Može preporuka za LCD/LED 100-105 cm, do 3500kn? Dobio sam preporuku za Samsung 40d5000, ali ga nigdje ne mogu naći, u Technomarketu je 3200kn, ako znate gdje ga ima? Ako ne, alternativa sličnih karakteristika? Hvala
prosle godine kupio sam Panasonicovu 42g30 plazmu koja je bila best buy, što se tiče kvalitete slike. Taj TV nije više kod mene pa sada razmisljam o kupovini nasljednika, koji bi ovog puta imao 50 ili 55 incha.
Kod stare g30-ice refleksija svjetla je bila najveci problem, no to i nije strasno jer filmove, za što je i kupljena, naravno gledamo u mraku.
Zanima me par stvari, a prvo je razlika izmedju GT i VT modela. Meni igra samo 2D 1080p slika, dakle 3D je nebitan. Koja je fora sa "infinite black ULTRA", te koliko uopce kaska ST model u domeni kvalitete slike za ovom dvojicom? Još me zanima da li je poboljšana refleksija ekrana, i na kraju, s obzirom da se kupnja mozda dogodi tek krajem 2013, kakve novitete i promjene do tada mozemo ocekivati?
Udaljenost je nekih 2,7-3 m, koliko znam dijagonala bi isla oko 100 cm.
Znan da je preporucljivije uzeti plazmu ali nisam siguran koliko ima dobrih plazmi za te velicine.
Cijena bi bila odlicna da je oko 4000-4500 ali da se navuci i nesto iznad ako je stvarno dobra ponuda iako bih radije to izbjegao.
Eto, dajte neki prijedlog.
...ima biće 10-tak dana ja sam je kupio, (zadovoljan) a pošto je to za mene "malo" komplicirano (tek jućer sam skužio i poredao kanale) ima li iko kakav link za neki turtorijal gdje ću lakše skužiti sve njene mogučnosti, za sada nisam bežićno spojen s PC-em pa bi se možda odlućio za spoj na tv žičnom vezom....
....pliz kako da to odradim
...mod neka preseli pitanje u odgovarajuću temu
Zadnje uređivanje DeeJay Dee : 22.07.2012. at 23:05.
Reason: Q
Može preporuka za LCD/LED 100-105 cm, do 3500kn? Dobio sam preporuku za Samsung 40d5000, ali ga nigdje ne mogu naći, u Technomarketu je 3200kn, ako znate gdje ga ima? Ako ne, alternativa sličnih karakteristika? Hvala
Predugo se odlucujes, stari jeftiniji modeli odlaze i rasprodani su, novi modeli jesu bolji ali i skuplji.
Otidji u navedenu trgovinu koju spomonjes i ako ima kupi neki od ovih modela, jel su to ocito zadnji primjerci i modeli po tim cijenama izmedju 3000 i 3500 kn.
-SAMSUNG UE-40D5003
-SAMSUNG UE-40D5520
Zadnje uređivanje DeeJay Dee : 22.07.2012. at 23:29.
Isplati li se cekati par mjeseci ili je bolje odmah uzeti pa sam miran? Najvise bih volio odmah kupiti ali ne bih volio da za 3-4 mjeseca padne cijena za 1000 kn
-SAMSUNG UE-40D5003
-SAMSUNG UE-40D5520
Zapravo se i ne mislim, novi modeli su svi >4200kn, to mi ne treba, samo ne mogu naći nešto kao navedeno za tu cijenu. A navedeno ne mogu naći u ponudi
a možda lik kupuje cijeloj familiji teveje
-----------
ma , i ja bi trebao preporuku.... naime , već sam prije mjesec dana htio kupit TV pa se nisam mogao odlućit ... i kupio sam veliki Phillips monitor s kojim sam potpuno zadovoljan .
No sad opet ostaje TV 3D i te fore na red
Zadnje uređivanje DeeJay Dee : 22.07.2012. at 23:36.
LED ili plazma, koja lova, koliki ekran, koji sadrzaj bi gledao.
plazma ni pod razno , ekran od metra dijagonale , 3D , što veća kompatibilnost sa PC i za što manje love
zahvaljujem unaprijed a potom
Quote:
babarej kaže:
Da, toga se i ja bojim.
Ali tko mi preko webshopa garantira da cu i kod skupljih TV-a dobiti onaj iz kutije, koji nije bio na polici? Ionako ne mogu znati kad vec platim...
to sa webšopovima mi pomalo nelegalno , a ? Inače se takva trgovina reklamira kao veliki napredak a meni to izgleda da bi sve trgovine postale virtualne u skoroj budućnosti
Zadnje uređivanje DeeJay Dee : 23.07.2012. at 13:36.
Reason: nije korišten multiquote