slazem se za entre el amor y el odio bila je super serija zbog glavnog para i negativaca opet bi ju gledala da je stave. To mi je bila prva serija koju sam pratila rredovito
svaki put kad neko stvavi Amantese ja ću da ga potpišem
To mi je dugo vremena bila jedna od najdražih serija. Mislim da je unutra bio i Jorge Cao koji mi je super glumac. On je bio tata od Camile i, nemrem se sjetit kak se zvala Camilina sestra. Ona se valjda pokušala ubit zbog Diega ako se ne varam. Ili se čak uspjela ubit zbog njega. Tak je nekak išla priča.
To mi je dugo vremena bila jedna od najdražih serija. Mislim da je unutra bio i Jorge Cao koji mi je super glumac. On je bio tata od Camile i, nemrem se sjetit kak se zvala Camilina sestra. Ona se valjda pokušala ubit zbog Diega ako se ne varam. Ili se čak uspjela ubit zbog njega. Tak je nekak išla priča.
Misliš, zbog Simóna? Glumac je Diego. Da, Isabel se ubila zbog njega i Camila mu se htjela osvetiti. Meni su najbolji bili El Siete i Abril.
svaki put kad neko stvavi Amantese ja ću da ga potpišem
Eto, i mene da i ja potpišem.
Baš mi je drago što serija ima još fanova, ja sam mislila da sam jedina.
Quote:
bellamonica kaže:
Meni je također neko vrijeme bila najdraža serija, uz El manantial, obožavala sam ih.
Jest, Jorge Cao je glumio Camilinog tatu, a ako se ne varam, mislim da se Camilina sestra zvala Isabel Camila je smatrala da se njena sestra ubila zbog Simona i odlučila ju je osvetiti, ali, čini mi se, da je prava istina bila da ju je njihov tata ubio, bio je nesretan slučaj, ali zaboravih zašto je uopće uperio pištolj u nju, zbog čega su se posvađali.
ja isto... meni se je sviđala ta serija... hehehe sjećam se da sam u vrijeme prikazivanja ove serije pokupovala sve časopise u kojima se je pojavljivala "Ana Cristina", čak sam redovito kopirala njezine frizure: D
Quote:
x files agent kaže:
pa iskreno i ja sam to gledala he he i Cesar je imo tako dobru kemiju sa Susanom baš su bili hooot,iako je serija bila tako morbidna: eek:mislim da je to prva srija u kojoj sam vidla Cesara Evoru i od tad mi je: klopa:
Ajme... Ja očekivala drvlje i kamenje, a dobila ovo...
Ekipa, divni ste! Nisam mislila da vas je toliko.
Quote:
iPodtouch kaže:
Amiga, nisi jedina u svakom slučaju Tada je Mejia bio na vrhuncu svoje...maštovitosti : D
Bold - u ovo sam se upravo uvjerila.
Ha što ću, ne mogu ja dugo bez dobre, stare Susy. Šteta što nisam (u cijelosti) pogledala premijeru...
BTW ovo (...) mi se čini nekako poznatim...
♥„…me rindo; me rindo ante mi, me rindo ante ti, me rindo ante nuesto amor… ¿Si yo te pido que rehagas mi vida…tu vida conmigo, si te pido que no te entregues; que me des una oportunidad, no te entregas, verdad?/Pues…yo te amo…no te vayas a la cárcel y no me dejes a mi, con todo este amor aquí, así…no me dejes, por favor, no te vayas…“♥
Misliš, zbog Simóna? Glumac je Diego. Da, Isabel se ubila zbog njega i Camila mu se htjela osvetiti. Meni su najbolji bili El Siete i Abril.
E, da Simon se zvao u seriji. Ja pomiješala lončiće.
Imala je serija super entradu i mislim da su mi i lokacije bile predobre. Bio je neki hotel u igri il tako nešto. Sjećam se i kak je Simon vodio Camilu na neke slapove, pa kak joj se upucavao.
seka se zvala Isabel a stari kojeg glumi Jorge Cao ju je sasvim slučajno ubio u jednoj svađi to mi je nekako bilo uvjek žalosno jer on u biti nije loš karakter,tip je strašno simpa i voli svoje kćeri ali nažalost desio mu se taj nesretni slučaj.Tad mu je dala njegova žena Sol prijedlog da sve zataškaju ko da se Isabel ubila.Uglavnom meni emotivna scena kad Camila uđe u sobu i vidi sestru mrtvu pa puste pjesmu od Luisa Fonsia-Imaginame Sin Ti
ja sam sad nedavno gledal prvih 20 epizoda i onda sam morala prestat em radi ispita em radi toga šta sam se toliko navukla a ova korisnica na youtubu koja postavlja seriju nije cijelu stavila pa sam odlučila pričekat dok je cijelu nestavi
ali uglavnom serija koja me nimalo nije razočarala,sve je u njoj savršeno,rijetko kojeg lika možeš mrzit i svi su strašno simpa,dijalozi su urnebes a od parova naravno uz Simona i Camilu savršeni su i Abril i Siete
Quote:
bellamonica kaže:
E, da Simon se zvao u seriji. Ja pomiješala lončiće.
Imala je serija super entradu i mislim da su mi i lokacije bile predobre. Bio je neki hotel u igri il tako nešto. Sjećam se i kak je Simon vodio Camilu na neke slapove, pa kak joj se upucavao.
da tata od Camile je bio vlasnik hotela pa su često bile scene tamo,uglavnom svi su likovi bili povezani sa hotelom na ovaj ili onaj način
meni je posluga najsmiješnija kad dođe neki slavni gost ,a gostovala je mnogo poznatih latinoamerikanaca pa bi ih tamo navlačili i slikali se s njima
ma uglavnom perfekcija od serije
Zadnje uređivanje x files agent : 07.08.2012. at 21:27.
seka se zvala Isabel a stari kojeg glumi Jorge Cao ju je sasvim slučajno ubio u jednoj svađi to mi je nekako bilo uvjek žalosno jer on u biti nije loš karakter,tip je strašno simpa i voli svoje kćeri ali nažalost desio mu se taj nesretni slučaj.Tad mu je dala njegova žena Sol prijedlog da sve zataškaju ko da se Isabel ubila.Uglavnom meni emotivna scena kad Camila uđe u sobu i vidi sestru mrtvu pa puste pjesmu od Luisa Fonsia-Imaginame Sin Ti
Baš ga se i ne sjećam kao takvog. Ovo je bio nesretan slučaj i definitivno je volio svoje kćeri, ali nije mi u sjećanju ostala nikakva simpa scena. Siete mi je, na primjer, užasno simpa u toj seriji. Caov lik baš i ne.
Sad kad mi već padaju na pamet stare serije, jučer sam se sjetila jedne brazilske koju sam def obožavala, a obožavala ju je i moja stara-Stočar. Sjećam se da je bio neki malo stariji glavni lik i neka Luana ili Liana, tako se nekako zvala. Jedna od scena koju sam zapamtila je kad ta Liana ide jest prvi put sa vilicom, jer kao nikad nije koristila pribor za jelo. Valjda nije imala prilike. Pa onak nespretno drži tu vilicu.
Bila je i neka plava sa kratkom kosom. Al to je sve čega se sjećam. Ostalo mi je sve u magli, no imam neki feeling da ne bi bilo loše opet gledati Stočara.
Baš ga se i ne sjećam kao takvog. Ovo je bio nesretan slučaj i definitivno je volio svoje kćeri, ali nije mi u sjećanju ostala nikakva simpa scena. Siete mi je, na primjer, užasno simpa u toj seriji. Caov lik baš i ne.
ma lik Caov je bio strog ali je volio svoje kćeri i bilo ti ga je žao kolko je patio radi Isabel,nije bio onaj tipičan negativac koji ubija okolo bez grižnje savjesti
a Siete je meni najbolji muški lik,kako mali zavodi oni i Gaby Espino tj.Abril su bili savršeni zajedno,stalno su se prcali u zdrav mozak,ma uvijek neka smješna scena sa njima
Da su stavili ove dvije serije, ja cijeli dan ne bih micala pogled s ekrana...
♥„…me rindo; me rindo ante mi, me rindo ante ti, me rindo ante nuesto amor… ¿Si yo te pido que rehagas mi vida…tu vida conmigo, si te pido que no te entregues; que me des una oportunidad, no te entregas, verdad?/Pues…yo te amo…no te vayas a la cárcel y no me dejes a mi, con todo este amor aquí, así…no me dejes, por favor, no te vayas…“♥
ma lik Caov je bio strog ali je volio svoje kćeri i bilo ti ga je žao kolko je patio radi Isabel,nije bio onaj tipičan negativac koji ubija okolo bez grižnje savjesti
Ma definitivno nije bio neki tipični negativac koji vrti brk, ali kažem, ne sjećam ga se kao simpatičnog.