rakkatakka Avatar

Registracija: Sep 2011.
Ovako ću, bit ću sad potpuno subjektivna i ne kažem da bi to trebalo biti svačije mišljenje - ali moje jest, pa ne morate bashati, došla sam u miru razgovarati. Uglavnom, upravo sam završila 2. razred jedne od jačih gimnazija (i težih) u cijeloj hrvatskoj, i zaista ono znanja što sam dobila u te dvije godine ne mogu reći da ima malo, jer imam jako dobro pamćenje i nekako nisam osoba koja zaboravi gradivo preko ljeta, evo 2. razred sam prošla sa 5, a prvi sa jako čvrstom četvorkom, blizu petice. Još uz to i volim školu, još od osnovne.

Kod mene je stvar u tome što sada kada gledam buduće generacije koje će se tek upisivati u srednju školu, mene zanima što oni rade? Istina je da ovisi od osnovne do osnovne i tome koliko je zahtjevno, i da ne mogu svi naravno proći sa 5,0, ali da prolaziš sa ispod 5? Ne razumijem kako jednostavno. Razumijem da ako netko ima nekih težih oblika problema, na primjer veliki problemi sa disleksijom i disgrafijom itd., to mi još ide u glavu. Ali zaista mi nije jasno, pa gledam tu po internetu, ima toliko ovih (konkretno generacija koja se sada upisivala) sa 42 boda. Jednostavno ne razumijem na koju foru. Da, moja osnovna možda nije bila najbolja ikada, ili osobito teška. Ali radili smo, jesmo. Učila, iskreno, kad pogledam da se zaista trudim sad u srednjoj i radim relativno redovito (s obzirom da sam kampanjac - i ne ponosim se time jer mi je uspjeh jako bitan i volim takve stvari) sam jako malo, eventualno pred neke testove velike i to jako. Za odgovaranja sam se spremala.

Nije mi jasno kako itko tako slabo prolazi u osnovnoj školi? Pa što ćete u srednjoj? Što rade u osnovnoj uopće?? I još su ponosni time?? Ne razumijem nikako. Ili oni što prolaze sa 5,0 čak i u srednjoj - takve gluposti zezati takve, time se treba ponositi, neovisno o tome koliko učiš, čak i ako učiš stalno - bravo za tebe! To je super. Znači da imaš volje i poticaja za radom, što je zaista super.

I da, ako takve osobe nazivate štreberima, onda sam ja preponosni štreber. Treba samo malo soli u glavi i organizacije.
Old 17.07.2012., 14:21   #1427
wonderkidd
Registrirani korisnik

Quote:
Rekao sam, ne quotaj me ako nemaš za to razloga. Nisi dokazao da je nemoguće i tu je kraj priče. Dakle, ne treba ljudima suditi ako kažu da ne uče jer je to nezrelo, neovisno o tome kolika je vjerojatnost da lažu.
Imam razloga za to jer si ti prvi odgovorio na ono sto sam ja napisao.
Shvacas li ti da ti pricas o tome je li moguce ili nije, a ja ti govorim da je moguce dokazati za onoga tko to govori (naveo sam 2 puta jednostavni primjer), a malo ih govori (vecinom laze).
Cinjenica je da netko (velika velicina, prosjek) bez ucenja ne moze proci s 5.0, sta tu nije jasno? Cinjenica oznacava prosjek vecine i cinjenica ne moze biti netocna.

Ti nisi quoto mene, ali se jasno vidi da ti komentiras moj post, a ne temu.
"Ne znam uopce zasto to ljude smeta. Ne mozes dokazati da je nemoguce, tak da sto mozes, neka uci svatko koliko hoce i neka govori da je ucio koliko hoce..."
U ovom zadnjem boldanom je nastala rasprava.Razmisli o tome sto sam ti govorio u vise navrata kako je moguce za pojedinca dokazati.
Btw. jedini vuces svoju tezu o tome kako je moguce, (vec je jedan forumas napisao da nije).
Dakle, ponavljam, moguce je i dokazivo.Moguce je kod extra nadarenog i zainteresiranog pojedinca, a tih je malo, dok kod velike velicine (97% populacije) nije moguce.
wonderkidd is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2012., 16:58   #1428
Neo The Anomaly
Registrirani korisnik

Neo The Anomaly Avatar

Quote:
Imam razloga za to jer si ti prvi odgovorio na ono sto sam ja napisao.
Da, ali ti uopće ne odgovaraš na moje zaključke, ti tupiš po svome što je nevezano za ono što sam ja rekao.

Quote:
U ovom zadnjem boldanom je nastala rasprava.Razmisli o tome sto sam ti govorio u vise navrata kako je moguce za pojedinca dokazati.
Dakle, ti sada pričaš o tome da je za određenog pojedinca petnulaša moguće dokazati uči li on ili ne. Naravno da je, inače to se ne zove dokazati, nego pokazati, dovoljno je pokazati da on uči/ne uči. Dokazi su općenitiji. Ali opet, ako si cijelo vrijeme htio samo reći da je za pojedinca moguće pokazati takvu stvar, zašto bi recimo pisao ovo:

Quote:
Ovo je općeniti zaključak i treba ga dokazati.

Također, vidim da izvlačiš hrpetinu činjenica iz ničega, i spominješ ovih 99%/97% koji lažu, molio bih da od sada daješ provjerenu statistiku. Neću gubit vrijeme na nekoga tko samo bubne neki broj i izmišljava neke činjenice.

Quote:
Dakle, ponavljam, moguce je i dokazivo.
Ne mora biti, a+b=c vrijedi za a=2, b=3 i c=5, dakle moguće je, ali nije dokazivo budući da ne vrijedi općenito, primjerice za a=1, b=2 i c=2.

No, sada da ne odgovaram na svaku tvoju rečenicu i da završim, dakle, jasno da za nekoga petnulaša možeš pokazati uči li on ili ne, vjerojatno većina koja kažu da ne uče lažu i vjerojatno je većina takvih postova laž, no iz toga ne slijedi da svatko tko napiše takav post laže i nezrelo je osuditi takve osobe da lažu, budući da nije dokazano da je takvo što nemoguće.
Odgovori s citatom
Old 17.07.2012., 21:38   #1429
wonderkidd
Registrirani korisnik

Quote:
Da, ali ti uopće ne odgovaraš na moje zaključke, ti tupiš po svome što je nevezano za ono što sam ja rekao.

Dakle, ti sada pričaš o tome da je za određenog pojedinca petnulaša moguće dokazati uči li on ili ne. Naravno da je, inače to se ne zove dokazati, nego pokazati, dovoljno je pokazati da on uči/ne uči. Dokazi su općenitiji. Ali opet, ako si cijelo vrijeme htio samo reći da je za pojedinca moguće pokazati takvu stvar, zašto bi recimo pisao ovo:

Ovo je općeniti zaključak i treba ga dokazati.

Također, vidim da izvlačiš hrpetinu činjenica iz ničega, i spominješ ovih 99%/97% koji lažu, molio bih da od sada daješ provjerenu statistiku. Neću gubit vrijeme na nekoga tko samo bubne neki broj i izmišljava neke činjenice.

Ne mora biti, a+b=c vrijedi za a=2, b=3 i c=5, dakle moguće je, ali nije dokazivo budući da ne vrijedi općenito, primjerice za a=1, b=2 i c=2.

No, sada da ne odgovaram na svaku tvoju rečenicu i da završim, dakle, jasno da za nekoga petnulaša možeš pokazati uči li on ili ne, vjerojatno većina koja kažu da ne uče lažu i vjerojatno je većina takvih postova laž, no iz toga ne slijedi da svatko tko napiše takav post laže i nezrelo je osuditi takve osobe da lažu, budući da nije dokazano da je takvo što nemoguće.
Te brojke su istinite i ne lazu.Ne znam za sto sam napisao 99%, ali postotak 97 oznacuje dokazanu cinjenicu da toliko ljudi na svijetu ima IQ 130 (dakle, to su genijalci)

Pokazati-dokazati . Dokazati znaci iznositi istinitu cinjenicu, a pokazati moze znaciti jednostavno pokazati nesto.

To drugo sto si quoto sam ti napisao jer si mi tvrdio da je nemoguce.

Ovo sto ti ja boldam - cijelo vrijeme mi tupis o tome da se ne moze dokazati (tvoj prvi post posebno ako se ne varam)

Malo previse filozofiras.Ako cemo krenut filozofirat onda ni tvoj prvi odgovor ne vazi za moj prvi post na ovoj temi, a najvise ne vazi za moje misljenje (ako znas opce na sto sam mislio kada sam to prvo napisao).

Sorry, ali moram ti odgovoriti jer ti objasnjenje mojih odgovara ne prilici onome sto sam ja pisao.Uostalom, ovo je forum.hr, ovdje se raspravlja.
wonderkidd is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2012., 21:48   #1430
radoznali tigar
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2012.
ko hoće ćut moju ludu priću nek mi se javi.. isplati se )
radoznali tigar is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2012., 22:55   #1431
Neo The Anomaly
Registrirani korisnik

Neo The Anomaly Avatar

Quote:
Te brojke su istinite i ne lazu.Ne znam za sto sam napisao 99%
Ovdje:

Quote:
Ti si napisao "Ne mozes dokazati da je nemoguce" ja sam ti dokazao da vecina laze (poanta je u tome da 99% koji to govoru lazu
Što se tiče ovoga:

Quote:
ali postotak 97 oznacuje dokazanu cinjenicu da toliko ljudi na svijetu ima IQ 130 (dakle, to su genijalci)
A dobro, malo sam te neozbiljno shvatio zbog ovih 99%. Zalijepi neki izvor za to, u raspravi trebaš dati pouzdane izvore za neke važnije statistike. Uostalom, ta statistika ne znači puno za temu razgovora. Moraš dokazati da je skup onih koji govore da prolaze s 5.0 dosta heterogen po IQ-u. Primjerice, ako većinom inteligentniji ljudi govore da prolaze s 5.0 bez učenja, ta statistika ništa ne znači. Također, moraš uračunati da je korelacija inteligencije i ocjena 0.5.

Quote:
To drugo sto si quoto sam ti napisao jer si mi tvrdio da je nemoguce.
Ispričavam se ako je došlo do nerazumjevanja, ali ja sam mislio na to da je nemoguće općenito dokazati takvo nešto, pa zbog toga ne možemo zaključiti za nepoznatu jedinku laže li ili ne. Ali, da sam mislio pojedinačno, ne bi imalo smisla, zar si zaista mislio da sam ja želio reći da ne možeš nikako ustvrditi uči li netko ili ne? Uostalom, ja sam ti dao do znanja da mislim općenito:

Quote:
Neo the Anomaly kaže:
Ja sam rekao da se ne može dokazati općenito
i pitao sam kakve veze ima tvoja škola s ičime već u svom prvom odgovoru, a ti si iznosio općenite tvrdnje:

Quote:
Tako da smatram da sam bio dovoljno jasan kad sam govorio protiv takvih općenitih izjava/netočnih činjenica. Ako je bilo nerazumjevanje, jbga, onda nema smisla dalje nastavit o ovome, jer je zaključak jasan i dao sam ga u prošlom odgovoru.

Quote:
Uostalom, ovo je forum.hr, ovdje se raspravlja.
Naravno, ali rasprave trebaju teći tako da se daju točne i detaljne informacije koje se onda analiziraju, inače je to nezrelo prepucavanje. Također, ne moraš dati svoj odgovor na moj post ukoliko on nema veze s mojim postom. Ja kažem ovo što sam rekao, a ti kažeš da većina takvih ljudi vjerojatno laže, i to su dvije nevezane stvari, nisu u kontradikciji. No, očito je ovdje došlo do nerazumjevanja, budući da si ti mislio da ja govorim kako je za određenog pojedinca nemoguće pokazati, a ja sam mislio da je općenito to nemoguće dokazati, tako da je nezrelo nekome nepoznatome forumašu govoriti da laže ili ga vrijeđati ako napiše da prolazi s 5.0 bez učenja.

Zadnje uređivanje Neo The Anomaly : 17.07.2012. at 23:01.
Odgovori s citatom
Old 18.07.2012., 10:32   #1432
wonderkidd
Registrirani korisnik

Evo odgovorit cu ti jos u vezi skole i onoga na sto sam ja mislio da u prosjeku ljudi ne mogu proci 5.0.
Rekao sam "mogu dokazati ako neko ide u moju skolu" zbog toga sto onda mogu znat je li osoba ima knjige, biljeznice i uci li na satu (spomenuo sam da se jedino tako moze dokazati).

Quote:
Ajme ovih prica, opce ne ucim, a prolazim s 5.0.
Moze biti nezrelo ili glupo, ali moje misljenje je da vecina lazu i velike su sanse da lazu (rekao sam ti koje sposobnosti covjek mora imati da bi bio sposoban za takvo sto i koji je postotak takvih ljudi u svijetu)

Valjda je bio nesporazum oko nekih sitnica, uglavnom, razumijemo se na kraju.
wonderkidd is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2012., 14:40   #1433
44nazgul44
Registrirani korisnik

Ocjena nije mjerilo znanja.

Ja npr. ne ucim ono sto me ne zanima, dakle ne mogu nikako da prodjem odlicnim, matematika je jedna od tih stvari, mrzim je i ne zelim da ucim, a kada treba da naucim neki predmet, za 10 minuta naucim ono sto bi streberi ucili sat vremena
Ne mora svako biti streber ko ima 5, dovoljno je da redovno ucis i vjezbas, nego streberi su jednostavno oni koji se tako ponasaju/izgledaju.
44nazgul44 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2012., 22:14   #1434
4L0n3.l33t
Knowledge seeker

Registracija: Dec 2009.
Ne smatram ih "streberima", mada ima ih koji su streberi sto je sasvim logicno. Smatram da apsolutno svaka osoba moze prolazit tim prosjekom ako bi na vrijeme ucila i radila domaci rad. Ne smatram nikog ko ima 5.0 prosjek nuzno "inteligentnijim" od ostalih pojedinaca, jer ocjena a ni prosjek u skoli nisu nikakvo mjerilo inteligencije.
4L0n3.l33t is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2012., 02:46   #1435
Neo The Anomaly
Registrirani korisnik

Neo The Anomaly Avatar

Quote:
4L0n3.l33t kaže: Pogledaj post
jer ocjena a ni prosjek u skoli nisu nikakvo mjerilo inteligencije.
Zapravo, u krivu si, korelacija je preko 0.5.
Odgovori s citatom
Old 19.07.2012., 12:25   #1436
Rakkatakka
Crvenokosi Viking

Rakkatakka Avatar

Quote:
Zapravo, u krivu si, korelacija je preko 0.5.
Slažem se.

To su mi bezveze opravdanja. Naravno da neki predmeti nemaju veze sa inteligencijom (tjelesni, glazbeni, likovni) koji jednostavno ocjenjuju sposobnosti ili percepciju nečega; ali ne možeš reći da ocjena nije nikakvo mjerilo inteligencije. Pa ako si inteligentan, zašto se ne potrudiš za bolju ocjenu? Bar je to kod mene tak nekak. Prije ili poslije svi inteligentni shvate da mogu puno bolje.
Old 19.07.2012., 14:50   #1437
44nazgul44
Registrirani korisnik

Quote:
Rakkatakka kaže: Pogledaj post
Slažem se.

To su mi bezveze opravdanja. Naravno da neki predmeti nemaju veze sa inteligencijom (tjelesni, glazbeni, likovni) koji jednostavno ocjenjuju sposobnosti ili percepciju nečega; ali ne možeš reći da ocjena nije nikakvo mjerilo inteligencije. Pa ako si inteligentan, zašto se ne potrudiš za bolju ocjenu? Bar je to kod mene tak nekak. Prije ili poslije svi inteligentni shvate da mogu puno bolje.
Ja npr. mrzim matematiku jer ne zelim da je vjezbam, tako da imam 2. Sad sam ja manje inteligentan ? Pa ja da zelim, mogu otici na instrukcije da nadoknadim sve, ali imam pametnija posla
44nazgul44 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2012., 15:17   #1438
Demona
Registrirani korisnik

Demona Avatar

Registracija: Jun 2005.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Demona
Quote:
44nazgul44 kaže: Pogledaj post
Ja npr. mrzim matematiku jer ne zelim da je vjezbam, tako da imam 2. Sad sam ja manje inteligentan ? Pa ja da zelim, mogu otici na instrukcije da nadoknadim sve, ali imam pametnija posla
A gle, jesi manje inteligentan. Ne zelim te vrijedat ali sta sad, ne mogu svi imat iq preko 130.
Old 19.07.2012., 15:28   #1439
4L0n3.l33t
Knowledge seeker

Registracija: Dec 2009.
Za takav prosjek potrebna je upornost i istrajnost,nadprosjecna inteligencija nije potrebna.
4L0n3.l33t is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2012., 16:12   #1440
Rakkatakka
Crvenokosi Viking

Rakkatakka Avatar

Quote:
44nazgul44 kaže: Pogledaj post
Ja matematiku ne učim niti jesam u životu pa imam 5 lol. Čak i nisam neki talent. U jezičnoj sam gimnaziji, imam talent za jezike, ali prirodni mi nikad nisu ne išli. Nisam rekla da si manje inteligentan nego to pokazuje da ti svoju potencijalnu inteligenciju ne iskorištavaš, a trebao bi.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja