| Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
03.08.2012., 13:56
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
-honey- kaže:
Ma poanta je u tome i kad bi ona pristala na to, upravo bi njemu prisjelo jer bi bio samo frend (ff,doduše, al opet ništa obavezno) a kako je ljubomoran ne bi mogao podnijeti da je samo to, zato je cijela priča čudna 
|
to su sad nagađanja, moje je mišljenje da joj nebi ni ponudio ff odnos da želi vezu.. bio je ljubomoran..
prošlo svršeno vrijeme .
On želi nju ševiti i biti slobodan za druge opcije i to je to.
|
|
|
03.08.2012., 14:03
|
|
|
Orao
Registracija: Feb 2004.
|
Quote:
Ženka kaže:
to su sad nagađanja, moje je mišljenje da joj nebi ni ponudio ff odnos da želi vezu.. bio je ljubomoran..
prošlo svršeno vrijeme .
|
Pa to meni zvuči kao da se on želi suočiti sa svojom ljubomorom. Radi njih dvoje.
-Stipe
|
|
|
03.08.2012., 15:03
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
mojmaji kaže:
evo i ja se 3 mjeseca viđam sa jednim likom,ima 31..ja 24....viđamo se u prosjeku 1 tjedno,a čujemo svako 3 dana pa se ispričamo po sat vremena i prepričavamo si što smo radili tih nekoliko dana što se nismo čuli... kad se vidimo presavršeno mi je, a vjerujem i njemu...razgovaramo satima o svemu i svačemu, grlimo se i mazimo i prespavamo skupa kod mene ili njega (on živi sa starcima tako da sam čak imala i bliski susret sa njima)!!! cijelu noć ne zaspemo jer smo sklupčani i zagrljeni i mazimo se i razgovaramo i da nas netko vidi pomislio bi da smo neki zaljubljeni par :-( možda i jesmo..ne znam ni sama...mislim da sam se ja čak zaljubila... upoznala san nekoliko njegovih prijatelja kad smo 2 puta izišli vani sa njima....
problem je u tome što sam ja u početku kad smo se tek počeli viđat (prvih skoro mjesec dana) bila još uvijek zauzeta i u ozbiljnoj vezi koja je bila na izdisaju...tako da je od početka naš odnos definiran kao samo seksualan + prijateljski jer sam bila zauzeta..... i ne znam može li se to uopće više promijeniti u nešto više.... :-(
ja ostavila dečka, ff je prije prekida bio upoznat sa našim problemima,ali otkada se prekid dogodio kao da je moj bivši tabu tema i o tome me ništa ne pita, a svaki put kada se vidimo pokušava od mene na indirektni način izvuči da li se viđam s još nekim, npr.izjava - ti možeš birati koga hoćeš,ali ipak ne biraš jer imaš mene je li tako??? ; ne smiješ nabaviti vibrator jer ćeš se prestati javljati "nama" ; pitala sam ga bila kao jel ti falio seks od prošlog puta a on - JA sam navikao na apstinenciju (kao za razliku od mene)!?! i tako svaki put neka izjava gdje on ispada monogaman i testira mene...
i ne znam što da mislim više....on ne poduzima ništa da mu postanem cura,a kada smo zajedno ko dva golubčića smo...ne možemo se odlijepiti... :-( zbunjena sam.....
|
...jer kemija je počela djelovati...polako si tećete kroz vene ali bez obveze i
trošite jedino stvarno vrijedan resurs na ovoj zemlji...
sada si ti iznijela svoj slučaj u nadi da forumaši mogu odgonetnuti tvoju zbunjenost...ustvari je priča vrlo jednostavna samo si ju moraš ispravno ispričati mada mi neke stavke iz tvog slučaja govore da si već ne pričaš priču ispravno... možda od tuda i dolazi zbunjenost....u očekivanju dodatnih mrvica
iz tvog slučaja...
live long and prosper
treeky
|
|
|
03.08.2012., 19:00
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
a onda nek bude slobodan za druge opcije... široko mu polje.
i ne, Stipe23, mislim da nisi u pravu 
hvala svima na mišljenju
|
|
|
03.08.2012., 20:15
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
Ženka kaže:
prošlo svršeno vrijeme .
|
Ma sve su to nagađanja jer je sitaucija preglupa da bi se moglo išta pametno reći. Zato autorica treba prestati misliti što je najbolje da napravi i postupiti isključivo onako kako osjeća da želi tj ne želi 
|
04.08.2012., 10:31
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
-honey- kaže:
Ma sve su to nagađanja jer je sitaucija preglupa da bi se moglo išta pametno reći. Zato autorica treba prestati misliti što je najbolje da napravi i postupiti isključivo onako kako osjeća da želi tj ne želi 
|
...pa onda i nebi otvorila temu ovdje da ne želi naše mišljenje, a naša je dužnost i slatka obveza pomoći koliko se god da jer na ovaj način nemora ona proći sve situacije nego može pročitati i drugo i treće i kojegod mišljenje.... a i mi očito nemamo pametnija posla kada smo ovdje i skeniramo other people situation... 
dakle ovdje je jedan baš zgodan moment u prostoru i vremenu koji bi bilo dobro
malo bolje analizirati (a da si nam dala malo više činjenica bilo bi nam i malo lakše ovako....) očito je da je vaša situacija bipolarna ustvari bila je bipolarna
i sada se razvukla do te mjere da je jednostavno pukla ali ne previše još uvijek
kružite jedno oko drugog i u nekim varijantama moguče je konovno spajanje....
odmah na početku valja naglasiti da je F trenutno jedino što vas oboje interesira
(što i nije tako tešto za zaključiti jer ste razvili ovisnost i kada vam se krv toliko razrijedi da vam tih supstanci pofali hop evo vas oper u FF situaciji)
e sada idemo dalje pošto si izjavila da je on bio taj koji je bio nesigurniji u vezi
pa je imao ispade ovog i onog recimo da se on brže rotirao oko tebe i eto nešto ga je izbacilo pojma nemam što ništa mi ne dolazi a ti nam ništa nisi natuknula tako da mogu samo zaključiti da je nekako našao novi centar oko kojeg se vrti ( a to nemora značiti drugu curu...nešto ga trenutno drugo pere i oko toga se vrti)...očito mu je tvoja droga toliko jaka da je se ne želi odreči
samo tako i zato predlaže FF....kad i sam pročitam sve ovo nekako mi se čini suhoparno ali eto tako može biti ( ne kažem da i je...)
...e sada si ti ponovno u centru njegovog svemira... sada idemo na tebe....
kažeš da te je povrijedilo pa to je i normalno još si dobro i odreagirala, sada je samo pitanje koliko ti njega stvarno želiš ok dobar je F vjerojatno ima i drugih dobrih osobina jer inaće nebi bila s njim ali oćito si planirala i nešto više i duže
a sada se to sve svodi na FF ( zapamti da FF možeš postati uvijek ako želiš
odluka je tvoja a za nešto više ipak je potrebno da se zajedno okrećete jedno oko drugog) kaj možeš još napraviti pa možeš napraviti da budeš ovaj drugi F
bez prvog ustvari to možeš predložiti...na neki način i ti si u poziciji naspram njega kao mi prema tebi razna fina uštimavanja, propitivanja i sl...a kada skupiš sve potrebne uzorke doneseš konačnu odluku...ipak ste godinu dana bili skupa i nije lako samo tako odustati a još je gore ako si i ti ovisna o njemu
u F smislu i toga se ne želiš odreći...zato ti preostaje to fino tkanje da vidiš na čemu si...
za sada toliko, ja se još nadam happy endu a još pokoja informacija s tvoje strane da bolje vidimo situaciju dobro bi došla...
live long and prosper
treeky
|
|
|
04.08.2012., 14:41
|
|
|
Registrirani korisnik
|
fuck friends
Ako se na početku takvog odnosa definiraju pravila igre kojih se treba pridržavat takav odnos može biti daleko bolji i od običnog prijateljstva i od veze.
Imao sam dosta takvih odnosa i sa 95% Fuck frendica sam si ostao u super odnosima i nakon kaj smo ili one ili ja ušli u nešto ozbiljnije i odlučili prekinuti taj ff odnos (jasno uvjek ima 5% onih s kojima nikako na kraj nemožeš izać jer si zabriju gluposti u glavu)
Nakon ozbiljne veze si rijetko ko ostane dobar kad to pukne a u običnim prijateljstvima uvjek postoji tenzija koje dovode do sexa ali sexa kod kojeg nisu dogovorena pravila igre pa si opet jedan od ff zabrije da je to nešto više od onoga šte ubiti je.
Ljudi život je prekratak da se nebi uživalo u njemu, nađite si ff uz koje se ugodno osjećate i diskretno uživate.
Ako si sam opet ti je interesantnije da ti ff malo ubije dosadu a ako si u nekoj ozbiljnoj vezi ili braku kad imaš pouzdanog ff opet si manje napet i manje se svađaš s partnerom pošto imaš daleko manju količinu ljubomore u sebi a i daleko si opušteniji.
Evo moe iskreno mišljenje o FF odnosima (bar ono šta sam doživio do sada a u svojih 26 god sam se dosta nauživao u životu)
|
|
|
04.08.2012., 14:47
|
|
|
Seon
Registracija: May 2005.
|
Quote:
uživancija kaže:
Ako si sam opet ti je interesantnije da ti ff malo ubije dosadu a ako si u nekoj ozbiljnoj vezi ili braku kad imaš pouzdanog ff opet si manje napet i manje se svađaš s partnerom pošto imaš daleko manju količinu ljubomore u sebi a i daleko si opušteniji.
|
Pa, ako si u ozbiljnoj vezi, onda ti to baš i nije FF nego ljubavnik/ca.
|
06.08.2012., 18:46
|
|
|
Registrirani korisnik
|
mah ništa od svega toga.... eto.
|
|
|
06.08.2012., 20:55
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
nakojumisliš kaže:
|
Nađi si drugog fak frenda! 
|
|
|
07.08.2012., 06:16
|
|
|
Imma own y00
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
Perica79 kaže:
Možda je htio reći samo da više nije za ozbiljnu vezu, da mu je dosadilo svađanje i da pošto se ne slažete da možete biti samo ljubavnici.
|
upravo to vjerujem da je mislio i htio, a jel on bas rekao fuck friends ili si ti to tako tu napisala? jel pitao za prijatelje s povlasticama ili nesto slicno?
Quote:
nakojumisliš kaže:
|
znaci cockblock od ekipe s foruma 
|
|
|
07.08.2012., 16:53
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Pozdrav svima :-)
Ja imam popriličan broj prijateljica s kojima se volim zajebavati kada nam paše :-) Neke cure sam upoznal vani, pa smo s vremenom postali prijatelji, a neke znam već godinama pa smo s vremenom skužili da bi tu i tam mogli produbiti naše prijateljstvo. Definitivno su sve te veze totalno diskretne i nikome ne pričamo o njima, pošto smo svi više manje u višegodišnjim vezama, a s druge strane imamo jako liberalne poglede na svijet i ne vidimo ništa loše u kvalitetnom prijateljstvu koje smo nadopunili dobrim seksom i razgovorom ;-) Definitivno nije nešto što svakome paše, ali definitivno volim takva prijateljstva.
|
|
|
07.08.2012., 19:13
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Viskikola kaže:
Pozdrav svima :-)
Ja imam popriličan broj prijateljica s kojima se volim zajebavati kada nam paše :-) Neke cure sam upoznal vani, pa smo s vremenom postali prijatelji, a neke znam već godinama pa smo s vremenom skužili da bi tu i tam mogli produbiti naše prijateljstvo. Definitivno su sve te veze totalno diskretne i nikome ne pričamo o njima, pošto smo svi više manje u višegodišnjim vezama, a s druge strane imamo jako liberalne poglede na svijet i ne vidimo ništa loše u kvalitetnom prijateljstvu koje smo nadopunili dobrim seksom i razgovorom ;-) Definitivno nije nešto što svakome paše, ali definitivno volim takva prijateljstva.
|
vi ste ljubavnici a ne ff 
|
|
|
07.08.2012., 19:14
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
FF prava stvar. Samo treba sa udatim da se ne bi zaljubljivale.
|
|
|
07.08.2012., 19:24
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ženka kaže:
vi ste ljubavnici a ne ff 
|
Nemreš imat 10 ljubavnica :-) Ja to zovem kvalitetno žensko muško prijateljstvo ;-)
|
|
|
07.08.2012., 19:28
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ženka kaže:
prošlo svršeno vrijeme .
|
Ovo je jedini i najiskreniji opis tih ff odnosa.
Kao prvo, ja imam gro tih muških prijatelja, ali budući da su mi prijatelji, gledam ih ko na brata, rođaka i slično, i nemoguće mi je osjećati ikakvu privlačnost prema njima. Meni prijateljstvo isključuje privlačnost, samo po sebi.
Međutim, ako upoznam osobu s kojom se super slažem, razumije me, zabavljamo se, super komuniciramo, i uz to postoji privlačnost (jer nije valjda da se seksaju, a ne privlače jedno drugo  ), tad je to definitivno osoba s kojom bih htjela biti u vezi, i vjerujem da svi ovako razmišljaju.
Međutim, pojam veze zahtijeva monogamiju, a danas malo tko na to pristaje, pa su svi ovi nekakvi odnosi samo izlika da bi se moglo ševiti sa strane, mada uz sebe imaš osobu koja te privlači, s kojom se super razumiješ, zabavljaš, komuniciraš i slično. ALi sebičnost igra ulogu, i onda se kreiraju ovakvi odnosi da bi se imalo sve - i seks, i nježnost, i ljubav, i razumijevanje, i nešto sastrane, a da se ne nazove varanjem, da bi savjest ostala čista i moral netaknut.
|
|
|
07.08.2012., 19:55
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Ma nije problem u varanju, nego je činjenica da ljudi nisu potpuno monagamna bića. Monogamija je nešto što vam je većini usađeno odgojem ili od sredine u kojoj ste odrasli. Vjerujem da postoji jedan manji broj ljudi koji zaista može cijeli život biti samo sa jednom osobom. Jedan dio ljudi su serijski monogamisti dok u većini slučajeva prevladava poligamija, ma koliko god svi šutjeli o tome. Poanta cele priće je da ljudi koji ne žele biti sputani nekakvim crkvenim nametima na pamet nalaze istomišljenike okolo i upuštaju se u vesele i zabavne frendovsko seksualne odnose i u tome guštaju kolko god žele i pritom nikome ne smetaju ;-) To kaj ja sa svojim frendicama delam u naše slobodno vreme iza zatvorenih vrata je potpuno moja stvar ;-)
ž 
|
|
|
07.08.2012., 20:07
|
|
|
The base of trance
Registracija: Sep 2011.
|
Jos nitko nije objasnio tu razliku izmedu FF i veze
|
07.08.2012., 20:14
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
scootertechno kaže:
|
Jedina razlika koju ja tu vidim je da u ff možeš imati nešto sa strane, jer KAO niste u vezi, a ako u vezi imaš nešto sa strane, onda je to varanje.
Meno osobno znači samo izlika da se vara, al ok, ako postoji neka druga razlika, rado bih da mi netko pojasni. 
|
|
|
07.08.2012., 20:15
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
scootertechno kaže:
|
je ali ju ti ne želiš prihvatiti jer kao što sam napisala na drugoj temi, ti promoviraš monogamiju i poludiš kad netko spoemen neki odnos koji nije nazvan vezom.. gle nerijetko se iz ff odnosa i ostvari veza ali očito je da ljudi koji nisu spremni na trajnije vezanje samo uz jednu osobu žele ff odnos
Quote:
PoisonIvy999 kaže:
Jedina razlika koju ja tu vidim je da u ff možeš imati nešto sa strane, jer KAO niste u vezi, a ako u vezi imaš nešto sa strane, onda je to varanje.
Meno osobno znači samo izlika da se vara, al ok, ako postoji neka druga razlika, rado bih da mi netko pojasni. 
|
tako je..
samo što sam i ja imala situacija.. da je tu bilo muškaraca koji mi uopće nisu bili pogodni za vezu ali su mi nevjerovatno pasali u krevetu.. i sa takvima nisam niti pokušava išta više od ff odnosa.
|
|
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
 |
|