|
Coldrex, Maxflu, Aspirin Plus C i ostali lijekovi za ublažavanje simptoma gripe i prehlade
Zanima me sto je zapravo u tome, tj. koji je sastav, mozda netko ima kutijicu pri ruci?
Naime sta se desilo? Izgleda da mi je oslabio imunitet u zadnje vrijeme, imala sam ove zime vec 2 upale sinusa, zadnja je prosla tek s antibioticima. I tako sam sad bila na putu i osjetila poznato skakljanje u sinusima i grlu i poludila jer sam vec premorena od konstantnog natezanja nosa. Frendica mi je na to ponudila Coldrex, ali ipak nisam ga odmah popila jer sam cula dosta toga negativnog o njemu, a frendica nije imala ni upute, a stvarno uvijek volim procitat sastav, nacin uporabe i nuspojave. Ipak u toku dana moja je prehladica napredovala. Malo sam se raspitivala kod ljudi o Coldrexu i dobila razlicita iskustva: nekima je pomoglo, sve super, neki su se tek nakon njega osijecali kao onaj zguzvani papir na reklami. Prevagnulo je kad mi je jedna cura rekla da je njoj samo odgodio prehladu za 2 dana, jer bitno mi je bilo prezivjeti taj put bez bolesti, a kad dodjem doma-sta bog da. Rezultat: kako sam ga uzela prije spavanja srce mi nije prestalo uzasno lupat skoro cijelu noc, susila su mi se usta, ujutro se nisam osijecala nimalo zdravija ali mi je zato prestala menga(!) i pojavila se opet tek iduci dan.
U svakom slucaju-nikad vise, al sad kako nemam tu kutijicu uzasno me zanima sta sam to zapravo popila i zbog cega se ne smije uzimati zajedno sa lijekovima za snizavanje temperature?
Jeste li vi imali kakva iskustva s Coldrexom?
|