Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre
Korisničko ime
Lozinka

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.08.2012., 00:54   #4441
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Registracija: Aug 2009.
Odmah mi je toplo oko srca kada ovakve stvari vidim:

Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.08.2012., 13:57   #4442
ibme74
Registrirani korisnik

ibme74 Avatar

Registracija: May 2012.

A pogledajte ovo čudo od djeteta
ibme74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.08.2012., 17:20   #4443
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

zakon...

od kud si to iscupao?
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.08.2012., 17:45   #4444
ibme74
Registrirani korisnik

ibme74 Avatar

Registracija: May 2012.
Quote:
Dukkai kaže: Pogledaj post
zakon...

od kud si to iscupao?
ako si mene pitao stigao mi među mladićima na probu u zimskoj stanci još sa 15 god, imao jako dobre atribute, naravno potpisao sam ga drzao ga u u19, još mu zadao posebno treniranje koje sam napravio za malde veznjake i nakon 2 god... TA-DAAAAA dobijem novog Modrića sa šutinom kao Morales i brzinom kao Lennon
ibme74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.08.2012., 17:52   #4445
Bjesomar_
untitled

Bjesomar_ Avatar

Registracija: Aug 2008.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Bjesomar_
Ubijaju me ovi regeni u ovom saveu u kojem imam samo Engleze.
U petoj sezoni sam i jos nema niti jednog regena na AMC koji ista vrijedi. 2.5 zvjezdica najbolji.
Al' zato lijevih bekova s 4.5 zvjezdica ima jedno sedam

OK, pojavio mi se iz moje akademije jedan AMC Brian Pascoe, tri zvjezdice, al je Velsanin.
Pojavio se i jedan ST s 4 svjezdice ali je Peruanac.

Iduci put kad cu igrati na taj nacin postavit cu dodatno pravilo... smiju igrati neenglezi, ali samo ako se pojave u mom klubu.
Old 04.08.2012., 18:05   #4446
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Quote:
ibme74 kaže: Pogledaj post
ako si mene pitao stigao mi među mladićima na probu u zimskoj stanci još sa 15 god, imao jako dobre atribute, naravno potpisao sam ga drzao ga u u19, još mu zadao posebno treniranje koje sam napravio za malde veznjake i nakon 2 god... TA-DAAAAA dobijem novog Modrića sa šutinom kao Morales i brzinom kao Lennon
ne znam, nije mi imao sliku od regena pa me zbunilo.

Quote:
Bjesomar_ kaže: Pogledaj post
Ubijaju me ovi regeni u ovom saveu u kojem imam samo Engleze.
U petoj sezoni sam i jos nema niti jednog regena na AMC koji ista vrijedi. 2.5 zvjezdica najbolji.
Al' zato lijevih bekova s 4.5 zvjezdica ima jedno sedam

OK, pojavio mi se iz moje akademije jedan AMC Brian Pascoe, tri zvjezdice, al je Velsanin.
Pojavio se i jedan ST s 4 svjezdice ali je Peruanac.

Iduci put kad cu igrati na taj nacin postavit cu dodatno pravilo... smiju igrati neenglezi, ali samo ako se pojave u mom klubu.
Rekao ti ja. Uzmi Arsenal i tamo imaj samo Engleze u klubu. To bi bila savrsena ironija.
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.08.2012., 18:13   #4447
Bjesomar_
untitled

Bjesomar_ Avatar

Quote:
...

Rekao ti ja. Uzmi Arsenal i tamo imaj samo Engleze u klubu. To bi bila savrsena ironija.
Ne mogu to ... brani mi religija.

Osim toga trebalo bi mi 8 sezona dok se ne rijesim svih Fran... stranaca.
Old 04.08.2012., 19:50   #4448
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Quote:
Ne mogu to ... brani mi religija.

Osim toga trebalo bi mi 8 sezona dok se ne rijesim svih Fran... stranaca.
Onda bi trebao jednom ih uzeti i uloziri maksimalan trud da zavrse u drugoj ligi...
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2012., 23:46   #4449
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Iskreno, pun mi je kurac vec gluposti u ovoj igri. necu vise igrati dok ne izbace novi manager.

Jebemu, ako golmanu stavim na defender collect i na distribute to right fullback, onda prokleto ocekujem da to i radi. A ne da dodaje lijevom beku ili da kod offside-a ili faula u napadu ispucava loptu naprijed...

Isto vrijedi i za tackling. Ako imam postavljeno na hard i ako imam touchline instruction get stuck in, onda ocekujem da prokleto uklizuju protivnicima, a ne da im dopustaju da se presetavaju kako hoce. S druge strane, mojim igracima kod bilo kojeg malo duzeg driblinga svaka ekipa uzima loptu uklizivanjem. Moji su ocito predobri za to...
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2012., 00:05   #4450
tommek13
Mrnjau

tommek13 Avatar

Registracija: Mar 2006.
Pošalji poruku preko Skype korisniku tommek13
Quote:
Iskreno, pun mi je kurac vec gluposti u ovoj igri. necu vise igrati dok ne izbace novi manager.

Jebemu, ako golmanu stavim na defender collect i na distribute to right fullback, onda prokleto ocekujem da to i radi. A ne da dodaje lijevom beku ili da kod offside-a ili faula u napadu ispucava loptu naprijed...

Isto vrijedi i za tackling. Ako imam postavljeno na hard i ako imam touchline instruction get stuck in, onda ocekujem da prokleto uklizuju protivnicima, a ne da im dopustaju da se presetavaju kako hoce. S druge strane, mojim igracima kod bilo kojeg malo duzeg driblinga svaka ekipa uzima loptu uklizivanjem. Moji su ocito predobri za to...
slazem se svime.. koju god instrukciju da namjestim svojim igracima, uvijek se svede na to da cupkaju oko protivnika i pustaju ga da se sece uokolo kako hoce..dok u suprotnom, njegov igrac ubije mojeg i po mogucnosti ozljedi do kraja sezone..
Old 07.08.2012., 17:07   #4451
Thiago
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2012.
and on the 7th day God created Football Manager

Obozavan ovi serijal igrica
komp mi nije nesto jak pa san propustija FM12

Najbolja igrica
od osjecaja kad osvojis prvenstvo, kup, lp, ili onih manjih kad dovedes igraca, ili gnjeva kad ti na osmici svaki gol iz kornera ponisti
Ili kad ti se pojavi neki igraci sa 15-16 godina mislis ocajni su
a onda za 19 covik ima 10 20-tki
Magnificent!
Thiago is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.08.2012., 21:44   #4452
prOPrusina
Registrirani korisnik

prOPrusina Avatar

Registracija: Jul 2010.
Kako vi uradite print screan ?
Ja kad ga god uradim samo mi dodje u paintu slika radne povrsine. Inače počinjem ovo čudo editovano od 14 liga , world liga. Počeo sam sa Zrinjskim u 14. tj. zadnjoj ligi , 21.sam , stojalo je media prediction 24. tako da nije loše. Dobio sam Ispwicha i to mi je ono bilo ludilo a nikako ne mogu PS uradit nizašta , pa ako može pomoć.
Old 08.08.2012., 23:36   #4453
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Quote:
prOPrusina kaže: Pogledaj post
Kako vi uradite print screan ?
Ja kad ga god uradim samo mi dodje u paintu slika radne povrsine. Inače počinjem ovo čudo editovano od 14 liga , world liga. Počeo sam sa Zrinjskim u 14. tj. zadnjoj ligi , 21.sam , stojalo je media prediction 24. tako da nije loše. Dobio sam Ispwicha i to mi je ono bilo ludilo a nikako ne mogu PS uradit nizašta , pa ako može pomoć.
stisnes F9 ingame i u folderu u kojem ti je igrica imas folder screenshots i tamo se pojavi...
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.08.2012., 00:12   #4454
Bjesomar_
untitled

Bjesomar_ Avatar

Evo u petoj sezoni sa iskljucivo Engleskim igracima, trenerima i svim ostalim (osim mene) sam osvojio prvi trofej ... Liga kup. 2:1 protiv ManC.

Prosao sam u polufinale eurolige, (QF Juventus 0:2, 3:0).
Imam velike sanse uci u ligu prvaka iduce sezone.

Inace, po pozicijama ide ovako.

Golman ... brani Ben Foster, solidan ali nista specijalno, no kao zapeta puska ceka engleski Regen ... Lam Sze Chung. OK, kuzim da ima malo cudno ime i ne djeluje kao inbreed ali boze moj prvo drzavljanstvo mu je englesko, a osim toga i to je moj regen, pojavio se u Tottenhamu. S njim cu imati pokrivenu poziciju golmana iducih 10-15 godina.

DR ... Iducih pet sest sezona sam miran sa Walkerom na toj poziciji. Imam jos i mladog regena koji ceka ali je losiji od Walkera. U svakom slucaju to mi je vise nego dobro pokrivana pozicija.

DL ... Na toj poziciji postoji 4 ili 5 izvrsnih igraca. Uzeo sam dva regena za koje vjerujem da ce za sezonu , najkasnije dvije, biti medu nekoliko najboljih u igri. Vec sada su medu boljima. To mi je najbolje pokrivena pozicija.

DC ... Pokriveno starijim iskusnim igracima ... Shawcross, Phil Jones, Martin Kelly. Nema nekih narocitih mladih nada, ali za tu poziciju se uvijek moze naci vrlo solidnih starijih.

MR... Za sad jos drzi Lennon, ali zamijenit ce ga Redmond. Nije savrseno ali nije ni katastrofa.

ML... Morao sam istresti hrpu love za izvjesnog Lallanu. Totalno prosjecan igrac, u donjoj granici prosjecnosti, ali boljeg Engleza nema. Zamjene su mu Tawnsend, Rose i sl. koji su prikladniji za Championship nego za Premiership.

MC ... Tu sam takoder jak ... Imam Rodwella, Barkleya i regena (Jamie Henderson). Izuzetno dobri CM-ovi.

AMC ... Druga slaba tocka nakon ML-a. Trenutno to igra Delph i zapravo je jako dobar (45 utakmica, 17 golova, 20 asistencija) ali to mu nnije prirodna pozicija i imam osjecaj da bi netko tipa Pastore ili sl. radio cuda. Zamjena mu je Ryan Mason ... lik kojeg nitko nece ni za badava. Ovo mi je najveca rak rana.

ST ... Regen za kojeg sam mislio da ce ispasti cudo, a kad ono nije ... ispao je samo vrlo dobar poacher. Da se razumijemo, VRLO DOBAR, ali ne i medu najboljima na svijetu, sto sam od njega ocekivao. Rotiram ga jos uvijek s Wickhamom. Wickham odraduje posao, nitko od njega ne ocekuje savrsenstvo ali odraduje dosta dobro.

Sve u svemu ako igrate samo s engleskim igracima najveci problem su AMC i LM. Ostalo se moze vrlo dobro pokriti.
Old 09.08.2012., 00:13   #4455
Bjesomar_
untitled

Bjesomar_ Avatar

Quote:
stisnes F9 ingame i u folderu u kojem ti je igrica imas folder screenshots i tamo se pojavi...
Ako se ne varam ALT+F9.
Old 09.08.2012., 00:33   #4456
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Quote:
Ako se ne varam ALT+F9.
je, ALT+F9.. jebiga, toliko to refleksno radim da sam zaboravio na ALT...
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.08.2012., 00:41   #4457
prOPrusina
Registrirani korisnik

prOPrusina Avatar

Quote:
Ako se ne varam ALT+F9.
Hvala velika

Evo zasad ne ide loše http://imageshack.us/f/834/etrnaestaligaoverviewst.png/

Ali imam jedan problem koji me toliko nervira , ni nakon nekoliko dobrih partija i solidnog 21.mjesta ne daju mi povećanje budžeta za plaće. A on je oko 3,5K mi što je nenormalno , jedva nađem nekih iz afričkih zemalja na free transferu jer zamislite najveća plaća koju mogu ponudit igraču(makar bio i key player) je 90 funti.
Old 09.08.2012., 00:59   #4458
vukovi
Registrirani korisnik

vukovi Avatar

Registracija: Apr 2011.
Quote:

Možda jer si stavio (ako to s time uopće ima veze) philosophy fluid? Ako je fluid znači da se igrači ne drže striktno onoga kaj im manager nalaže.

Partija Rennes/Lyonn ide dobro. Frend izvukao Lyon s polusezone koju je proveo na 10. mjestu da bi na kraju bio 4. Ja s Rennesom ušao u povijest; nakon 112 godina klub je prvi put osvojio Ligue 1.

Zasad prodan Pajot (6, 250 000 funti, s time da ga je prodao chairman, ne ja) u OM. Najbolji strijelac bio Montano (2. godinu zaredom, 22 gola), a najbolji asistent Gomez (20 asista). Tako je završila 2. sezona.
Old 09.08.2012., 02:46   #4459
Greco
Martic & Dimitrov

Greco Avatar

Igram sa Arsenalom

Liga - protiv Utd izgubim 0-2 (doma)
sljedeca tekma kup, isto sa Utd, sa drugom postavom ih dobijem 2-1(osim golmana i DC-DC, oni standardna)
Odgovori s citatom
Old 09.08.2012., 06:53   #4460
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Quote:
vukovi kaže: Pogledaj post
Možda jer si stavio (ako to s time uopće ima veze) philosophy fluid? Ako je fluid znači da se igrači ne drže striktno onoga kaj im manager nalaže.
Nije, na normalnom je.
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja