molio bi za savjet za gumu u dimenziji 205/50/17, stavljaju se na Focusa karavan 85kW
uglavnom svi mi nude C SC3, B T001, M PS3 i P7c ...nude i GY efficenci grip i Toyo ali to sam odmah maknuo
Ja sam danas stavio nove papuče Conti sport contact5 pa ćemo vidjet kakve su. Prijašnje su bile Bridgestone Potenza RE050A s njima sam bio i više nego zadovoljan
Primamljiva ponuda. Tvoj oglas?
Sumnjivo mi je jer mi nije jasno kako se to covjeku isplati?
Nije moj oglas, kad sam tražio gume vidio sam par takvih oglasa, dot 2011/2012 većinom, s naljepnicama, nove gume. Zvao sam i tako.
1600 kn je jedan prodavao 4x bridgestone turanza 2011. nova guma 195 55 15, a inaće koštaju 3000 kn kod nas. Pod dug je dobio. Trebas više tjedana pratit pa ćeš valjda nešto ulovit.
evo ja prodajem cetiri skoro nove(prosle cca 200km)uniroyal rain expert 195-65-15 i nikako nac kupca,ostale mi nakon karambola u prvi mjesec na zimskim,
evo ja prodajem cetiri skoro nove(prosle cca 200km)uniroyal rain expert 195-65-15 i nikako nac kupca,ostale mi nakon karambola u prvi mjesec na zimskim,
Previše tražiš očito, stavi par sto kuna manju cijenu i riješit ćeš.
1000kn je puno?jedino sta su na felgama celicnim od vectre c koje meni trebaju za zimske za novu vectru
Ako sam ja Furlana dobro razumio, ta guma kod njega dođe 330kn/kom.
Ti je nudiš po 250kn/kom. OK, treba u SLO ići.. Sve jasno, ali opet manje od 400kn "zarade" ako kupi gume od tebe + sumnja u ispravnost (normalno kod ne poznanstva i u današnje vrijeme kad se prodaje sve i svašta) + ipak guma nije nova = nije primamljivo, ako se mene pita.
I još jedna stvar, to ti je ko i sa autima, traktorima... sa svime, marka drži cijenu, Michelin voziš, podereš auto, i gume prodaš.
1000kn je puno?jedino sta su na felgama celicnim od vectre c koje meni trebaju za zimske za novu vectru
Gle i je i nije puno. Prodao bi da je malo, sigurno. Ekipa voli takve oglase kad je guma skoro nevožena. Stavi bolji naslov oglasa, 230/240 kn komad novih guma prakticno nevozene. Pa ces prodat. Reci komplet 900 kn, najeftinije. Naci ce se kupac.
Dodatni problem sto ne zovu i ne kupuju, je taj sto je ta dimenzija najcesca u 15 cola. Ima hrpa dobrih oglasa.
Je, puno je za rabljenu gumu.
Stavi oglas 800 kn i prodaj za 750 kn. Prodat ćeš za par dana. Ja sam lani prodavao Hankook 415 185/65/15. prva ugradnja na auto koje su prošle 9500 km. Tražio sam 500 kn i dobio sam tu cijenu.
1. Cijena je bila niska
2. gume su bile u ok stanju (i tvoje su ako ne lažeš za kilometražu).
3. guma je bila očišćena od kamenčića, oprana i premazana crnilom za gume (ljudi vole kada guma ok izgleda).
4. svi vole slike na oglasima.
Kaj če ti guma koju ne misliš koristiti? daj ju malo ispod cijene i svi zadovoljni. Ti si dobio jednu i pol do dvije nove gume zabadava a kupac je riskirao (nemože 100% znati da ga ne muljaš za kilometražu) i ima OK gumu.
PS. tko plaća skidanje guma sa felge?
Ja ih viđam samo u Hankook-u... no ak oni tak vele, neka bude. Ni sreće ni z jednim ni z drugim
Kad si već izvukao TAJ članak da je "pohvalim" ono moje ER300 govno. Sad su razvile novi obrazac ponašanja ...... cviiiiiiiiiiiiil, cviiiiiiiiiiiiil, škriiiiiiiiiiiiip, škriiiiiiiiiiiiip, Bože kako me nervira ta guma. Sad sve gledam kak će me i gdje pandurija zaustavit da zašto divljam s autom. Jebeni zavoj nemreš uhvatit ako je vani vruće a da nemaš koncert od dva tuceta mačaka kojima na živo deru kožu. Još da prokleto sranje forsiram, ali ne, vozim sasvim normalno.
Strašno.
Kad si već izvukao TAJ članak da je "pohvalim" ono moje ER300 govno. Sad su razvile novi obrazac ponašanja ...... cviiiiiiiiiiiiil, cviiiiiiiiiiiiil, škriiiiiiiiiiiiip, škriiiiiiiiiiiiip, Bože kako me nervira ta guma. Sad sve gledam kak će me i gdje pandurija zaustavit da zašto divljam s autom. Jebeni zavoj nemreš uhvatit ako je vani vruće a da nemaš koncert od dva tuceta mačaka kojima na živo deru kožu. Još da prokleto sranje forsiram, ali ne, vozim sasvim normalno.
Strašno.
Da se i ja uključim. Moja ER 300 eco je na autu od prošloga proljeća, osim zime naravno, i prošla je 18 tkm. za sada sve 5. Odlična na kiši i suhom. Prema trenutnom postotku habanja ispada da će izdržati oko 45 tkm do čarobne granice ripne od 4 mm.
Moram napomenuti da je auto kompakt, vožnja je bez naganjanja, gume su 15".
ja se sa svojim falkenkama na 30-35kkm mogu je*at.
isto kao i s ecocontactom, isto kao i nokianom.
nego, što sam ustvari htio da pitam...
novi focus u trend opremi guma 205-55-16
u trend sport 215-55-16
doplata za 215-50-17...
to su jebačka odstupanja između prve i zadnje od nekih 2,8%.
da ne kažem da je 215-50-17 jako skupa guma.
ja bih uzeo 225-45-17 koja je u odnosu na prvu navedenu skoro ista. a jeftinija od 215-50-17 za lijepe novce. što će reć čika ford, a što će reć stanica na tehničkom?
pa to mora da ide
digo sam seljačku bunu i na fordovom forumu pa tko prije kaže...
Strašno.
Slušam i ja taj radio. Iako su do sada dobro podnosile kilometražu pa su me tu malo kupovale (lagano vozim, ne ulatavam u zavoje, nema naglih startova ni kočenja, tak da kod mene gume uživaju, ali volim da je barem HP segment na autu) primjetio sam da je odjednom nestalo podosta ripnica, i ostale su one glavne, debele, uzdužne linije, sa tu i tamo kojom presekom.
Parkiral sam se sa ostavljenim smotanim ajšlagom (išel sam na 15sek u apoteku) i vraćam se, kad vidim, jebate, al smo počelavili naglo. Ima ih 4mm, nategnutih 5, ali to govorim samo zato da velim da su sigurna 4mm.
Onda mi je postalo jasnije zašto sam primjetio da svakim danom sve više, vole da me iznova razvesele svojom nestručnošću u obavljanju posla.
Slušam i ja taj radio. Iako su do sada dobro podnosile kilometražu pa su me tu malo kupovale (lagano vozim, ne ulatavam u zavoje, nema naglih startova ni kočenja, tak da kod mene gume uživaju, ali volim da je barem HP segment na autu) primjetio sam da je odjednom nestalo podosta ripnica, i ostale su one glavne, debele, uzdužne linije, sa tu i tamo kojom presekom.
Parkiral sam se sa ostavljenim smotanim ajšlagom (išel sam na 15sek u apoteku) i vraćam se, kad vidim, jebate, al smo počelavili naglo. Ima ih 4mm, nategnutih 5, ali to govorim samo zato da velim da su sigurna 4mm.
Onda mi je postalo jasnije zašto sam primjetio da svakim danom sve više, vole da me iznova razvesele svojom nestručnošću u obavljanju posla.
Moram na zadatak, bum dovršil post kasnije.
Molim te daj ponovi osnovne podatke, da ne moram opet pretraživati forum. Ako se ne varam, ti voziš dunlop fast response jedno 3 godine. Koliko si kilometara prošao. Pitam iz čiste znatiželje, jer sam ih ja planirao kupiti (uglavnom zbog cijene, a i dobro su kotirale na forumu). Na kraju nije ih bilo na skladišu a i trgovkinja u Lašiću mi je rekla da nisu baš nešto.