Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Sport > Tenis
Korisničko ime
Lozinka

Tenis Uh, ah, uf, joj!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.07.2012., 10:29   #701
S'Sungassi
Banned

Registracija: Jun 2009.
"With their qualities of cleanliness, discretion, affection, patience, dignity, and courage, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?" "Čovjek je kriv za svako dobro dijelo koje ne napravi."
S'Sungassi is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.07.2012., 12:46   #702
-timski-
Registrirani korisnik

-timski- Avatar

Registracija: Jan 2012.
koreanac šta si musav?
Old 29.07.2012., 14:10   #703
decent young player
Moderator

decent young player Avatar

Registracija: Dec 2007.
Quote:
tominator kaže: Pogledaj post
Evo, jel dobro
e, drama

jednom forumašu će biti toplo oko srca.
Old 02.08.2012., 01:16   #704
Greco
Martic & Dimitrov

Greco Avatar

Registracija: Jul 2010.
zasto se nebi otvorila jedna tema o challenger/ itf turnirima
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 11:42   #705
Kiseli
Tommy Haas

Kiseli Avatar

Registracija: Feb 2010.
Ja sam za svaki oblik proširenja pdf-a nekim topicima, ali ne znam koliko bi tu bilo interesa jer sve ove niže turnire što pratimo, pratimo zbog naših tenisača i tenisačica, a to sve bilježimo u CRO-tenisu.

Trebalo bi da se izjasne ostali članovi pdf-a, a na kraju krajeva i modovi.

Zadnje uređivanje Kiseli : 02.08.2012. at 11:54.
Kiseli is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 11:47   #706
Kiseli
Tommy Haas

Kiseli Avatar

Evo za S'sunga je ovo ja mislim fotografija koja najbolje opisuje raj.
Old 02.08.2012., 11:51   #707
Luyindula
Moderator

Luyindula Avatar

Registracija: Aug 2007.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Luyindula
Quote:
Greco kaže: Pogledaj post
zasto se nebi otvorila jedna tema o challenger/ itf turnirima
Ma to nek ide u ATP/WTA ili u CRO tenis ako se tiče naših. Iskreno, i ove opće teniske diskusije mi se čine kao višak i mogle bi pod ATP/WTA, ali neka ih za sada.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 12:44   #708
Kiseli
Tommy Haas

Kiseli Avatar

Evo nadam se da se neće dame uvrijediti, no naišao sam na ovu sliku i lijepo sam se nasmijao
Old 02.08.2012., 13:08   #709
amar1921
Banned

Registracija: Jul 2012.
Je li idu teme za svaki Masters posebno ?
amar1921 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 13:12   #710
Kiseli
Tommy Haas

Kiseli Avatar

Quote:
amar1921 kaže: Pogledaj post
Je li idu teme za svaki Masters posebno ?
Ide jedna tema za sve masterse, ali kao što si i rekao da bi napravio za Toronto, ti otvori temu i napravi uvod za Toronto, pa će onda netko sljedeći za Cincinnati tjedan poslije.

Neka se tema zove ATP Masters 1000- uvodi u turnire, kao i uvodi za 250/500.

Ja mislim da smo se ovako dogovorili sa modovima.
Old 02.08.2012., 13:15   #711
amar1921
Banned

Registracija: Jul 2012.
Quote:
kiselikupus kaže: Pogledaj post
Ide jedna tema za sve masterse, ali kao što si i rekao da bi napravio za Toronto, ti otvori temu i napravi uvod za Toronto, pa će onda netko sljedeći za Cincinnati tjedan poslije.

Neka se tema zove ATP Masters 1000- uvodi u turnire, kao i uvodi za 250/500.

Ja mislim da smo se ovako dogovorili sa modovima.
Uredu,a meceve komentarisemo u ATP/WTA temu ?
amar1921 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 13:16   #712
Kiseli
Tommy Haas

Kiseli Avatar

Quote:
amar1921 kaže: Pogledaj post
Uredu,a meceve komentarisemo u ATP/WTA temu ?
Da, tako smo se dogovorili za ovu sezonu...

Napiši malo većim fontom crvenim slovima na početku posta ili možeš jednostavno prekopirati ono što sam ja napisao na uvodima za 250/500 da se tamo pišu samo uvodi bez komentiranja.
Old 02.08.2012., 15:17   #713
decent young player
Moderator

Kad razmislim, ne znam koliko je pametno otvarati topik koji će imati devet postova.
Možda sve staviti u ovaj koji već imamo.

Quote:
Pomalo, možda te plejer shvati ozbiljno pa ti ne gine kilometarska rasprava
Ništa od rasprave.
U Fapovim riječima vidim ironiju, što mi se u datom kontekstu, dakako, sviđa.

Quote:
Ja mogu

Samo mi ih nemoj branit, ja sam ih upoznao i imao prilike boraviti s njima. Opća kultura nula poena. Ja znam gdje je Indija, Sumatra, Kongo ili Madagaskar. Oni jednostavno ne da ne znaju pokazati na karti nego da nema onog crtića Madagaskar mislili bi da je Madagaskar izmišljen.
Ovo kažem samo ovako, a o ostalim stvarima da ne pričam. Ne kažem da su svi, naravno... To ja iz osobnog iskustva, ima i pametnih, čak znaju što je Hrvatska
Što ne znači da ovo neću komentirati.

Mislim da je paušalno o nekom narodu suditi temeljem opće kulture.
Budući da taj isti narod vlada u mnogim oblastima; od tehnologije, znanosti, medicine pa do uređenosti sportskih sistema, itd., itd.

Amerikanac možda neće znati gdje izvire Dunav (to gdje je Hrvatska i nije opća kultura, koga briga za Hrvatsku), kao što neće znati kad je živio Picasso, ali ako poželi saznati, imati će najbolje moguće uvjete da postane vodeći svjetski stručnjak po pitanju Picassa.
Često naši ljudi kažu, tipa, kad naša djeca dođu tamo rasturaju, kad mi učimo tablicu množenja oni uče pisati, ali što to znači?
Odnosno, zašto će taj zaostali Amerikanac za 20 godina biti vodeći svjetski stručnjak za pitanje, npr. srca i liječenje istoga, dok će se renesansni Hrvat, pun znanja i milosti Božje, gubiti između biroa i kratkotrajnih zaposlenja, i usput biti bez ikakve ambicije da poduzme nešto s napredovanjem u svojoj struci?

Drugim riječima, opće znanje ljudi s naših prostora je fascinantno, ali je raštrkano, ne može se na ništa, ekšli korisno, primjeniti. Dok znanje od Amerikanaca nije raštrkano već je specijalizirano, oni sami biraju svoje znanje, i imaju najbolje moguće uvjete da to znanje ne ostane neupotrijebljeno.
Zato i jesu, unatoč trenutnoj krizi, i dalje vodeća svjetska sila, dok su naši narodi tu gdje jesu.

Što se tiče smiješnih videa gdje debeljuco ispaljuje kako je Rusija pobjednik Građanskog rata, to je, za početak; frizirano, a i ne dokazuje ništa.

To je što se tiče toga.
Drugo što me kod Amerikanaca fascinira je lakoća života. Ne znam, Talijan će sa sobom donijeti galamu, Francuz odnos s visoka, Amerikanac uvijek i samo pozitivu, lakoću postojanja, opću pristojnost. Bilo to u odnosu s domicilnim stanovništvom, ili u odnosu prema došljaku u njhovu zemlju.

Čitao sam od Geert Maaka knjigu: 'In Europe', kao povijest 20. stoljeća napisana kroz esejistički način, po knjizi je i napravljen dokumentarac koji je išao srijedom na HTV-u. I govori, kao, o početku stoljeća, prvom pravom upoznavanju između prekoocenaskih naroda, i kao interpretira razne zapise iz tog vremena, i baza je koliki su dašak novoga donijeli Amerikanci izmučenoj Europi. Kao, neviđena pozitivnost, stav 'ja mogu i hoću', uglavnom kultura življenja u kojoj ništa nije nemoguće ostvariti, a sve to proizlazi iz savršeno uređenih sveučilišta, i ostalih institucija koje obliku nečiji život.

I mislim da su taj dašak novoga Amerikanci zadržali do današnjeg dana.
Što je razlog zašto volim njihovu kulturu, iako se, naravno, ne slažem s politikom koju vode na Bliskom istoku, ali nešto o samoj državi govori i koliko je oponenata i kritičara tih ratova u samoj zemlji.
Nešto što bi bilo nezamislivo u Hrvatskoj ili Srbiji početkom devedesetih, kvragu, na ovim prostorima se i dan-danas, nakon što su činjenice davno isplivale na površinu, neki zlotvori brane kao da ti život ovisi o tome.
Ali, to već spada pod ono, over 'n' out.
Old 02.08.2012., 15:20   #714
-timski-
Registrirani korisnik

-timski- Avatar

Registracija: Jan 2012.
player rasporedi na 15ak posteva, ko će ti to tako čitat!
Old 02.08.2012., 15:25   #715
Kiseli
Tommy Haas

Kiseli Avatar

Plejer sorry neću ovo čitati, stvarno je predugačko, onno mislim kužim te, ali daj malo misli i na nas.

A što se tiče paušalnosti i/ili na prvi pogled, prika ti si taj koji to konstantno radi (nemoj ovo shvatiti kao napad na sebe, nego te ja tako doživljavam, što može biti potpuno kriva percepcija tebe sa moje strane pogotovo jer voliš reći da su u RL drugačiji nego ovdje)

I sada sam u biti shvatio da me po postovima općenito podsječaš na glavnog junaka Match Pointa. Ono stil tenis, gospoda, vino, vrhnje i jagode ovo ono, opera.

A što se tiče Fapa, ja sam rekao "pazi da te slučajno plejer ne shvati ozbiljno", ja sam detektirao ironiju i sviđa mi se. Iako ja mislim da on nije moju prvotnu ali ajde
Old 02.08.2012., 15:28   #716
S'Sungassi
Banned

Registracija: Jun 2009.
@ dyp

ne voljem velka država amerika nikako..ali baš nikako..
ne bih se složio sa su tehnološka velesila.. prije bi to bio japan..
oni su u vrhu zbog izljeva mozgova u njihovu državu jer svi su išli trbuhom za kruhom i dobro poznatim "američkim snom"..ali isto tako nedo bog da završiš u bolnici i slično...

amerika je puno, puno gora nego što se prikazuje.. od svih zakulisnih igara, nsa, echelona, i ljudi iz sjene koji povlače konce što u politici što u svjetskoj banci, što na tržištu..itd..koliko su ratova namjerno započeli da je to čudo božje..
nitko nije govorio o nekim blagodatima čak i za vrijeme režima tog gadafija koji je bio takav kakav je, ali nije bio u potpunosti onakav kakvim su ga prikazali zapadnjaci..a prikazali su i višestruko multiplicirali njegove mane..ali s enitko ne pita što sa naftom, resursima, oružjem itd.. i zašto se uopće amerika išla petljat tamo gdje se išla..
dežurni su svjetski policajac i nekakav "uzor".. uzor my ass..

nema gore države od njih i britanaca.. poubijali i porobili pola svijeta..napravili više zla od hitlera i staljina zajedno
"With their qualities of cleanliness, discretion, affection, patience, dignity, and courage, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?" "Čovjek je kriv za svako dobro dijelo koje ne napravi."
S'Sungassi is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.08.2012., 15:29   #717
decent young player
Moderator

Quote:
Plejer sorry neću ovo čitati, stvarno je predugačko, onno mislim kužim te, ali daj malo misli i na nas.
ma daj, ne možeš nešto napisati i kad dobiješ odgovor reći da ti je predugo, pa gdje bi vodilo društvo s takvim postulatima?
jbg, onda preporučujem forum za predškolski uzrast.

Quote:
A što se tiče paušalnosti i/ili na prvi pogled, prika ti si taj koji to konstantno radi :
evidence naravno imaš?

tj., ja smišljeno banaliziram i paušaliziram stvari koje ne zaslužuju pažnju, dok neke druge treba razmotriti iz više uglova, i to je nužnost da se nešto postigne.
Old 02.08.2012., 15:33   #718
Kiseli
Tommy Haas

Kiseli Avatar

Quote:
decent young player kaže: Pogledaj post
ma daj, ne možeš nešto napisati i kad dobiješ odgovor reći da ti je predugo, pa gdje bi vodilo društvo s takvim postulatima?
jbg, onda preporučujem forum za predškolski uzrast.

evidence naravno imaš?

tj., ja smišljeno banaliziram i paušaliziram stvari koje ne zaslužuju pažnju, dok neke druge treba razmotriti iz više uglova, i to je nužnost da se nešto postigne.
Šta ti misliš da ja neću odgovarati na to zato jer ti ne mogu kontrirati. Pa plejeru ja imam osobno iskustvo s njima, a ti? Ja sam svoje mišljenje oformio o njima tako što sam bio u kontaktu sa "normalnim" amerikancima I ti niti tvojih 300 postova ne mogu me uvjeriti u drugo.
A razlog zašto to neću čitati je jer upravo se igra teniski limpijski turnir, pobogu, ne mogu se ja s tobom natezati sada.

Evidenca imam, čitaj si postove.

Ahaaaaa, znači kada netko drugi izbanalizira onda ne može se tako gledati, a kada ti to napraviš onda se može jer nije vrijedno pažnje, a daj mi onda neku tablicu što se smije banalizirati, a što ne Ili što je nužno, a što ne... Evo opet banaliziram
Old 02.08.2012., 15:37   #719
decent young player
Moderator

Quote:
S'sung kaže: Pogledaj post
@ dyp

ne voljem velka država amerika nikako..ali baš nikako..
ne bih se složio sa su tehnološka velesila.. prije bi to bio japan..
oni su u vrhu zbog izljeva mozgova u njihovu državu jer svi su išli trbuhom za kruhom i dobro poznatim "američkim snom"..ali isto tako nedo bog da završiš u bolnici i slično...

amerika je puno, puno gora nego što se prikazuje.. od svih zakulisnih igara, nsa, echelona, i ljudi iz sjene koji povlače konce što u politici što u svjetskoj banci, što na tržištu..itd..koliko su ratova namjerno započeli da je to čudo božje..
nitko nije govorio o nekim blagodatima čak i za vrijeme režima tog gadafija koji je bio takav kakav je, ali nije bio u potpunosti onakav kakvim su ga prikazali zapadnjaci..a prikazali su i višestruko multiplicirali njegove mane..ali s enitko ne pita što sa naftom, resursima, oružjem itd.. i zašto se uopće amerika išla petljat tamo gdje se išla..
dežurni su svjetski policajac i nekakav "uzor".. uzor my ass..

nema gore države od njih i britanaca.. poubijali i porobili pola svijeta..napravili više zla od hitlera i staljina zajedno
poštujem tvoje mišljenje, ali se ne slažem za neke stvari.
odljev mozgova je prošao njihovu edukaciju i sistem, prošao nekoliko generacija, tako da je to potpuno američki uspjeh. a ključno je zašto su ti ljudi samo u americi mogli uspjeti. i mislim da japan, sveukupno gledajući, nija jača tehnološka sila od amerike.

što se tiče bolnice, to je jedina prava rak rana tog društva, i s tim se slažem.

ovo oko svjetskog policajca, istina da se petljaju gdje im nije mjesto, ali puno je mjesta na svijetu koncipiranih na britanskom principu 'podijeli pa vladaj', tako stvari funkciniraju. ne slažem se s tim, ali puno je kritičke mase u samoj americi koja je protiv toga. ovo oko ljudi iz sjene koji vuku konce, to ne želim komentirati jer ne volim teorije zavjere, ako bi se raspravljalo o tome došli bi na ono da su amerikanci srušili wtc, a da je gandhi bio vanzemaljac a s tim se zaista ne želim baviti.

i da, nitko ne može biti gori od hitlera.
ameri su si sami u zadnjih 10 godina krivi što ih neki uspoređuju s takvim zlom, ali je ipak pretjerano uspoređivati američko društvo koje je svijetu ipak donijelo toliko više dobra nego zla s društvom koje je zasnivano na rasnoj segregaciji. mislim da je to previše.
Old 02.08.2012., 15:54   #720
decent young player
Moderator

Quote:
Šta ti misliš da ja neću odgovarati na to zato jer ti ne mogu kontrirati. Pa plejeru ja imam osobno iskustvo s njima, a ti? Ja sam svoje mišljenje oformio o njima tako što sam bio u kontaktu sa "normalnim" amerikancima I ti niti tvojih 300 postova ne mogu me uvjeriti u drugo.
A razlog zašto to neću čitati je jer upravo se igra teniski limpijski turnir, pobogu, ne mogu se ja s tobom natezati sada.
Jesam li ja ikad, ali ikad, dao do znanja nekome da se samnom tobože ne može nositi, tj. ne može mi kontrirati? To si ti rekao, a odgovor o predškolskom forumu će dobiti svatko tko potegne argument dugih postova.

Kako sam upoznat s Amerima? Sad bi AI rekao da to napominjem (što nije istina), ali sam proveo tamo, akumulirano gledano, četiri godine svog života. I vidio sam afganistanski restoran nakon rušenja tornjeva, i vidio sam puno, puno toga na osnovu čega imam svoj sud. I nitko me nije zvao prljavim Balkancem, dok su me neki u mojoj zemlji u stanju segregirati na principu Zagreb/Split.

I da nisam bio tamo, imao bi isto mišljenje, temeljeno na onom da ne trebaš biti u Poljskoj da bi vjerovao u Poljsku.

Quote:
Evidenca imam, čitaj si postove.

Ahaaaaa, znači kada netko drugi izbanalizira onda ne može se tako gledati, a kada ti to napraviš onda se može jer nije vrijedno pažnje, a daj mi onda neku tablicu što se smije banalizirati, a što ne Ili što je nužno, a što ne... Evo opet banaliziram
Nemaš evidence. Tablica je nepotrebna, dovoljna je majka svog znanja - kontekst. Zasebno o kontekstu, ovisi i to kakve se stvari banaliziraju a kakve ne. I tu se ne radi o mojoj procjeni istoga, kontekst rasprave će ti sve otkriti.

Ne treba ti tablica na osnovu koje možeš otkriti da li je generaliziranje da je neki narod glup potreban ili nepotreban. Kao što ti ne treba tablica da otkriješ da li je neko moje generaliziranje potrebno ili ne. Ja mislim da je banala nekad najbolji put do istine, ali ne uvijek.

Hvataj se mog banaliziranja koliko hoćeš, ali taj lov u mutnome i ne znači puno uzevši u obzir ovu raspravu.

Quote:
gnjil kaže: Pogledaj post
@ dyp

slažem se sa apsolutno svime napisanim.
momci, vi ste malo zašli u krive drine, stoji i tvoje s'sung, ali plejer je poentirao nešto sasvim drugo.

Hvala, drago mi je da se slažeš!
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja