Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Zatvorena tema
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.06.2014., 14:15   #1
Kako pobjeđujem karcinom!

Već dvije godine se borim sa karcinomom koji je metastazirao i katastofičnim prognozama liječnika da mi je ostalo još svega nekoliko tjedana....
Suočena sa takvim saznanjem išla sam proučavati sve dostupno o raku, liječenju, statistikama, savjetima, ali baš ništa mi nije bilo od konkretne koristi, niti je moglo uliti i tračak nade jer se uglavnom pisalo o iskustvima iz druge ruke, a savjeti nisu bili primjenjivi jer su zahtijevali vrijeme, ogroman novac, veze u inozemstvu, a ja sam samo još jedan "mali čovjek" sa prosječnim primanjima i moje je vrijeme istjecalo brzo, prebrzo.
Sve to sam uspjela premostiti i naći formulu i balans između medicinskog i alternativnog liječenja i to svoje iskustvo ću rado podijeliti sa onima kojima je potrebno.
Samo se, bez obzira što vam rekli, nemojte predavati.
Ja sam uspjela, nema razloga da i vi iz ove bitke za goli život ne izađete kao pobjednici!
black-force is offline  
Old 25.06.2014., 17:17   #2
Ne kužim, u naslovu ti stoji da ga još uvijek pobjeđuješ, a u postu pišeš da si ga pobijedila...
Čitala sam malo tvoje druge postove na alternativi. Pišeš da je po tebi klasično onkološko liječenje isključivo interes farmaindustrije te da nisi upoznala nikog tko se izliječio kemoterapijom...vidiš kako je život čudan, jer ja sam radom u udruzi pacijenata oboljelih od raka upoznala ljude koji su se izliječili isključivo tako. Niti jedan nije to uspio alternativom.
U svakom slučaju drago mi je da je tebi uspjelo/uspijeva, al to ti je za PDF alternativa, u slučaju da namjeravaš pisati u tom revijalnom tonu
__________________
Kad je baka ovo izrekla, strahovito jeknu cijela dubrava, prestadoše čari u šumi Striborovoj, jer je baki bila draža njezina nevolja, nego sva sreća ovog svijeta.
Ivanicapeca is offline  
Old 25.06.2014., 17:29   #3
Ivanicapeca je sve navela.

Lokot.
body halleck is offline  
Zatvorena tema


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:54.