Jeste vidjele da li u dm-u ima onih malih putnih bočica za tuširanje, šampon itd..?
Sve si mislim da bi to uzela u bolnicu, a ne da nosim ova velika pakiranja.
Jeste vidjele da li u dm-u ima onih malih putnih bočica za tuširanje, šampon itd..?
Sve si mislim da bi to uzela u bolnicu, a ne da nosim ova velika pakiranja.
dan!
Uf sto mi je danas tezak dan.. Ne znam kad mi je zadnji puta bilo ovak.. A valjda sam se sad preforsala, par km u zvizdan do grada pehe, pa po novine, krug.. I sad sjedoh na kavu da dodjem k sebi..
A jesam luda
Ima tih mini pakiranja I u Mulleru
Meni su super I ovak za more, vikend putovanja I sl.. A I za "evridej" torbu (mini dezic, mini kremice za ruke, sunce I sl.)
Cure sam jedna sitnica...
vir ulosci su bolji od lole...nekako su veci, imaju dolje neku plavkastu podlogu...ja stavljam jedan veliki nocni ulozak koji inace stavljam kad imam stvari i preko njega slozim dva VIR 80...imam i lola...ali mi nisu dobri...
Izdajalica me spasila...mala nije tila sisat u pocetku...sad sisa...ali kad osjetim da cu puknit uzmem izdajalicu i sebi olaksam
Loriiiiip
Kako se osjecas? Nestrpljivo iscekujemo tvoju pricu s poroda I sve savjete sto imas u vezi ST rodilista
Preporodis se kad dodes kuci...
Super sam...
Ne brini, nie strasno
Stavila sam price i na splitskom i na price s poroda
Ako te sta zanima pitaj...mozes i u pp jer ne znam ocu ovde vidit...
Kad uvatim vrimena javljat cu se
Kako ti??
Patkice??
London drzi se, jos malo
Wm jesi vidjela...ipak nije bio 02.08.ali iskreno nisam se nadala....skroz nas je iznenadilo...kuca mi je bila nikakva...svi radili...dosla kuci ni rucak nisam imala...ludnica
već sam si mislila možda staviti neke prirodne zvukove - al ak stavim tipa šum mora, onda ću morati stalno ić piškit, zrikavci će me izpidzit...
Za pregled - Idem u srijedu opet. Ti?
Mene Ivičević naručio tek za 16.08. Komentirao mi je zadnji put da se očito sviđam Grgiću kad me tako često stavljao na preglede, da nema potrebe za time pošto je sve ok. Na to sam se samo nasmijala pa je rekao da se ne šali. Majmun. Ja sam vidjela dosta žena taj dan koje sam vidjela i kod Grgića, taj je onda pravi lovac, nema što.
@lorip - eto nije ni meni poslužio taj puni mjesec, ali nema veze, biće kad bude. A za tebe sam znala da nećeš prenijeti, i da će biti to jako brzo. Valjda će i meni.
@lorip - eto nije ni meni poslužio taj puni mjesec, ali nema veze, biće kad bude. A za tebe sam znala da nećeš prenijeti, i da će biti to jako brzo. Valjda će i meni.
Ima tih mini pakiranja I u Mulleru
Meni su super I ovak za more, vikend putovanja I sl.. A I za "evridej" torbu (mini dezic, mini kremice za ruke, sunce I sl.)
Vidim da spominjete ova mini pakiranja...
Ja sebi nisam kupovala to već u Mulleru kupila neseser u kojem su prazne mini bočice (2 za tipa šampon/kupku, 1 za sapun-ima pumpicu) i kutijice (3kom- za kremice i sl, veličine malog melema,zapravo i malo vece tj. dublje) za nekih 27-28kn. Ima i posebno kupiti tih praznih bočica, kutijica, s pumpicom ili raspršivačem kao za sprej... na duge staze zgodnije i povoljnije...a često i nemaju mini pak onoga što inače koristim pa eto...
Mene Ivičević naručio tek za 16.08. Komentirao mi je zadnji put da se očito sviđam Grgiću kad me tako često stavljao na preglede, da nema potrebe za time pošto je sve ok. Na to sam se samo nasmijala pa je rekao da se ne šali. Majmun. Ja sam vidjela dosta žena taj dan koje sam vidjela i kod Grgića, taj je onda pravi lovac, nema što.
a Ivičević je strašan! Navodno je slavio kad je dobio produljenje od šest mjeseci, inače je trebao već u penziju otić.
Mene Grgić naručio za tjedan dana radi brisa i guk profila, pa valjda zato, a i sad ću biti 39 tt u srijedu/četvrtak tak da bi bil red da idem svaki tjedan
a s curama vani u čekaoni brbljam i vele kak su prošli put išle na uzv i tam je bio Grgić koji je žvakao žvaku i još ih zafrkavam "daj zamisli da dođeš sad unutra na pregled i on bude i isto žvače žvaku dok te pregledava" i izađe jedna trudnica i pitamo tko je u ambulanti i veli ona "Grgić". Uđem unutra i dok mi je uzimao podatke skužim da žvače žvakaču. Skoro sam se odvalila smijat