.... raznu opremicu (ručnik, posteljinu, igračkice, cipelice), paket bambino mio pelena, nešto ima novoga ili vrlo očuvano pa poškicnite što je ostalo
.... ljetnu odjeću spuštam za vrućih -50% - ima nešto majčica kratkih rukava, kompletića, hlačica 3/4... HVALA svima na SUPER suradnji, stvarno su mi prazni albumi, i dalje tu sam na pp za dogovore
Prodajem odjeću (Benetton i Iana ) i obuću ( Adidas i Bambi ) za curke od 6 do 9 godina. Ljetne stvari snižene ( sve po 20 kuna )!!!!!!!!!!!!!!!
Robica je nošena ali jako očuvana kao nova. U jesenski album je dodano novih stvari. http://public.fotki.com/lajkalajka/
Prodajem puno robice, nove i nošene ali očuvane, za dečke od 0-4 godine (ima par komada i za veće dečke) i za cure od 0-4 godine. Poštarina prema cjeniku hp-a, iznad 110 kuna moja poštarina. Izdvajam:
prodajem ljetnu obuću za dečka:
- sandale platnene za nehodača
- bambi papuče sandale za nehodača br. 18
- Frodo kožne sandalice otvorene, bež boja broj 21
- crocsice plave br 21
- papuče za vodu br 20
- crocsice-sandale za vodu br 24 nove nekorištene
- japanke Cars s gumicom otraga nove nekorištene
- papuče Bambi otvorene tj. izrezane sa svih strana br 21
(sličice samo dijela ponude) Ako Vam se nešto svidi javite nam se.
Sve što je u albumima ODMAH je i dostupno. Neke stvarčice možemo naručiti po Vašoj želji i takve su naznačene u albumu.
Moguća primopredaja u Zagrebu.
Poštarina prema cjeniku Hrv. pošte.
Za sve upite šaljite pp
Prodajem odjeću i obuću za velike i male dečke od 1-12 godina, benetton, next, bearfoot, coconut.....
Izdvajam:
- majice kratkih rukava
- ljetni kompleti
- majice kratkih i dugih rukava
- zara starke vel. 35
- odjelo za kupanje vel. 110/116 sa UV-zaštitom
- igračke
- i još puuuuno toga